1

Тема: Ar galėtumete man padėti?!?!?!?!

Aš su savo vaikinu draugauju jau daugiau kaip metai, bet mus skiria didelis atstumas, aš Vilniui jis Klaipėdoje. Mes norėtume buti kartu, bet aš niekaip nesiryžtu palikti vilniaus ir viska metus keisti gyvenama vieta,darba, o jam labai nepatinka Vilnius, tad jis jokiu būdu nesikraustys iš Klaipėdos. Tai gal kas man galėtų atsakyti ka man daryti ar man viska palikus važiuoti pas jį ar jį priverst atvažiuot pas mane???????

2

Re: Ar galėtumete man padėti?!?!?!?!

nuo daug ko priklauso. na pvz kiek jus draugaujat? as labai gerai viska apsvarstyciau.pasiziurek logiskai jis va del taves negali vaziuot i vilniu.o tu gali? jei taip pirmyn.beto kas tau svarbiau darbas,draugai,fainiausias miestas lietuvoj(vilnius) ar vaikinas ;]
manau geriausias budas sudet visus pliusus ir minusus ir ziuret ko daugiau

3

Dorata, 22 пишет:

Aš su savo vaikinu draugauju jau daugiau kaip metai, bet mus skiria didelis atstumas, aš Vilniui jis Klaipėdoje. Mes norėtume buti kartu, bet aš niekaip nesiryžtu palikti vilniaus ir viska metus keisti gyvenama vieta,darba, o jam labai nepatinka Vilnius, tad jis jokiu būdu nesikraustys iš Klaipėdos. Tai gal kas man galėtų atsakyti ka man daryti ar man viska palikus važiuoti pas jį ar jį priverst atvažiuot pas mane???????

na, jeigu jis jokiu budu nevaziuos i vilniu, net jeigu ten jo lauki tu, tai patarciau tau smarkiai susimastyt, kodel tu turetum pas ji vaziuot.. pavyzdziui as del mylimo zmogaus pasiruoses bet kam.. isvada - arba jis taves nemyli taip smarkiai kaip tu isivaizduoji, arba jis glusas yra.. smile

4

nu nezinau manau ultimatumu statyt nereiketu. jei jus norit but kartu ieskokit kompromisu.pvz susitarkit gyvent vidury tarp vilniaus ir klaipedos.abiem bus lygybe.kas cia gausis.kokie raseiniai.ne? ;]

5

Tada issirinkit miesta apsistoti tarp vilniaus ir klaipedos! Na jei labai mylit vistiek vienas is jusu neistvers ir atbegs viska metes

6

nu nezinau dazniausia taip ir buna kad mergina vaziuoja pas vaikina.
o tu donata pasiziurek logiskai. kurio darbas geresnis, ar turesit vln buta(jie brangus) ir t.t.
paskaiciuok,nesivadovauk vien jausmais.gal vaikinas nenori vaziuot i vln ne vien delto kad jam nepatinka koks savanoriu prospektas

7

Aš mastau mastau ir vis bijau nusvilt sparnelius, bijau to kad pradejus kartu gyvent viskas pasikeis imsim vienas kita geriau pazint, bijau tos trinties kuri daznai islenda pradejus buti daug daugiau laiko kartu.Jau viena kart buvo taip kad del zmogaus isdrysau palikt namus ir buvau labai nusivylusi tai dabar esu atsargesne. Na del to kad kraustytis į klaipeda tai as nieko pries man irgi tas miestas labai patinka ir butu kainos ten padorios, tikrai pigiau nei vilniui....Bet vistiek kazkas vidui mane stabdo......O del to ar jis vaziuotu i vilniu gyvent, tai jis jau norejo cia atsikraustyt bet as neleidau, nes nenoriu vers zmogaus daryti to kas jam nepatinka, juk turim abu ieskot kazkokio tai kompromiso.....

8

hmm tu keista.pati nenori kraustytis i klaipeda ir dar vaikinuj neleidi i vilniu.
tai jei bijai nusvilt savo skraidymo aparatus.sakyk kad vaziuotu jis i vilniu.jam cia bus didesnes galimybes o ir nusvilimo atveju tu maziau prarasi(liks ir darbas ir gyvenama vieta)

9

Aciu visiem uz patarimus smile

10

ka nusprendei daryti? ;]

11

Nusprendziau, kad galiu daugiau tokio zmogaus nesutikti, tad manau keisiu gyvenama vieta smile

12

o tai tu pagalvok ar tikrai tu jam taip patinki kad jis miesto del taves pakeist negali o tu gali...

13

o ar nebutu imanoma atostogu metu su juo pagyventi, kad apsisprestum ir susiprastum ar tai imanoma smile t.y. gyvenimas kartu ... 24 val per para... ir 7 dienas per savaite ir pan wink sekmes wink

14

Mes kai tik pradejome draugauti tai pirmus menesius praleisdome kartu, praktiskai budavom kartu parom, o dar pries musu grazia draugyste mes gal kokius du metus buvome pazystami tiesiog buciuliai. smile tai tikrai manau kad mano isvados neskubotos. smile

15

jop atstumas ne mazas daznai neprivazinesi :? ce tik viena iseitis kaskurem persikelti kito varijanto nera o kur ziurekit kur geresnes salygos gyventi kazkuo uzsiimti , bet jis jei nenori tai gal jis ten jau kaska susikures turi

16

Adomas, 15 пишет:

o tai tu pagalvok ar tikrai tu jam taip patinki kad jis miesto del taves pakeist negali o tu gali...

As gi jau minejau, kad jis pasiryzes miesta del manes pakeisti, tik as Vilniui gyvent nenoriu, o tam kad galeciau is vilniaus isvaziuot reikalingos pajamos kazkokiostai,nors menesiui pragyventi, aiskus jis siulo savo materialine pagalba, bet mes per daug vienas kita pazystam ir as zinau kad jam tu pajamu reikia kad padet mamai kuri gyvena kaime ir be to turi dar tris vaikus, tad jo pinigine as piknaudziauti nenoriu. smile Finansuose ir yra musu didziausia problema.

17

Dorata, 22 пишет:
Adomas, 15 пишет:

As gi jau minejau, kad jis pasiryzes miesta del manes pakeisti, tik as Vilniui gyvent nenoriu, o tam kad galeciau is vilniaus isvaziuot reikalingos pajamos kazkokiostai,nors menesiui pragyventi, aiskus jis siulo savo materialine pagalba, bet mes per daug vienas kita pazystam ir as zinau kad jam tu pajamu reikia kad padet mamai kuri gyvena kaime ir be to turi dar tris vaikus, tad jo pinigine as piknaudziauti nenoriu. smile Finansuose ir yra musu didziausia problema.

oi, mažule, kaip puikiai tave suprantu.bet problemų buvo ir bus.kraustykis, kad ir labai dvejodama.susirasi kokį darbą.ir aš taip pabėgau iš namų, iš darbo, gyvenu tarp žemės ir dangaus,bet su mylimu.o visa kita susitvarkys.esi ne 16 metų.kiek paskaičiau vis dėlto daugiau pliusų radau dėl gyvenimo kartu, o ne minusų.tarp kitko ir aš klaipėdon lekiu kraustaus:):):)

18

jep dorota manau viskas bus gerai wink mes su tavimi
sekmes jums ten begyvenant MEMELY, kaip kad mano dede vadina.
man visada atvaziavus i klaipeda nu faina buna.

19

Indre, 26 пишет:
Dorata, 22 пишет:
Adomas, 15 пишет:

oi, mažule, kaip puikiai tave suprantu.bet problemų buvo ir bus.kraustykis, kad ir labai dvejodama.susirasi kokį darbą.ir aš taip pabėgau iš namų, iš darbo, gyvenu tarp žemės ir dangaus,bet su mylimu.o visa kita susitvarkys.esi ne 16 metų.kiek paskaičiau vis dėlto daugiau pliusų radau dėl gyvenimo kartu, o ne minusų.tarp kitko ir aš klaipėdon lekiu kraustaus:):):)

dėkui tau už palaikymą, nors vienas žmogutis mane supranta,Žinau kad ištversiu visas negandas juk šalia bus žmogutis su kuriuo jaučiuosi saugi smile Kuris visad buvo šalia kai sirgau, kai nieko neturėjau, kai likau viena kaip pirštas.

20

Arunas, 20 пишет:

jep dorota manau viskas bus gerai wink mes su tavimi
sekmes jums ten begyvenant MEMELY, kaip kad mano dede vadina.
man visada atvaziavus i klaipeda nu faina buna.

Ačiū už palaikyma ir supratinguma, ir gerus patarimus. smile