21

Re: Ar galėtumete man padėti?!?!?!?!

nera uz ka doroteja smile
pamalt liezuviais visad galim

22

Re: Ar galėtumete man padėti?!?!?!?!

nemanau, kad kas is chia esanciu gali patarti. turit kazkaip prieit kompromisa. ivertinti darbo/mokslo/gyvenimo/pragyvenimo alternatyvas. jei ne, tada santykiu baigtis manau aiski.

23

Re: Ar galėtumete man padėti?!?!?!?!

Dorata, 22 parašė:

Aš su savo vaikinu draugauju jau daugiau kaip metai, bet mus skiria didelis atstumas, aš Vilniui jis Klaipėdoje. Mes norėtume buti kartu, bet aš niekaip nesiryžtu palikti vilniaus ir viska metus keisti gyvenama vieta,darba, o jam labai nepatinka Vilnius, tad jis jokiu būdu nesikraustys iš Klaipėdos. Tai gal kas man galėtų atsakyti ka man daryti ar man viska palikus važiuoti pas jį ar jį priverst atvažiuot pas mane???????


Na mergyt juk versti zmogaus negrzau juk laisves negali suvazyti o pati vazuoti irgi nelabai nusizemint galetum taigi siulau kompromisa atylekit gyventi i KAUNA;D

24

Re: Ar galėtumete man padėti?!?!?!?!

Arunas, 20 parašė:

nera uz ka doroteja smile
pamalt liezuviais visad galim


nu tai kad tikras draugas....

25

Re: Ar galėtumete man padėti?!?!?!?!

Dorata, 22 parašė:
Indre, 26 parašė:
Dorata, 22 parašė:
Adomas, 15 parašė:

o tai tu pagalvok ar tikrai tu jam taip patinki kad jis miesto del taves pakeist negali o tu gali...

As gi jau minejau, kad jis pasiryzes miesta del manes pakeisti, tik as Vilniui gyvent nenoriu, o tam kad galeciau is vilniaus isvaziuot reikalingos pajamos kazkokiostai,nors menesiui pragyventi, aiskus jis siulo savo materialine pagalba, bet mes per daug vienas kita pazystam ir as zinau kad jam tu pajamu reikia kad padet mamai kuri gyvena kaime ir be to turi dar tris vaikus, tad jo pinigine as piknaudziauti nenoriu. smile Finansuose ir yra musu didziausia problema.

oi, mažule, kaip puikiai tave suprantu.bet problemų buvo ir bus.kraustykis, kad ir labai dvejodama.susirasi kokį darbą.ir aš taip pabėgau iš namų, iš darbo, gyvenu tarp žemės ir dangaus,bet su mylimu.o visa kita susitvarkys.esi ne 16 metų.kiek paskaičiau vis dėlto daugiau pliusų radau dėl gyvenimo kartu, o ne minusų.tarp kitko ir aš klaipėdon lekiu kraustaus:):):)

dėkui tau už palaikymą, nors vienas žmogutis mane supranta,Žinau kad ištversiu visas negandas juk šalia bus žmogutis su kuriuo jaučiuosi saugi smile Kuris visad buvo šalia kai sirgau, kai nieko neturėjau, kai likau viena kaip pirštas.

tai va, ir nereik čia parintis.jei pradėsit kartu gyventi, kartu druską valgyt, vis tie abejosi,abejosi, abebjosi....nes kitaip viskas sustos vienoj vietoj.o stovintis vanduo rūgsta, pati žinai:):):)