Re: ryza plauku spalva jums grazi?
na pati taip sesidazyciau jai tam zmogui tinka, tai grazu.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → ryza plauku spalva jums grazi?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na pati taip sesidazyciau jai tam zmogui tinka, tai grazu.
o as noriu nusidazyt bet tokia sodria spalva:) buvau nusidazius tai vieniems patiko kitiems ne:) man asmeniskai tai cool.. jega!!!
Raudonos, ugnines ar natūraliai oranžinės - liuks ;]
man grazu
sakoma kad "ryzi" zmones laimingeusi :-D ir zinot is tu ryzu kiek pazystu jie visi tikrai lamingi ir labai grazus betu:P koks skirtumas kokia plauku spalva ar tai keice zmogaus vidu?
baisiau nebuna
Man labai grazu.. Planuoju persidazyt ryzai
ryzi yra saules vajkaj, ir jie dar megsta per tarka degintis )))) nu o sejp yra sako kad ryzas irgi nori myleti
))))
tik merginoms. labai labai grazu
man asmeniskay tay ryza spalwa nera grazu, bet jey jau netyce atikteko tokia spalwa... tay grazu kay yra tokia sodriai ryza, tokia nenublukusi ir t.t
dazniausiai ryzy buna dar ir strazdanoti,bei atlepausiai buna - tipiniai airiai. asmeniskai labiausiai nesiziuri man tokios mergos visiskai
Ryza spalva negrazu, bet gali mergina gerai atrodidi ir su tokiais plaukais... reikia noro ir fantazijos, tada gali fantastiskai atrodyti...
Na mano plaukai nera visiskai ryzi.. greiciau rusvi su auksiniu atspalviu nors daug kas raudonplauke isvadina. Bet nesiskundziu. Si spalva graziausiai is visu ant manes atrodo. Strazdanu irgi neturiu Tikrai nekeisciau plauku spalvos i jokia kita.
man gražu tik tuo atveju jei žmogui tinka prie bendro įvaizdžio,su ryža spalva reikia elgtis atsargiai,nes galima sugadinti visą vaizdą. Turiu viena pažystama romantiškai garbanotais ugniniais plaukais - atrodo beprotiškai gražiai )
daugelis sako kad ryza spalva jiems tiesiog baisi ir negrazi...
o man ji visai simpatiska....
kaip jum?
na jei ir negražu, tai bent jau originalu o ir tokių žmonių (jei natūrali plaukų spalva) asmenybės, kiek teko pažinot, labai savitos ir žavingos ;]
nors... kiek žmonių, tiek skonių
grazu kai mergnos "ryzais" plaukais dar ir akys buna zalios... grazu... zinoma jeigu tinka ir jeigu mergina siaip yra simpatiska..:)
ir as noreciau zaliu akiu prie savo raudonu plauku
man atrodo tau tiktu, nes esi simpatiska mergina:D
joa grazi ta ryza spalva ;D;D:D;DDDD tiesiog auksas ne zmogus..:D;D;D;D;DDDD
ryzi plaukai auksas ne zmogus???:D:D:D pritariu, tikrai ne zmogus:D)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → ryza plauku spalva jums grazi?