121

Re: kas ka auginate?

suniuka-pinceriuka:::744(stirniuka):::d09

122

geles.

123

katyte wink

124

Balta persiuka skirtingom akytem viena melyna kita zalia smile Lb grazus smile~ Pukis smile
O siaip nzn ateity noreciau Jorksyro terjero smile~

125

Hm ..nu jeigu žirgus galima laikyti naminias gyvūnėlias ,tai aš jų turiu 13ką..o šeip visko pilna pas mane ir šuniukų ir kačiukų ir vištyčių ir kiaulyčių ir trušiukų vienu žodžiu pasirinkimas didelis big_smile big_smile

126

Turiu 5 vokieciu aviganius ir akvariuma.

127

Jokio. Kažkada seniau esu turėjusi akvariumą žuvyčių ir driežą. Na dar ir šuo - dovana seneliui - pas mus porą savaitėlių praleido smile

128

Indrė, 19 parašė:

Jokio. Kažkada seniau esu turėjusi akvariumą žuvyčių ir driežą. Na dar ir šuo - dovana seneliui - pas mus porą savaitėlių praleido smile

As ir kazkada seniau esu turesjes akvariuma. Auginau juru liutuka, du ruoniukus, zuvyciu ir povandenini drieza. Dar teko kelis kartus priziureti, kaimynes vezli:)

129

tai ko daugiau nebenoriu turet, BET.. ( visur ir visada bet :X ) visdar turiu.. susinervinus tiesiog noris ismest ji t.y katinas.. :S ^^ xDD

130

turiu velniskai padukusi katūti...kai tik pamato kad mokausi tuoj visi sasiuviniai ir knygos buna uzgulti ir piestukai kramtomi big_smile

131

Ina, 18 parašė:

turiu velniskai padukusi katūti...kai tik pamato kad mokausi tuoj visi sasiuviniai ir knygos buna uzgulti ir piestukai kramtomi big_smile

Aktyvija Tavo katutis... pas mus panasus yra... trukdys bet kur, kur tik spes ykist trigrasy... ;D

132

mano seimyneles namuose tai zoologijos sodas..:D katinas, suo, ziurkenas, zuvytes, kregzdes balkone, sliekai palmes vazone, voras tualete, kazkokie vabaliuksciai po vonia..:D tik vat gaila kad dabar cia tik per atostogas begriztu:::858 bet noriu dabar katino. kai bus galimybiu laikysiu:::008 dievinu katinus..=)

133

mm... turiu va ta miela katyte, kur guli issidrebus mano avatare smile

134

du katinus smile)

135

katina:)

136

maza juoda suniuka smile

137

zuvyte tongue (gaideli)

138

as tai laikau suniuka,dekoratyvini triusiuka ir oliziuka:d

139

suni ir katina ;P

140

auginu katę vardu Pumą, kačiuką Simbą ir šiandien dovanų gavau mažą šuniuką, kuris kol kas neturiu vardo. :::422