Re: kas ka auginate?
suniuka-pinceriuka(stirniuka)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kas ka auginate?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
suniuka-pinceriuka(stirniuka)
geles.
katyte
Balta persiuka skirtingom akytem viena melyna kita zalia Lb grazus
~ Pukis
O siaip nzn ateity noreciau Jorksyro terjero ~
Hm ..nu jeigu žirgus galima laikyti naminias gyvūnėlias ,tai aš jų turiu 13ką..o šeip visko pilna pas mane ir šuniukų ir kačiukų ir vištyčių ir kiaulyčių ir trušiukų vienu žodžiu pasirinkimas didelis
Turiu 5 vokieciu aviganius ir akvariuma.
Jokio. Kažkada seniau esu turėjusi akvariumą žuvyčių ir driežą. Na dar ir šuo - dovana seneliui - pas mus porą savaitėlių praleido
Jokio. Kažkada seniau esu turėjusi akvariumą žuvyčių ir driežą. Na dar ir šuo - dovana seneliui - pas mus porą savaitėlių praleido
As ir kazkada seniau esu turesjes akvariuma. Auginau juru liutuka, du ruoniukus, zuvyciu ir povandenini drieza. Dar teko kelis kartus priziureti, kaimynes vezli:)
tai ko daugiau nebenoriu turet, BET.. ( visur ir visada bet :X ) visdar turiu.. susinervinus tiesiog noris ismest ji t.y katinas.. :S ^^ xDD
turiu velniskai padukusi katūti...kai tik pamato kad mokausi tuoj visi sasiuviniai ir knygos buna uzgulti ir piestukai kramtomi
turiu velniskai padukusi katūti...kai tik pamato kad mokausi tuoj visi sasiuviniai ir knygos buna uzgulti ir piestukai kramtomi
Aktyvija Tavo katutis... pas mus panasus yra... trukdys bet kur, kur tik spes ykist trigrasy... ;D
mano seimyneles namuose tai zoologijos sodas..:D katinas, suo, ziurkenas, zuvytes, kregzdes balkone, sliekai palmes vazone, voras tualete, kazkokie vabaliuksciai po vonia..:D tik vat gaila kad dabar cia tik per atostogas begriztu bet noriu dabar katino. kai bus galimybiu laikysiu
dievinu katinus..=)
mm... turiu va ta miela katyte, kur guli issidrebus mano avatare
du katinus )
katina:)
maza juoda suniuka
zuvyte (gaideli)
as tai laikau suniuka,dekoratyvini triusiuka ir oliziuka:d
suni ir katina ;P
auginu katę vardu Pumą, kačiuką Simbą ir šiandien dovanų gavau mažą šuniuką, kuris kol kas neturiu vardo.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kas ka auginate?