21

Re: Kas klauso Drum-n-Bass?

malonu, kad ir sunkesnes elektronikos paklausanchiu yra.
dabar tai jaunai panelei noriu pasakyt du dalykus. pirma, chemical brothers ir dnb nesuderinami dalykai. ne vieno ju gabalo negirdejau, kuri laikyciau priskirtinu dnb.
antras dalykas, astralas savo gabalu dar nepadare, jis yra viso labo vidutiniskas dydzejus. tokiu Lietuvoj pilna ant kiekvieno kampo, ir daugelis ju groja kur kas geriau uz ji. gal tu kalbejai apie jo seta, kuri turi. setas ir gabalas - du pakankamai skirtingi dalykai;) sekmes dnb fanai!

22

siulau pasiklausyt Pendulum - Voyager tikrai mocnas  gabalas  smile

23

Simonas, 23 parašė:

malonu, kad ir sunkesnes elektronikos paklausanchiu yra.
dabar tai jaunai panelei noriu pasakyt du dalykus. pirma, chemical brothers ir dnb nesuderinami dalykai. ne vieno ju gabalo negirdejau, kuri laikyciau priskirtinu dnb.
antras dalykas, astralas savo gabalu dar nepadare, jis yra viso labo vidutiniskas dydzejus. tokiu Lietuvoj pilna ant kiekvieno kampo, ir daugelis ju groja kur kas geriau uz ji. gal tu kalbejai apie jo seta, kuri turi. setas ir gabalas - du pakankamai skirtingi dalykai;) sekmes dnb fanai!

gėda.Man.

24

D
B yra ****. IR "." smile

25

chemical brother druma groja? big_smile:D:D:D:D mda... pirma karta girdziu ;] sheip jo ash irgi myliu druma :} klausau viskaaa ko  man yrasho draugas smile technical itch, pendulum,SPL, limewax ir t.t. smile

26

paklausau, kai atsibosta deep house, o psychedelic nesinori big_smile

27

o kas ten per nesamone?>???

28

kokios tau chia nesamones?

29

d
 valdo

30

smile mano manymu opera pati geriausia muzikos rusis ;D na o seip jei rimtai smile tai seip jei galit pasakykit nors pvz kokios dainos ir atlikejo deep housa smile

31

Quantic -perception super!!!

32

kaip jums:
TeeBee- Bouce
Photek- Age Of Empires
DJ Kontrol- Forcefield
Sunchase - Remember Me [feat. Yana Kay]
Tomahawk- straw dogs(Logistics mix)
Future Prophecies- Illusion of Time
--//--  September
Mav vs Spinor- Me against the machine

Pyro - Ghost Whisper (Pyro neseniai pradejau klausyt tai ~lengvas ir isvis i drumma ar panasus, klausyt pries miega ji nebent vietoj lopsines drummeriams:))

+ koks Japonu/Kinu ethnical drumms )

33

wa sitas geras ir gabalas ir klipas http://www.youtube.com/watch?v=OvbDkhMTqLo smile

34

Up smile

35

siaip visu pirma astralas gabalu nekuria cia to jurgita wink o siaip esu pamises del sitos muzikos wink praktiskai ji man yra viskas smile

36

as tai  lengvuti megstu dnb:) adam f; aphrodyte- karma sutra gera:) ir kt.

37

Robertas, 22 parašė:

siulau pasiklausyt Pendulum - Voyager tikrai mocnas  gabalas  smile

o man slam patinka:)

38

man siuo metu sita veza Commix - Be True.mp3

39

man patinka lb tada kaip buna alaus ir dar minimaliai pust:)tada d&b man patinka:)

40

ragga nebent,turbut man muzika be mc ne muzika smile