Re: Vyrai, kurie megsta ne tik skaniai pavalgyti, bet ir gaminti
o as tai moku koldunus pati pagamint ir nereik pirkt
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Vyrai, kurie megsta ne tik skaniai pavalgyti, bet ir gaminti
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 20 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o as tai moku koldunus pati pagamint ir nereik pirkt
tai gina kad juos pagamint tai kaip du pirshtus siusiu apdaryt;)
) tai ne isvirti o pacius padaryti:)) na tesla uzminkyti ir pan.
manau vistiek koldunus daryt tikrai nesunku.ka ten mesa meti i tesla ir viri.baisus darbas
;D:D~;D dar reik uzsukti ta teshla:)) na nepazystu dr neivieno vaikino kuris moketu ...
pagaminti koldunus , ceburekus tikrai rupesciu nesukelia dauk mokslo nereikia tam
na as nepazystu tokiu mano pazystami vaikinai moka bulvinius blynus iskepti su mesa, tada bulves su desrelem iskepti, dar makaronus isvirti.. vsio..
niu o ka tu moki ar tik koldunus
as daug ka moku... ir koldunus ir skrylius ir eziukus ir varskecius, ir guliasa, ir kiausiniene, ir omleta:) ir vista iskepti, oj ir blynus visokius, ir cenakus, ir varskes apkepa, netgi pyraga galiu iskepti jei labai reikia:) o tu ka?
niu jau ispudingai dauk ko ce moki niu galiu as ir iskept piraga , paprastesni torta ir seip ivairiu patiekaliuku bet jop butu idomu suzinoti kaip ce pastebejau jau ir kaikas domejosi bet nieks receptelio neparase picai pada is ko gaminti :? gal kam teko lazanija gaminti ar ragauti gan skanus patiekaliukas tik tie ploksti makaroniukai kainuoja ir ne visur ju rasi
as dariau lazanija visai skaniai visiems patiko va uzmirsau kad ir ja moku. o picai padas:
0.5 litro pieno
1saukstas mieliu,
1 arb saukstelis cukraus
1 arb saukstelis druskos,
5 saukstai aliejaus
0.5 kg miltu.
Siltame piene ismaisai mieles, sudedi cukru druska alieju ir miltus. Gerai isminkius palieki kad tesla iskiltu, po to vel gerai isminkai jei limpa prie ranku biski miltu dadedi . Tada plonai iskocioji sudedi i skarda sudedi ten ka jau picai desi ir kepi 175 laipsnio temp. kol padas pasikels nuo skardos lengvai..
Cia 4 porcijoms viskas
o vat tortu tai as nemegstu daryti..
joa lazanija skanu;) lietuvoj su tai ploksciais problemos;) a vat pas mani tos problemos ner tik nebeturiu recepto:( netycia sudegynau;(siaip ji uzknisa daryt ilgai daromas;) ....... o cenaka ???:) taigy paprasta;) mesa bulves darzoves bei skystaliukas varshkes apkepas?:) paprasta;) kiausiniene, omletas?:D cegy vaiku zaidimai;) piragas?? ir vishta ket ? neidomu;) triushis neskanu:( o vat gal kas zinto meksikieciu sriubu receptus?:) dievinu jas;)
neilgai ta lazanija..o padus as akropolio maximoj radau.. speju bet kokioj maximoj yra.. as ir nesakau kad sunku as sakia as moku.. o ar sunku ar nesunku svarbu juk kad skanu butu.:) meksikieciu internete galima rasti
o vat koki tu cenakui skystaliuka dedi??:))
vandeny su astriu tomatu ir kartais bishky druskos;) nu cia pagal skony;)
dar reikia garstyciu ir grietines
ir aitriosios paprikos
jo, aitrioji paprika gerai :D~
mano receptas kurio as buvau gyvas beveik du menesius kol dirbau uzsienyje: 1 elektriniam virduly uzverdi vandeny 2 uzpili ant makaronu 3 valgai
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 20 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Vyrai, kurie megsta ne tik skaniai pavalgyti, bet ir gaminti