161

Re: Vyrai, kurie megsta ne tik skaniai pavalgyti, bet ir gaminti

Negailet prieskoniu big_smile zuvytei ... negailet! big_smile  As pakepa neperseniausiai makaronu dariau... tai dieviskas gavos big_smile dar vistos kulseles bandziau keptis... bandziau experimentuot... su cinamonais .. Nedekit cinamonu i vistiena! big_smile big_smile

162

smile:):)jeigu berniukai norit priaugti svorio, reikia kasdien vaikscioti i sporto sale ir gerti baltyminius kokteilius:) arba galiu atiduoti savo 5 kg, kuriu man perdaug, gal kas norit?;)

163

teta migle man gal jau pakakx big_smile 95 svarstykles rodo big_smile big_smile siulyk evaldui.. noros ir atsikratyti gal ju tamstai padeciau! big_smile big_smile

164

tai as jam ir siulinau:D
o kaip galite man padeti?:)pagaminsite man ka nors ziauriai skanaus ir ziauriai bew kaloriju?;)ar kaip kitaip (cia visokios poshlybes galvon lenda...)?;)

165

Kaip ponia nomeda sake... geriausia dieta sexas! big_smile tad nereik vargintis skaiciuojant kalorijas ir bijant praryt koki riebesni kasni big_smile 

166

jei turi su kuo tuo uzsiimti...

167

nu cia jau ne mano beda! big_smile smile

168

Ko kitos del tu 5 kg nepadarytu... big_smile

169

daug ko nepadarytu:) nei sportuoja, nei maista paderina, nei ka...;)

170

Visai apsileidusios....

171

as tai jau sportuoju, vakar net 20 atsilenkimu, greit i olimpiada vaziuot galesiu:D

172

smile smile ooooo tai jau sis tas.. smile smile greit nei vyro nereix big_smile

173

kodel? ar kad olimpiadoj ju daug sutiksiu?:D

174

nu nesme big_smile negadinkim apetito! big_smile

175

del tu vyru is olimpiados tai man visai nesigadina apetitas:) valgau va dabar mandarinus;)

176

Aldis, 23 пишет:

Negailet prieskoniu big_smile zuvytei ... negailet! big_smile  As pakepa neperseniausiai makaronu dariau... tai dieviskas gavos big_smile dar vistos kulseles bandziau keptis... bandziau experimentuot... su cinamonais .. Nedekit cinamonu i vistiena! big_smile big_smile

vat ir priestarauju! tongue vakar dariau vistyte, galvojau bisk cinamono idesiu, netycia paberiau ne bisk big_smile aisku, kiek pavyko nuemiau, bet paskui dziaugiaus kad tiek uzbiro, bo labai jau gardu buvo! tongue Dekit cinamona i vistiena! big_smile big_smile

177

Nu nz nz... man tai pragariskas skonis atrode big_smile su tais cinamonais big_smile nesu seip girdejes kad kas detu.. big_smile big_smile  va karis kad paruduotu graziai .. dar kas nros... o cinamonas man belekaip big_smile

178

nu ka as zn, man ir visai seimai nerealiai skanu buvo.. smile aisq, jei dedi siaip nelabai daug prieskoniu, ir dar to cinamono, tai tikiu kad nekas, bo jis gan stipru kvapa turi.. smile bet kadangi as kai gaminu, tai prieskoniu pridedu paciu ivairiausiu, tai taip labai neissiskiria vien tas cinamono kvapas, bo tada jau kad prisimaiso, tai kvapelis neatpazistamas buna big_smile:D

179

hehe pats kept kaskiek moku smile ir noreciau daugiau ismokti smile
bet va toki receptuka turiu:
imat vistiena atsaldyta, pridetat visuokiu prieskoniu(as dedu druska ir pipirus tikrai, kartais cesnako), pamarinuojat pora val, tada orakite susildat, padedat ant padeklo (ar kaip tas dalykas vadinas orkaitei) vistiena, ir istepat su majonezu, majonezo negailekit, nes nuo majonezo priklauso skonis. dar majonez neleidzia isdziut vistienai... pripilkit aliejaus ir vandens 1:1  ir dekit i orkaite apie 200 laipsniu, ir kepkit apie 20-25 min, priklausomai nuo vistienos gabalu. receptas paprastas, bet iseina skanu!! bent jau man big_smile

180

majonezu galima ir pries tai istept ir palaikyt per diena, man taip uosviene sake, tikrai gerai:D