Re: nusivylimas meile
na jo ir dazniausiai kaltina del to merginos vaikinus o vaikinai merginas kad nemoka mylet ir tik skaudina.. jai visi moketu isreikst ir suprast MEILE taip nenutiktu...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → nusivylimas meile
na jo ir dazniausiai kaltina del to merginos vaikinus o vaikinai merginas kad nemoka mylet ir tik skaudina.. jai visi moketu isreikst ir suprast MEILE taip nenutiktu...
O as manau,kad skausmas del meiles praturtina zmogaus siela ir sirdi,juk jei visi myletum ir nematytume skausmo,ta meile nebutu tokia reiksminga,brangi.
Tikrai labai daug esu kentejusi del nelaimingos meiles,bet manau,kad tada mes pradedame labiau vertinta kito zmogaus siluma,ismokstame uzjausti...
Meile - skaudus dalykas,bet galbut todel ir toks trokstamas,nenusakomas zodziais jausmas...
manau kad meile yra....tik kai kurie zmones nemoka mileti....esu neviena karta nusivylusi tai manau kad bus geriau vienai.....
Nusiwilti meile nera nieko naujo.... Wisi esame patyre tai.... Skaudu buna, sunku pamirsti ta atseit ta wieninteli bet wiskas praejna.... Tam jug ir gywename kad patirtume nusiwilymus, nuoskaudas, sirdies skausma..... Reikia buti optimistais ir gywenti su didziule sypsena weide.....:D
As lb pritariu Waidai.... Po nelaimingos meiles wisi tampame swelnesni, geresni, supratingesni..... Nors kartais galime tapti ir ziaureis bei kerstingais.....
vat butent!
na man tai buvo ir ne viena karta bet sis kartais tai skaudziausias...kartais atrodo kad panos nemoka mylet!!
kartais atrodo kad vaikinai taip pat nemoka mylet..
visi mes mokam mylet tik ne kiaik vienas ta meile moka isreikst..vat kaip yr
bahurai nezino kas yra tikra meile....
visi moka mylet tik skirtingai ta meile isreiskia, kai kurie gelemis kiti zodziais, demesiu o kiti meile supranta dar kitaip...musdami...
oi, as galvojau, kad nusivyliusiuju meikle bus daugiau... bet lb dziaugiuos, kad tiek mazai... be abejo, as jus visus suprantu:)... nes ir pati esu nusivylus ja... ir apskritai, kam ta meile?... juk tik zmogu skaudina ir tiek...
bahurai nezino kas yra tikra meile....
O Tu manai, kad zinai?
Meile tam ir skirta, ji duoda zmogaus gywenimui ydomumo.... Kas nesupranta gywenimo tas nesupras ir meiles.... Tai tiesiog sunkus ir skaudus isbandymas..... Mokek ja pazinti, saugoti.... Nera reikalo sedet ir zliumbt ar panasei.... Gywenimas mldc yra:D
meile zb yra:D tik retsykeis butina ja nusiwilt...:d
meile yra bet ne visiems lemta ja patirti ir taskas
nezliumbkim zmones :] aukstyn nosis
meile toks dalykas negalima pasakyti kad dalikas geras ir negalima pasakyti kad geras retkariciais taip gerai buna o retkariciais blogai:( taigi ir teko nusivilti ir pasidziaugti
na jo... O kaip manot daugiau meile nusivilia vaikinai ar merginos?
eh..esu ir as nusivylus meile, taciau tik dabar, po ilgo laiko susimasciau, ar is viso tai buvo meijle..;/
... meile ateina..ir praeina..po jos seka kita.... klausimas... gal tai ne meile, o susizavejimas?
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → nusivylimas meile