1

Тема: VGTU statybos inzinerija

Pasidalinkit ispudziais apie destitojus. Kuriu reiketu pasisaugot? kas siais metais istojot? Ar sunku mokytis?

2

Re: VGTU statybos inzinerija

sveiki tai kas i VGTU statybos inzinerija istojot arba jau studijuojat?

3

Na destytoju daug ir ivairiu:):))Stenkites ir viskas bus gerai:)mokytis tikrai nelengva.

4

o po sitiek laiko kazkas parase i sita foruma smile na as jau pradejau mokytis, ir pastebejau kad nebus labai lengva, bet ka daugiau gal zinai apie mokytojus, i kurias paskaitas geriau eiti ir pan.?

5

Ernestas, ziurint kokiam tu kurse ( nu kaip suprantu 1? ) ir kas desto? mokitys nelengva ir netikek kalbom: Svarbiausiaiislaikyt 1 sesija, o jau po pirmo kurso is vis roju! NESAMONE! ko toliau to sunkiau!
siaip galiu patart, neatideliok darbu iki paskutinio momento!geriausiai daryt laiku o jei gali ir anksciau.

6

taip jau biski apsipratau ir sutinku su tavimi Aluona, darbu tikrai nereikia atideliot, as taip ir stengiuos daryt, bet kai kartais nesigauna, o kaip antram semestre mokytis bus tai bus matyt, svarbiausia kad i ji pereit smile o tu ten pat mokaisi?

7

Antram semestre nera nei kiek ne lengviau, nebent tas, akd esi jau priprates prie tos sistemos, si dalykas siek tiek padeda wink jei chemija desto Keriene, tai patarciau jos pasisaugoti ir jai i akis nelisti, nes ij puikiai atsimena zmoniu veidus, paskui gali liudnai baigtis big_smile ir siaip pries kolius yra patartina gerai pasimokyti ir bus ok wink palauk antro kurso big_smile pamatysi aks per zveris atsparumas yra ir pan wink

8

niu jo man Kariene desto, jau supratau kas ji per zveris big_smile is per jos paskaitas sededavau priekij tai man biski per garsiai ji kalbejo, dabar sedziu kazkur gale smile nei ji galo mato, nei prie jo labai kabina smile o siaip pastebejau kad ji labai megsta kabinetis prie zmoniu, visalaika ziuri ant ko uzsirauti smile O apie medzegu atsparuma tai jau girdejau, ten sako kad pirma karta visi eina ir zino kad neislaikys smile ten jau savaime suprantamas dalykas smile neizinau kiek tame tiesos, bet is dalies tikiu smile na kad cia ne tas pats kaip mokykloje ir kad reikes tikrai mokytis o ne laika stumt tai jau spejau suprast, matysim ka sesija parodis big_smile

9

jo jo su egzais tai jau dabar man vargas, na bent nieko, liko pas KERIENE, paskutini daune jinai, reik is pirmo karto islaikyt, jei ne tai pizda bus ir ka pas ta  SYRUSA reikia perlaikyt teorine, a siaip tai manau kad puse bedos tie mokslai, per visus absoliuciai egzus nusirasyt yra imanoma, jei biski moki nusirasinet tai isvis juoku darbas big_smile

10

Ernestas, 19 пишет:

taip jau biski apsipratau ir sutinku su tavimi Aluona, darbu tikrai nereikia atideliot, as taip ir stengiuos daryt, bet kai kartais nesigauna, o kaip antram semestre mokytis bus tai bus matyt, svarbiausia kad i ji pereit smile o tu ten pat mokaisi?

jo :0 as jau 3 kurse wink su kuom problemu turyt?

11

Ernestas, 19 пишет:

jo jo su egzais tai jau dabar man vargas, na bent nieko, liko pas KERIENE, paskutini daune jinai, reik is pirmo karto islaikyt, jei ne tai pizda bus ir ka pas ta  SYRUSA reikia perlaikyt teorine, a siaip tai manau kad puse bedos tie mokslai, per visus absoliuciai egzus nusirasyt yra imanoma, jei biski moki nusirasinet tai isvis juoku darbas big_smile

toli grazu ne taip viskas lengva wink zinoki galiu us kart ispet, netikekit KAD TOLIAU BUS LENGVIAU!!!!!!!!!!!!!!!
NESAMONE!!!! tik kad jau apsiprasit wink pas Syrusa pirmamsemestre is vis ner ka veikt!antras sunkesnis,patariu is kart ivazinet i visa ta reikala!nes tas **** tesis toliau smile nors ne toks ten ir suds smile reikia tik ivaziuot :0

12

Na sutinku kad toliau tirkai nebus lengviau smile na bet jau zinau mazdaug kur ka reikia labiau pasimokyt ka maziau, tai kaipnors bandysiu isilaikyt smile o Syrus tai irgi gers pensininkas smile ai bet jis man visai patinka, tik biski tas jo SUTKA ne i tema buna kartais, bet siaip normaliai smile

13

geras jisai smile  zinok man siam semestre buvo vadyba..tai ka galvoju, nereiks jos mokytis...bet zinok tai smegenys prap..so!!! tarsi as studijuociau koia vadyba wink tai gi cia kas kaip nori ta ir daro!

14

smile na taip, na man dabar prasidejo informacines technologijos ar kaip cia jos vadinas, tai kiek supratau taip pirmas semestras bus durniaus voliojimas, taip permeciau biski klausimus, tai kiek skaiciau tai ten mokykliniai vaikiski klausimai, na toliau matysim gal bus sunkiau, ai va beja kaip ten toliau kituose kursuose i kokius dalykus isiskiria mokslai?

15

t prasme pakraipos? na ka galiu apie tai pasakyti...aisku geriausiai gal butu i Statyba, bet ten ir sunkiausiai mokytis!As patekau i SMD n( statybines medz ir dirbiniai) mokytis lengviau, kap destytojai, bei ir kiti zmones sake tai  irgi gera specialybe!zodziu dar nepasigailejau kad butent cia patekau smile Vadyba.. na nepatariu, kogiskai pagalvok, kad vadibininku galesi but visada, baiges statyba ar smd!patys destytojai ir tai nelabai ka sake apie ta pakraipa.. vat taigi spresk pats.. bt galiu viena pasakyti...jei nelabai sekasi kert dabar, tai gal geriau rinktis smd...
  ka liecia informatika, tai pirma semistra tikrai nesimokiau :0 na ta prasme kad nedariau jokiu darbu,( yra svarbesniu dalyku) bet tai labai priklauso nuo destytoju...ka ten teorijoj buvo tai nelabai atsimenu... turiu kazkokius klausymus ir programele egzui, bt jei neklystu tai sekanciamsemestrui smile kas liecia kompa patariu ikert autocad smile tikrai pravers :0 bet manau kad paciaim bus idomu smile
na siaip jei gerai atsimenu, tai didziausia demesi skirk teorinei mechanikai beu matematykai... patys tokie dalykai del ko iskrenta smile

16

taip del teorines mechanikos ir matematikos tai zinau kad gali buti bedu ir reikia jas mokintis, na teorine mechanika man pirmam semestre biski sunku buvo, dabar matysim kaip bus, o per matematika tai sedi ziuri ir nieko nesupranti ka jis ten sneka, na kai nueini i pratybas tai iskart viskas paaiskeja smile tai va nera labai jau lengvi tie mokslai smile

17

joooo,zuikeliai...neisivaizduojat i koki sh patekot...
man jau smegenis prakniso statybine mechanika...velniop ja... sad o siaip, pirmas kursas yra uogeles palyginus su treciu... aluona manau, mane supranta...zodziu, nedriskit, vaikai, apsileist, kitaip liksit kartot kurso..

18

Kokius egzaminus laiket pries stojant?

19

As laikiau Lietuviu, Mateka, Istorija, Anglu - valstibinius. Ir Fizika mokiklini.

Oksana labai gerai suprantu smile nors ta statybine mechanika nieko sunkaus is tikruju smile Pati dbr sprenziu  Namu darbus uz Lt big_smile Tu dbr kaip suprantu busi 4 ? tai zinok nesitikek kad bus lengva. Nz kurioj ten tu pakraipoj, bet mum kaip dave kursini, tai zinok tiek vargo per 4 metus neturejom smile zodziu atsipalaiduot neverta wink nors buvo ir tookiu momentu kad darbe net nustebo kad as is vis studijuoju dar big_smile

20

na ka as galiu pasakyti, jau treciam kurse dabar esu, su viskuo jau susipazinau, su vilnium su destitojais su VGTU big_smile big_smile big_smile big_smile ir galiu pasakyti kad **** tas VGTU nera ka cia veikti, net ir labai tingedamas ir nieko neveikdamas, ar net kazka dirbdamas cia gali drasiai mokitis big_smile zodziu nera ka veikti, laiko gaisimas! jei kas zadat stoti tai be reikalo, suprasit kad tiesa sakiau kai pasimokysit!