Re: As atsibodau vaikinui. Ka daryt?
Kalusimas buvo:"aš atsibodau vaikinui.Ką daryti?" Atsakau :keiskis ,jei nori jį sulaikyti.Bet geriausia išeitis paleisti jį į visas keturias puses. Beviltiškas reikalas.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → As atsibodau vaikinui. Ka daryt?
Kalusimas buvo:"aš atsibodau vaikinui.Ką daryti?" Atsakau :keiskis ,jei nori jį sulaikyti.Bet geriausia išeitis paleisti jį į visas keturias puses. Beviltiškas reikalas.
suduok skaudu smugi.mesk tu pirma kol to nepadare jis pirmas.o tuo cia kvepia tikrai
draugaujam ilgai.. viskas buvo grazu irt.t suprantat . bet man paaiskinkit kdl po ilgo laiko draugavimo , jis neberodo man demesio ? sakysit atsibodau ?! as jo klausaiu sake ne . nors nlb tikejau , tai sakiau skiriames , tas sake nenoriu , nes dar myliu ir t.t tai tada kdl , jis atsalo , gal tdl ,kad per daug matomes ?
paprasta atsakyti pas vyrukus uzprogromuota stenktis rodyt demesy tol kol negauni ko nor matyt gavo daryk isvadas kad butu jam del ko stenktis
Eugenija as su savuoju draugauju jau 2metus,man ir buvo tokiu situaciju jei matai kad tu jam tikrai brangi o ne esi jam tiesiog zaisliukas,tai tada bandyk i jusu santykius ivest kazkokios ivairoves,dazniau jam issakyk savo jausmus,parodyk kiad po tiek laiko tu gali buti dar idomi..
nz nzn..manau gal ji reikia paleist..jei myli tikrai taves ne pales ir nores grizt...gal per daug matotes....reikia atsipusti manau...jums abiem...
beto tau tau tik metu..ka tu tikiesi jog jus visa gyvenima busite?vistiek manau kada nors reikes issiskirt...toks likimas...rasiu tu vaikinu dar...ir ne viena...
cia isi lamos:D?
Jei atsibodai jam,manau nieko neverta daryti.jei save gerbi pasitrauk
pati pasirodyk saltesne nerodyk jam didelio demesio manau ades man taip buvo sekmes mazute
draugaujam ilgai.. viskas buvo grazu irt.t suprantat . bet man paaiskinkit kdl po ilgo laiko draugavimo , jis neberodo man demesio ? sakysit atsibodau ?! as jo klausaiu sake ne . nors nlb tikejau , tai sakiau skiriames , tas sake nenoriu , nes dar myliu ir t.t tai tada kdl , jis atsalo , gal tdl ,kad per daug matomes ?
num cia vadinamas santykiu atsalimas... reikia ipusti ugneles... visaip is visu pusiu ;D zodziu stenkites jei idomus vienas kitas esat ... man siaip panasiai taj stengiuos gajvint bet... zinai kai ner babkiu net i kavine nueit taj uzknisa viskas ir jau tik nervas ima zodziu kai nera kur pabuti, nera romantikos...neidomu
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → As atsibodau vaikinui. Ka daryt?