Re: sekso technika
gal reiktu susitikti kada:)))))))
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → sekso technika
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
gal reiktu susitikti kada:)))))))
o tai jei nepaslaptis, ka panele dare, kad taip jumis uzveze?
Mes, ne vaikinai .. kurie guli (tarkim kai ji buciuoji) ir jokiu emociju nerodo...
Gera rąsta turi )
grrrrr... ne rasta tiesiog, kai ji buciuoju (o jis guli) labai sunku suprast, ar jam patinka ar ne..
grrrrr... ne rasta tiesiog, kai ji buciuoju (o jis guli) labai sunku suprast, ar jam patinka ar ne..
niu vadinasi rastas rasta gali buciuot ir nesuprasi jam patinka ar ne. vaikinai taip vadina taip gulincias merginas per seksa
o tu kaip parodai, kad tau patinka?
tai aisku tai naturalu. be to tai uzveda partneri, kuris jaudina
rodai bet kaip tu tai darai ?!
rodai bet kaip tu tai darai ?!
klausimas skamba taip - kaip tu prodai kad tave jaudina merginos prisilietimai ir kita? ) niu susidare ispudis kad tikrai nejaudinai vaikino, arba vaikinas - akmuo ) oki. viskas priklauso nuo to ka daro ir kaip.. pradedant gilesniu kvepavimu.. atodusiu.. uzsimerkimu.. Daug ko negaliu papasakoti taip zodziais. Kodel? Esu buves sokejas ir mano kunas moka atsiduoti aistra.. O zodziais tai sunku apibudint
Turiu problemele, musu su partnere nuomones ganetinia skiriasi 1 aspektu... Ir as kaip ir nelabai zinau is kurios posicijos man geriau butu nukreipti tema ta linkme... As kalbu apie tai kad "myletis su prezervatyvu tai tas pats kaip valgyti banana su lupena". Ir nebegaliu taip... reik kazkaip subtiliai pereiti prie kontraceptiniu
Turiu problemele, musu su partnere nuomones ganetinia skiriasi 1 aspektu... Ir as kaip ir nelabai zinau is kurios posicijos man geriau butu nukreipti tema ta linkme... As kalbu apie tai kad "myletis su prezervatyvu tai tas pats kaip valgyti banana su lupena". Ir nebegaliu taip... reik kazkaip subtiliai pereiti prie kontraceptiniu
na, jeigu abudu esat pilnai uztikrinti, kad jokiu ligu kaip ir nera (daktareliai tiksliau zino )), tai tiesiog nupirk pleistriukus, papasakok, ir pasakyk kad taip abiem maloniau bus.. aplamai, cia turi but geras pokalbis ta tema..
spontaniskumas,be beprasmiu klausimu....
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → sekso technika