Re: sekso technika
O tai vat todėl ir reikia šnekėtis prieš ir po, klausti klausti klausti ir tada jau daryti viską gerai, o jeigu jau neklausi, tai bent jau stebėti reakciją į viską ir visada...:)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → sekso technika
O tai vat todėl ir reikia šnekėtis prieš ir po, klausti klausti klausti ir tada jau daryti viską gerai, o jeigu jau neklausi, tai bent jau stebėti reakciją į viską ir visada...:)
pritariu wisu 100%. sia tema nereikia drowetis, jei nori, kad sexas butu malonumas, o ne kazhkokia fobija...
jai apie tai kalbetis,tai tyai jau ne bus staigmena...
Tai apie ką kalbi nebūtina vykdyti tuojaus pat, galima tą atidėti kiek vėlesniam laikui...:P
reikia kalbetis, kad zinotum, kokio ishtwirkimo laipsnio yra tawo partneris, kad zinotum, kokias staigmenas gali ruosht... bo kitaip kai paruoshi, tai gali ir spyri y tarpkoji gaut...
nzn pvz as ne esu ytin drovi,ir as laisvai galiu pakalbet su partneriu ta tema,bet mane uzveda tai kad jis spelioja,pats sugalvoja ka ir kaip jam daryt,o jai as jam pasakau kaip ir ka daryt,ir veliau jisai taip ir daro,man jau nebeidomu...
Tai apie ką kalbi nebūtina vykdyti tuojaus pat, galima tą atidėti kiek vėlesniam laikui...:P
primena ta epizoda ish "nuotykiai su diku ir dzheine" kai pora pradeda aistringai buciuotis ir glamoetis, tada suplanuoja sexa sheshtadieniui ir uzhmiega
nzn pvz as ne esu ytin drovi,ir as laisvai galiu pakalbet su partneriu ta tema,bet mane uzveda tai kad jis spelioja,pats sugalvoja ka ir kaip jam daryt,o jai as jam pasakau kaip ir ka daryt,ir veliau jisai taip ir daro,man jau nebeidomu...
o jeigu jis sugalwotu ka nors, kas tau nepriimtina?
reikia kalbetis, kad zinotum, kokio ishtwirkimo laipsnio yra tawo partneris, kad zinotum, kokias staigmenas gali ruosht... bo kitaip kai paruoshi, tai gali ir spyri y tarpkoji gaut...
nu uz vaikino iniciativa,jai jinai ir virsitu istwirkimo laipsni:)as tikrai nespyrciau tarpkuoju:)
Natalija, 20 пишет:nzn pvz as ne esu ytin drovi,ir as laisvai galiu pakalbet su partneriu ta tema,bet mane uzveda tai kad jis spelioja,pats sugalvoja ka ir kaip jam daryt,o jai as jam pasakau kaip ir ka daryt,ir veliau jisai taip ir daro,man jau nebeidomu...
o jeigu jis sugalwotu ka nors, kas tau nepriimtina?
seip manau kad vistiek isbanduciau,na o jai visiskai butu nepriimtina,tai paaiskinciau partneriui tai kad jisai neisizeistu,taip kad jisai nebutu keblioi padeti
tai labai pagirtina, kad nespirtum, bet yra tokiu, kurios spardosi net kai pabandai y liezhuwi lengwai krimstelt...:)
na cia ziurint kaip krimstelt
na seip tai galima tesiog aptart ar merginai patinka svelnumas,ar biski ziaurumas,tada ir zinosi kaip elgtis...
na tai wa, ash butent tai ir turejau omeny:) reikia aptarti su partneriu, kad suzinot kokie jo norai... o krimstelejimas buwo lengwas:) tikrai newertas to, kad kelias dienas su tokiais skausmais waiksciociau:)
vargselis:)
dekui, jau praejo taciau wisam gywenimui pamoka gawau
o kokia staigmena tu buvai padares panai?
uoj atsimenu karta specialiai tam pasiruoshiau, kai prasidejo pirma stadija, glamones ir buciniai, uzhrishau akis, tada ish leto nurengiau ir buwau pasiruoshes plaktos grietineles flakoneli. gerai atshaldyta... taj patikek kokioj ekstazej ji buwo...
tikiu:) tik mano nuopmone butu fainiau,jai vietoi gretineles butu ledukai,nuo ju nors nebusi lipni:)
taj tas lipnumas patikek mazhiausiai rupi o juk yra tox ishradimas kaip dushas, tai nera ko jaudintis:)
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → sekso technika