Re: sekso technika
nu jei pririshi, nebus kaip ishkwiest:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → sekso technika
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nu jei pririshi, nebus kaip ishkwiest:D
Gediminas ir Mykolas... Jeigu turit noro pabendrautyi, prašom tą daryti privačiai, o tai jau kas antras postas jūsų, gerb. kolegos:o
svarbiausiai yra emocijos
Idomu būtu jūsu nuomone išgirsti po 15metu
Gediminas ir Mykolas... Jeigu turit noro pabendrautyi, prašom tą daryti privačiai, o tai jau kas antras postas jūsų, gerb. kolegos:o
gerbema viktorija svarbu kad i tema kalbam (na nieko asmeniskai pabendrausim kita kart)
kaip cia sauniai diskutuojate.
(Manau patinka merginoms ivairiai, manyciau nuo situacijos ir aplinkybiu reiktu inprovizuoti)
Pati jėgiškiausia poza man asmeniškai yra... Tuoj pabandysiu aprašyt, jeigu gausis... Žodžiu mergina guli ant nugaros, vaikinas šalia šonu pasisukęs į partnerę. Merginos viena koja ištiesta, kita (dažniausiai kairė) ant vaikino liemens šonu, vėliau kita atsiranda vaikinui tarp kojų (bet čia jau eigoj viso ko)... Liuks:D
Viktorija - pritariu, visai neblogas pasirinkimas..
Viskas priklauso nuo nuotaikos. Man asmeniskai ziauriai patinka svelnus buciniai i lupas, kai vaikinas rankom laiko mano galva..
panasiai: http://www.islandeventphotos.com/the%20kiss.jpg
tik tuo atveju, mano rankos jam ant liemens. Dar labai susigundau, jei jis bebuciuodamas prispaudzia (nestipriai) mane prie sienos
(http://cache.gettyimages.com/xt/6548-000026.jpg?v=1&g=PHO&s=1) ir visa tai man kartais net labiau patinka, nei myletis..
O del mylejimosi... Prizipazinsiu, specialiai sukeliu puselei pavyda (truputi panervuoju), nes jis tada buna karstenis, spontaniskesnis
toks... mmm ...
:):) Ir nebeklausineja zudanciu klausimu kaip "Ar tau patinka? Ar tau gerai? Ar jau greitai"...
o ko reiketu klausineti?:)
o tu man pasakyk, kam besimylint, kazko klausinet? tiesiog megautis malonumais ir viskas..
Siaip yra daug dalyku is kuriu galima supranti, ar merginai gerai ar ne
Mes, ne vaikinai .. kurie guli (tarkim kai ji buciuoji) ir jokiu emociju nerodo...
tai cia jau koki rasta gal buciavai:)))
siaip jo tu teisi tuo rekia megautis:)
aj niu nesakykit, jums savigarba neleidzia stenet ir raitytis is malonumo :D:D
))))))
ne kiekviena moka taip uzvesti:)
ar buvai bent karta taip uzsivedes?
kazkas panasaus buvo:)
vadinas as totali nevykele nes is savo puseles koki viena netycia issprudusi "ach" isgirstu ir viskas...
na va matai kaip buna:)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → sekso technika