61

Re: sekso technika

nu jei pririshi, nebus kaip ishkwiest:D

62

Gediminas ir Mykolas... Jeigu turit noro pabendrautyi, prašom tą daryti privačiai, o tai jau kas antras postas jūsų, gerb. kolegos:o

63

svarbiausiai yra emocijos

64

Idomu būtu jūsu nuomone išgirsti po 15metu

65

Viktorija, 24 parašė:

Gediminas ir Mykolas... Jeigu turit noro pabendrautyi, prašom tą daryti privačiai, o tai jau kas antras postas jūsų, gerb. kolegos:o

gerbema viktorija svarbu kad i tema kalbam smile (na nieko asmeniskai pabendrausim kita kart)

66

big_smile kaip cia sauniai diskutuojate. wink (Manau patinka merginoms ivairiai, manyciau nuo situacijos ir aplinkybiu reiktu inprovizuoti) wink

67

Pati jėgiškiausia poza man asmeniškai yra... Tuoj pabandysiu aprašyt, jeigu gausis... Žodžiu mergina guli ant nugaros, vaikinas šalia šonu pasisukęs į partnerę. Merginos viena koja ištiesta, kita (dažniausiai kairė) ant vaikino liemens šonu, vėliau kita atsiranda vaikinui tarp kojų (bet čia jau eigoj viso ko)... Liuks:D

68

Viktorija - pritariu, visai neblogas pasirinkimas.. smile

69

Viskas priklauso nuo nuotaikos. Man asmeniskai ziauriai patinka svelnus buciniai i lupas, kai vaikinas rankom laiko mano galva..
panasiai: http://www.islandeventphotos.com/the%20kiss.jpg
tik tuo atveju, mano rankos jam ant liemens. Dar labai susigundau, jei jis bebuciuodamas prispaudzia (nestipriai) mane prie sienos smile
(http://cache.gettyimages.com/xt/6548-000026.jpg?v=1&g=PHO&s=1) ir visa tai man kartais net labiau patinka, nei myletis.. smile

O del mylejimosi... smile Prizipazinsiu, specialiai sukeliu puselei pavyda (truputi panervuoju), nes jis tada buna karstenis, spontaniskesnis smile toks... mmm ... smile:):) Ir nebeklausineja zudanciu klausimu kaip "Ar tau patinka? Ar tau gerai? Ar jau greitai"...

70

o ko reiketu klausineti?:)

71

o tu man pasakyk, kam besimylint, kazko klausinet? smile tiesiog megautis malonumais ir viskas.. smile Siaip yra daug dalyku is kuriu galima supranti, ar merginai gerai ar ne smile Mes, ne vaikinai .. kurie guli (tarkim kai ji buciuoji) ir jokiu emociju nerodo...

72

tai cia jau koki rasta gal buciavai:)))

73

siaip jo tu teisi tuo rekia megautis:)

74

aj niu nesakykit, jums savigarba neleidzia stenet ir raitytis is malonumo big_smile:D:D

75

smile))))))

76

ne kiekviena moka taip uzvesti:)

77

ar buvai bent karta taip uzsivedes? smile

78

kazkas panasaus buvo:)

79

vadinas as totali nevykele sad nes is savo puseles koki viena netycia issprudusi "ach" isgirstu ir viskas... smile

80

na va matai kaip buna:)