61

Re: Vyrukai ir vaikinukai , prasom atsakyti ... !

mane tai is karto patraukia dideles ir grazios merginos akys. lb grazu , ypac melynos smile

62

as manau jai pati mergina yra negrazi ir nesipatiska, tai ir dideles akys nepades...

63

tomas kodel??????? padeda. nebent tau jau neidomu....... o siaip viskas padeda. ir plauku spalva ir akys ir lupos ir t.t

64

nu  traukia dideles akys bet siap  ir japones grazios nu aiski n etik del tu akiu

65

Kiekviena mergina kitokia ir priklauso daug nuo kitų bruožų, gražios jos didelės akys ar ne. Aišku, dažniausiai didelės akys yra gražu, ypač kai į tave žiūri smile

66

nu ziurint kokio dydzio tos dideles big_smile bet siaip dideles graziau :::631 va o ciurkos tai lievumas neispasakytas.... :::206

67

Kaip visada, visi yra teisus smile bet kam isvis reikalingas toks klausimas kaip dideles akys? skonio reikalas gan ivairiapusis, nes visi jau individualistai patapo siais laikais.. aciu isreikstoms nuomonems smile p.s. o visgi ir man grazu dideles akys

68

:-(

69

traukia grazios akys tikiuosi jos pas tave ne kaip naujesnio fotd skrorpio priekines lempos, nes tada tai uzjauchiu:)

70

dideles akys atrodo ne kvailai o juokingai:))))))))) bet jaigu jos zydros ir skaidrios ir gilios na tada tai ledas
!!!!!!!

71

sakyciau visos akys grazios,tik jei nepritaikomas sis posakis"tavo akys,kaip traktoriaus lempos" big_smile

72

mane traukia jei buna dideles akys kaip traktoriaus faros,o blakstienos kaip bulbu daigai :::431

73

aisku kad traukia ypac kai merginos akimis tave nurengineja.:)o seip tai priklauso ar tinka jai tos dideles akys kaip varlei tai ka as zn baisu:)nors skoniop reikalas.:)be to dideles akys blogai tuom kad jos kaip tycia mato musu nuklydimus o po to jau gali baiktis ir negerai.isvad;bahurai rinkimes ciurkas ir kalesim eit kairen kiek tik noresim>:DDD

74

na dideles akys manau kad visai grazu:p

75

na jei jos israiskingos tada lb grazu lb wink

76

O sita... as biski ne i tema bet man lb parupo toks filosofinis klausimas... Vyrukas ir Vaikinukas.. Kuo jie skiriasi? :?

77

Auris, 19 parašė:

O sita... as biski ne i tema bet man lb parupo toks filosofinis klausimas... Vyrukas ir Vaikinukas.. Kuo jie skiriasi? :?

supranti vyrukas jau toks truputi patreses,o vaikinukas dar zalias...
;D;D;D;D

78

Auris, 19 parašė:

Nu cia tas pats, kas moterys ir paneles. Jug visgi yra tarp ju skirtumas, ane?:D) Juk 40metes nepavadinsi panele, o 16metes moterimi;)

79

aaa... tai gerai big_smile as tada registruojuos prie tu Vaikinuku ;D

80

traukia dideles akys:***********