Re: Vyrukai ir vaikinukai , prasom atsakyti ... !
mane tai is karto patraukia dideles ir grazios merginos akys. lb grazu , ypac melynos
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Vyrukai ir vaikinukai , prasom atsakyti ... !
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
mane tai is karto patraukia dideles ir grazios merginos akys. lb grazu , ypac melynos
as manau jai pati mergina yra negrazi ir nesipatiska, tai ir dideles akys nepades...
tomas kodel??????? padeda. nebent tau jau neidomu....... o siaip viskas padeda. ir plauku spalva ir akys ir lupos ir t.t
nu traukia dideles akys bet siap ir japones grazios nu aiski n etik del tu akiu
Kiekviena mergina kitokia ir priklauso daug nuo kitų bruožų, gražios jos didelės akys ar ne. Aišku, dažniausiai didelės akys yra gražu, ypač kai į tave žiūri
nu ziurint kokio dydzio tos dideles bet siaip dideles graziau
va o ciurkos tai lievumas neispasakytas....
Kaip visada, visi yra teisus bet kam isvis reikalingas toks klausimas kaip dideles akys? skonio reikalas gan ivairiapusis, nes visi jau individualistai patapo siais laikais.. aciu isreikstoms nuomonems
p.s. o visgi ir man grazu dideles akys
:-(
traukia grazios akys tikiuosi jos pas tave ne kaip naujesnio fotd skrorpio priekines lempos, nes tada tai uzjauchiu:)
dideles akys atrodo ne kvailai o juokingai:))))))))) bet jaigu jos zydros ir skaidrios ir gilios na tada tai ledas
!!!!!!!
sakyciau visos akys grazios,tik jei nepritaikomas sis posakis"tavo akys,kaip traktoriaus lempos"
mane traukia jei buna dideles akys kaip traktoriaus faros,o blakstienos kaip bulbu daigai
aisku kad traukia ypac kai merginos akimis tave nurengineja.:)o seip tai priklauso ar tinka jai tos dideles akys kaip varlei tai ka as zn baisu:)nors skoniop reikalas.:)be to dideles akys blogai tuom kad jos kaip tycia mato musu nuklydimus o po to jau gali baiktis ir negerai.isvad;bahurai rinkimes ciurkas ir kalesim eit kairen kiek tik noresim>:DDD
na dideles akys manau kad visai grazu:p
na jei jos israiskingos tada lb grazu lb
O sita... as biski ne i tema bet man lb parupo toks filosofinis klausimas... Vyrukas ir Vaikinukas.. Kuo jie skiriasi? :?
O sita... as biski ne i tema bet man lb parupo toks filosofinis klausimas... Vyrukas ir Vaikinukas.. Kuo jie skiriasi? :?
supranti vyrukas jau toks truputi patreses,o vaikinukas dar zalias...
;D;D;D;D
Nu cia tas pats, kas moterys ir paneles. Jug visgi yra tarp ju skirtumas, ane?:D) Juk 40metes nepavadinsi panele, o 16metes moterimi;)
aaa... tai gerai as tada registruojuos prie tu Vaikinuku ;D
traukia dideles akys:***********
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Vyrukai ir vaikinukai , prasom atsakyti ... !