21

Re: hipnoze:)

Aš moku pauksčius ir kates hipnotizuoti . Manau pauksčius labiau nes kates pradeda kaip traktoriai knarkti .Todel neisku ar kates miega ar atsijungusiuos .

22

Tomas, 20 пишет:

Aš moku pauksčius ir kates hipnotizuoti . Manau pauksčius labiau nes kates pradeda kaip traktoriai knarkti .Todel neisku ar kates miega ar atsijungusiuos .

o tai kokiu tikslu tu juos hipnotizuoji? kas vyksta su pauksciais kai juos uzhipnotizuoji?:)) gal turejai galvoje uzmigdai?:)

23

Tomas, 20 пишет:

ir kaip juos užhipnotizuoji??? Idomu pasidare net:D

24

Vytautas, 24 пишет:
Tomas, 20 пишет:

o tai kokiu tikslu tu juos hipnotizuoji? kas vyksta su pauksciais kai juos uzhipnotizuoji?:)) gal turejai galvoje uzmigdai?:)

Vienas biologas parodė .Ten normali būseną .Taip miega arba kažkas panašaus. Neveikia ant visų paukščių .
Miegas hipnozė , tranas yra tas pats  kaip būsena  .
Metodo tikrai neviešinsiu, gaila  gyvūnų . Paskui daro filmus ir deda į youtubą .