Re: hipnoze:)
Aš moku pauksčius ir kates hipnotizuoti . Manau pauksčius labiau nes kates pradeda kaip traktoriai knarkti .Todel neisku ar kates miega ar atsijungusiuos .
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → hipnoze:)
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Aš moku pauksčius ir kates hipnotizuoti . Manau pauksčius labiau nes kates pradeda kaip traktoriai knarkti .Todel neisku ar kates miega ar atsijungusiuos .
o tai kokiu tikslu tu juos hipnotizuoji? kas vyksta su pauksciais kai juos uzhipnotizuoji?:)) gal turejai galvoje uzmigdai?:)
ir kaip juos užhipnotizuoji??? Idomu pasidare net:D
Tomas, 20 пишет:Aš moku pauksčius ir kates hipnotizuoti . Manau pauksčius labiau nes kates pradeda kaip traktoriai knarkti .Todel neisku ar kates miega ar atsijungusiuos .
o tai kokiu tikslu tu juos hipnotizuoji? kas vyksta su pauksciais kai juos uzhipnotizuoji?:)) gal turejai galvoje uzmigdai?:)
Vienas biologas parodė .Ten normali būseną .Taip miega arba kažkas panašaus. Neveikia ant visų paukščių .
Miegas hipnozė , tranas yra tas pats kaip būsena .
Metodo tikrai neviešinsiu, gaila gyvūnų . Paskui daro filmus ir deda į youtubą .
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → hipnoze:)