21

Re: Gyvenimas ir myrtis

krch po 50metu neatskirsi jau ar muse skrenda ra teve slaptai filmuoja ir kamerukes skraido...o tipo sunku kokiem ten kiniechiam prie muses kamera bus prilituot?

22

nenoreciau gyventi amzinai,is vienos puses is kitos noreciau...tiesa pasakius per viduriuka

23

is dalies noreciau gyventi amzinai, kiek ziniu sukaupciau kiek gyvenimo patiries, koks tobulai islavintas kunas butu... bet sunkoka pirmuosius simtmecius gyventi kada butu tavo artimu bet poto nebenutu verta susirasti draugu nes zinotum kaip skauduo juos prarasti ar zmatyti kaip jie susensta ir mirsta, tada geriau pasileisti i toli keione per kosmosa...

24

jei jau filosofiskai..:D jei nesenciau, galeciau keisti gyvenamaja vieta (ne zemeje, bet kitose planetose ar visatose ar dar velnias zino kur), savo busena (tas pats kunas gi nusibostu) ir kadangi tobulejimui ribu nera - galeciau tobulintis visa amzinybe;D vat taip noreciau:D bet sitoj zemej?.. sitam kune?.. man turbut ir kokiu 4-5 gyvenimu butu per akis.. jei ne maziau=)

25

Emilija, 15 parašė:
Arminas, 19 parašė:

norejau jusu paklausti jeigu butu toke galymibe gyventi amzinai ar jus noretumet gyventi amzinai  ? ir kodel ?
as asmeniska nenoreciau  amzinai gyvent. Bet dabar nesakysiu kodel man idomi jusu nuomone.

mane asmeniskai erzina sitokie klausimai<..o kas butu jei gywentume amzinai,o kas bus kai numirsim...> nes kuo daugiau apie tai pradedu mastyti tuo labiau susipainioju ir jau net pati nebesuprantu...na tiesiog sunku atsakineti i tuos klausimus,apie kuriuos mazai ir zinome...
net kartias gawoju kam bereikalingai apkrauti sawo smegenis tokiais klausimai i kuriuos bent siuo metu tikrai neatsiras atsakymas...o taiswisokiausiais pomirtiniais gywenimais nzn ar tiketi ar ne..juk jei jie ir yra mes wis tiek negalime to irodyti,nes to neatsimename...

visu pirma as netikiu reikarnacija ir neuzdavineju tokiu klausimu kas butu po myrties, as kalbu kas butu seme pasaulija jeigu mokslininkai  sugalvotu kaip visus zmogaus organus islaikyti jaunus.  as neklausiu kas butu jeigu mirtumem as klausiu  ar noretumem gyvent amzinai, ir butent delko. 

26

kas cia per daunas tokias temas kuria jeigu nori eit zudytis tai ir taip daryk, cia as radau bent keturias temas mirtis, savizudybe ir panasus gavno. jei kas noretu zudytis taip ir dartyt o ne su kitais diskutuotu ar verta ir pns. krc neikertu jusu mastymo

27

jis muset nenori, jis tik domisi kaip kiti apie gyvenima masto wink

28

ka cia mastyt gyveni arba ne;) kokie cia mastymai gali but:)

29

galima pamastyti kaip praleisti gyvenima wink bet cia jau ne i tema ;D

30

Arminas, 19 parašė:

norejau jusu paklausti jeigu butu toke galymibe gyventi amzinai ar jus noretumet gyventi amzinai  ? ir kodel ?
as asmeniska nenoreciau  amzinai gyvent. Bet dabar nesakysiu kodel man idomi jusu nuomone.

kolkas tai irgi nenoreciau amzinai gyventi bet buna tokiu priezasciu del kuriu noeciau visada gyventi

31

Evelina, 17 parašė:
Arminas, 19 parašė:

kolkas tai irgi nenoreciau amzinai gyventi bet buna tokiu priezasciu del kuriu noeciau visada gyventi

pvz del kokius?

32

Evelina, 17 parašė:
Arminas, 19 parašė:

pvz del kokius?

33

sorry uz du tokius pat... netycia du kartus paspaudziau ant siusti... ups... big_smile

34

koks tolkas amcinai gyvent, tikrus yspudzius gali patirt tik karta gyvenima;)

35

o per amzina gyvenima... uj ;D bet vat tas amzinas gyvenimas, kaip cia suprantama man idomu, kokiame amziuje uzsisaldoma, m?

36

Augustinas, 21 parašė:

kas cia per daunas tokias temas kuria jeigu nori eit zudytis tai ir taip daryk, cia as radau bent keturias temas mirtis, savizudybe ir panasus gavno. jei kas noretu zudytis taip ir dartyt o ne su kitais diskutuotu ar verta ir pns. krc neikertu jusu mastymo

Visu pirma  forume keiktis negalima, visu antra sita tema ne apie savyzudibe, trecia pasakaityk kas temoi prashyta pries ka nors rasydamas,  VIsu ketvirta jeigu tu neturi ka pasakyt tai kam isvis rasai  ?

37

Zmogutis nori geltonos korteles ir tiek big_smile

38

tu nafik genio vaike maziau mane mokink, noresiu rasysiu noresiu ne nematinka uzsimerk;)

39

asuzsimerk galiu bet tikiu kad moderatoriai neuzsimeks.  beja  genis yra paukstis jeigu as buciau geno vaikas tai senai buciau susirges paukciu gripu  ir manes nebutu gyvuju tarpe. beto jeigu girtas nesamones darai tai kam isvis geri  ? nes blaivas zmogus taip nenusisneketu. 

40

tikrai ne genio