Re: Gyvenimas ir myrtis
as jau 5 meta negeriu;) finlandia isimtis;) iseit taves tikrai nenorejau tik as kitaip nuomones reikst nemoku;) o del geltonu korteliu kad anketa mano grazesne butu pz **** **** cia jau tirs tureciau gaut;)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Gyvenimas ir myrtis
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as jau 5 meta negeriu;) finlandia isimtis;) iseit taves tikrai nenorejau tik as kitaip nuomones reikst nemoku;) o del geltonu korteliu kad anketa mano grazesne butu pz **** **** cia jau tirs tureciau gaut;)
nu tai moderatoriai pastoviai juk netikrina, bet kai priseda, tai visa foruma perpurto muset
dejau as ant tu moderatoriu laisvas cia forumas, turiu 6 anketas geltonu korteliu jiem tiek neuzteks:D
o to reikejo nesakyti ;D o tai visos skirtingais vardais?
koks skirtumas tas patas ar kitas kas reikia pagal mano rasliava atskiria:D
tas tai gers... bet nenukrypkim nuo temos
o as tikiu amzinu gyvenimu po mirties, ydomu ar yra kokia panasi tema... anksciau netikedavau, kad kas bus po mirties, tai taip bijodavau mirties lb, o dar tete sakydavo, kas gime, tas tures ir mirt, tai nupurtydavo net, norejau gyvent amzinai...
nenoreciau amzinai gyventi...siaip mano svajone yra numirti nuo senatves ir dar miegant...nu fantastika ,o kaip dabar zmones kankinasi visokiomis ligomis,kurios uzsitesia po kelias desimtis metu kartais... brrrrr....
ir dar,pamirsau moderatoriu paprasyti...gal galit pasalini ta klaidele is temos pavadinimo"myrtis",kad ir nesu didele rastininke ,bet labai jau per aki kerta ta "Y"...
sunku gyventi jei bijei mirti...
sunku gyventi jei bijei mirti...
o tai ka ,reikia noreti mirti??? ,deja,esu turejusi perioda kai eidama miegoti beveik melsdavau kad rytoj nebepabusciau...zinok nekas..
Zilvinas, 36 parašė:sunku gyventi jei bijei mirti...
o tai ka ,reikia noreti mirti???
Nereikia noret... cia snekama apie baime... nereikia bijot....
cia panasiai kaip is lotynu kalbos zinau labai skambia fraze "MOMENTO MORE" (<<<atmink ,kad mirsi)...man tai jis tox galingas pasakymas..
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Gyvenimas ir myrtis