Re: atsiliepimai apie 2006.08.12 vilniaus meeta :)
tai kuria diena,5ni ar 6ni??? 21h???
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → atsiliepimai apie 2006.08.12 vilniaus meeta :)
tai kuria diena,5ni ar 6ni??? 21h???
pala si sawaitgali saules smogis bus tai jauciu gal eis wisi i ta saules smugi, as tai neinu tai galiu prisijungti prie jusu i am in ~
davai tada sestadieni, juk iki 2 ryto nebutina sedeti
Taigi gerbiamieji sestadieni 21.00 renkames toje pacioje vietoje eisime i kavine gerti arbatos
hmm... kazin mane kas priims?:) o gal istiesu visi i saules smugi?:) na mintis isties nebloga
Nea, nea, nea!!! Kazkam i darba anxti ryte... Arbe kox skirtumas Jej gausiu sms is Ginos, atejsiu Dekuj Justej uz kadrus
na,kas del saules smugio,tai taip,bet,kai as neeisiu i ji,man tinka,na,tai lauksim sms.
Oj lauxim lauxim...... :d
kitaip kalbant. kada GINA uzsimanysi padraugaut su kuo koki vakara tai visu nr turi, parasyk ir tikrai kazkas ateis as uz! viskas priklauso nuo GINOS laisvo laiko :=D
Mes visi busim geri ir kajp nors, bet atejsim
na,o as noriu merginu nr, tureti,kad galeciau viena vakara pvz su Gina,antra su Juste ir t.t
Kox jis najvus, ane?
kas naivus,ar as galeciau toks buti,tik jau nesakyk,kad tu taip nenoretum???
as irgi noriu su visais susitikt
oj
viskas imanoma,jei tik zmogus to nori
Ramunas is "nedrasiu ir kukliu vyru klubo" :D:D
ne nu jus cia taip mane apkalbejot.. tai galime sekmadieni aksciau susitikti... visi apie kokia 18.00 jei tinka.. nes sestadieni gal tikrai eisit i ta saules smugi? o i darba visiems anksti juk tad ir sakau kad iki ryto nebutina sedet:)
Arba tada kita savaitgali...
o del telefonu brangieji as daviau garbes zodi kad telefonai liks pas mane ir ju neplatinsiu:) yra forume dalyvavusiuju ID parasyti tai susirasti lengva ir privaciai parasykit patinkamtiems nariams. manau telefona gauti bus ne problema:)
nieks neeis i ta saules smugi.....na as taip manau
na,gal ir eis kas,bet kiek cia pasilkausiau,tai atrodo,kad is musiskiu kol kas niekas neina,tai galima ir sestadieni sakyciau,o gal net ir 5ni????man tai tinka BET KURI DIENA.
penktadieni ir as galiu tik idomu kaip zmonem su darbais...
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → atsiliepimai apie 2006.08.12 vilniaus meeta :)