Re: atsiliepimai apie 2006.08.12 vilniaus meeta :)
o gal rugsejo vidury:) prasimuse su grafikais busime:) ir mokslo metai jau prasideja juk 1aja tai su grupe daug kas nores atsvesti..
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → atsiliepimai apie 2006.08.12 vilniaus meeta :)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o gal rugsejo vidury:) prasimuse su grafikais busime:) ir mokslo metai jau prasideja juk 1aja tai su grupe daug kas nores atsvesti..
Na nzn, bet vat rugsejo pirma ar tikrai visi pamato grupiokus, nes mano draugu praktikoje ir paties mano taij rugsejo pirmaja mes universitetan net nevazhiuodavom, na taip visa pirmaja savaite..
pas mus panasiai... judejimas atsiranda rugsejo 5-6 d. Bet Ginos mintis apie rugsejo viduri yra idomi. Aisku jog nebus taip kad visi gales, bet optimaliausios datos paieskosim.
nea...ne rugsejo 1d...:{
Gal darom 5dieni?
Sveiki. Pirmakart dalyvavau tokiam meete apskritai. Tikrai labai patiko, kitakart jam brestant duokit zinia Visiems sekmes!
As irgi pirma karta dalyvavau.. nesigajliu ir rezisuojant kita mita dziaugciausi jej buciau i ji pakviestas
tai kokios mintys apie rugsejo 16 arba 23 ?
abi sios dienos yra sestadieniai ...
sakykit kas uz , kas pries o kas turit ka geriau pasiulyt ?
vel boulingas ar geriau kokia kitokia programa?
manau kol kas niekam neaisku ar ta 16 ar 23 bus palanki ar ne. Aisku kol kas Galima orientuotis sitom dienom , o veikla islieka ko gero ta pati jei nieko kito nesugalvosim idomiau. Siulykit
HEY HEY HEY!!! gryzes nuo ezeru prisijungsiu ir as prie mastymu apie meet2. na apie pirma tai sakyt galiu ta ka ir visi pasisake. buvo TIKRAI fainas. ypac zmones..... negalvojau kad dar yra pasauly(ypac lietuvoj) tokiu draugisku.... del antro meeto tai man aisku tinka kol kas bet kokia data. planu tokiu tolimu nera tad galima jau iskart ir nieko kito neplanuot. o ir siaip manau ar koki savaitgali taip susimeetint pavakare kokio alucio isgert ar neimanoma? tarkim jei atsirastu nuobodziaujanciu zmoniu visai nieko butu kad ir kokio kalno papedej pasedet ar kokiam bare.... as tik siaip pamasciau....
joa.. o del vidurio rugsejo man tiktu irgi geriausiai tik aisq pries savaite reiktu tikslia data numatyti tada as su darbu galeciau susiderinti.
Tikrai saunios paneles ir vaikinai nepesti cia susirinke ka nuveikt gero kai tokia kompanija sugalvoti tai nera problemu. Man tai galvoj vistiek apsistojusi mintis kad gal va kokia sale per nakty ar nama issinuomoti.Rugsejo pirmom dienom man bus pats darbo ikarstis atai kolega iseina atostogu tai man teks aprebt darbus uz 2... Busiu gyvas zombis tom dienom
As irgi manau, kad rugsejo vidury yra geriausia... Galima juk pasizeti kokie namaj yra nuomojami, ar kokios kavines su basejnajs, pirtimis, sokiu sale... rejkai ko nors geresnio.....
bliamba, tik isvaziuok, o sitie jau myta surenge niekam nesake ) fakin shit, nedraugauju...
visko buna pasitaiko ir yra kaip yra
suorganizavo -kas atejo kas neatejo kas buvo kviestas kas nebuvo kita karta stebek atidziau aplinka
o jei rimtai tai vat dar kada prie progos gal ir susibegsim data tinka bet kokia
bliamba, tik isvaziuok, o sitie jau myta surenge niekam nesake
) fakin shit, nedraugauju...
;D;D;D
:\ :! jo galim susibegti nuvarysim i ciliaka pora stalu sustumsim ir pavakarosim..
o pvz nenorit koki nameli su pirtele ar kazka tokio issinuomot ir visa nakti pabaliavot
nu as ta ir siulau ir jau turiu kelis variantus, jei ka...
manau butu saunu ;]
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → atsiliepimai apie 2006.08.12 vilniaus meeta :)