21

Re: kaip tapti moderatorium???

Linas, 19 wrote:

ai as naktim nemiegu todel cia ir balskausi big_smile big_smile

big_smile smagu cia naktim ir pasnekovu netruksta smile

22

Irmantas, 21 wrote:
Linas, 19 wrote:

ai as naktim nemiegu todel cia ir balskausi big_smile big_smile

big_smile smagu cia naktim ir pasnekovu netruksta smile

> na db vel arbatos pertraukele.. mokausi truputeli ryt kaip o ir egzas big_smile

23

Nijolė, 20 wrote:
Tomas, 24 wrote:
Egle, 17 wrote:

Man tai nueme... Bet panesiojau gal daugiau nei puse metu ja...:>p

sakai nueme:::b56

Tomuk, jei geras esi, manau nuima.. labai graziai paprasai.. geliu, aukso prinesi ir nuims wink bet labai jau reikia buti dorovingu ir nuosirdziu ir tikrai visaip kaip graziai atgailauti big_smile) tada ji bus nuimta.. bet ne is karto, kai ja gauni.. tada nebuni apmastes to, koki blogi padarei ieskoko forume big_smile) zdz..

nu kiek Diana sake kad prisikeike jis ten iki ausu big_smile
tai tokias niekas neatleis:::008 kaip gerai :::036

24

Tomas, 24 wrote:
Nijolė, 20 wrote:
Tomas, 24 wrote:
Egle, 17 wrote:

Man tai nueme... Bet panesiojau gal daugiau nei puse metu ja...:>p

sakai nueme:::b56

Tomuk, jei geras esi, manau nuima.. labai graziai paprasai.. geliu, aukso prinesi ir nuims wink bet labai jau reikia buti dorovingu ir nuosirdziu ir tikrai visaip kaip graziai atgailauti big_smile) tada ji bus nuimta.. bet ne is karto, kai ja gauni.. tada nebuni apmastes to, koki blogi padarei ieskoko forume big_smile) zdz..

nu kiek Diana sake kad prisikeike jis ten iki ausu big_smile
tai tokias niekas neatleis:::008 kaip gerai :::036

tu tikras lietuvis big_smile big_smile

25

taip ir pagalvojau:::b02 labai ji myliu:D

26

kodel taip ziauriai? big_smile

27

Alesia, 21 wrote:

kodel taip ziauriai? big_smile

TAIP jam ir reik big_smile taip tau ir reik Alesia big_smile turi korteliu kieki kaip ir mano puzbrolis big_smile;D
Su tokiais pageltonavimais galesit tapti MODERATORIAIS big_smile
TIKIOSI niekas nenusaus uz sios zodzius:::819:::b02

28

aciu bet as nesikeikiau ir gavau big_smile na bet as tikrai galuosi ir nenoriu as ju tureti... na bet tu ir ziaurius tikrai nenoreciau kad tu butum tas moderatorius big_smile uz tenka vieno tokio mmmmmm antro tokio nereikia:((

29

ar galiu maderatoriaus paklausti bet tik lai prisieke kad ne des 3 geltonos korteles uz tai kad klausima? nes ka ten gali zinoti del ko supykes gali padeti big_smile

30

Alesia, 21 wrote:

ar galiu maderatoriaus paklausti bet tik lai prisieke kad ne des 3 geltonos korteles uz tai kad klausima? nes ka ten gali zinoti del ko supykes gali padeti big_smile

is oro niekas kortu neprikabina...

31

Linas, 19 wrote:
Alesia, 21 wrote:

is oro niekas kortu neprikabina...

Cia tai tiesa:::111 kartais net atleidzia:::818 manes Dianuks pasigailejo kai netycia uzdejau tik ikona ir leido pasitaisyti:::727:::207

32

Na ta ir pati zinau kad prisidirbau as net neprasysiu to kad nuimtu nors prisipazinsiu norejau... bet persigalvojau kol namo griziau big_smile tik va vienas klausimas neduoda man ramybes... as tas taisykles skaiciau tik mmmmmmm nesuprantu vieno dalyko tai galiu paklausti ar ne? nes nenoriu kad butu neva neitema kazka ten pasakiau ir trecia atsirado big_smile

33

galima galima tik ribose kad klausimas nebutu su keiksmazodziais;D

34

Alesia, 21 wrote:

Na ta ir pati zinau kad prisidirbau as net neprasysiu to kad nuimtu nors prisipazinsiu norejau... bet persigalvojau kol namo griziau big_smile tik va vienas klausimas neduoda man ramybes... as tas taisykles skaiciau tik mmmmmmm nesuprantu vieno dalyko tai galiu paklausti ar ne? nes nenoriu kad butu neva neitema kazka ten pasakiau ir trecia atsirado big_smile

mokek savo nuomone reiksti kulturingai ir klausk.. kokios problemos man nesuvokiama.. :?

35

Ka reiska fludinti atrodo gerai parasiau o jei ne tai sorry... nesuprantu as to todel negalesiu pasikeisti....? stai vat sito as suprasti negalu...

36

Alesia, 21 wrote:

Ka reiska fludinti atrodo gerai parasiau o jei ne tai sorry... nesuprantu as to todel negalesiu pasikeisti....? stai vat sito as suprasti negalu...

na, ir vel as tau pabusiu zodynu sedinciu big_smile)
floodinti - rasyti beleka, ne i tema, zdz.. rasineti nesamones :? kazkas tokio ... floodas totalus forumo siukslinimas, kurio neturetu buti cia :? >>> na, bent jau rimtose temose wink

37

na aciu big_smile nors to klausiau ne taves bet koks skirtumas ar tu ar kas nors kitas ta parase... aisku supratau dabar...:D

38

flood yra potvynis.. beje mergele tu gi airijoje :? o ten angliskai kalba big_smile tai kaip tu gali nezinoti ;D ?

39

Irmantas, 21 wrote:

na seip is moderatoriu tai cia dar matau tik linas kaip buna dar aktyvesnis visi kiti kaskur prapuole reiktu daugiau truputy valdzios
>>> Nijole tiktu siom pareigom smile

labai prašom man atleisti, nes ruošiuos egzams :::818

40

kai reikejo as nesimokinau anglu kalbos o dabar ne moku na jau man paaiskino ka tai reiskai gali nevargti... ir as nematau nieko juokingo vat tame kad nezinau :?