Re: kaip tapti moderatorium???
ai as naktim nemiegu todel cia ir balskausi
![]()
smagu cia naktim ir pasnekovu netruksta
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kaip tapti moderatorium???
ai as naktim nemiegu todel cia ir balskausi
![]()
Linas, 19 wrote:ai as naktim nemiegu todel cia ir balskausi
![]()
> na db vel arbatos pertraukele.. mokausi truputeli ryt kaip o ir egzas
Tomas, 24 wrote:Egle, 17 wrote:Man tai nueme... Bet panesiojau gal daugiau nei puse metu ja...:>p
sakai nueme
Tomuk, jei geras esi, manau nuima.. labai graziai paprasai.. geliu, aukso prinesi ir nuimsbet labai jau reikia buti dorovingu ir nuosirdziu ir tikrai visaip kaip graziai atgailauti
) tada ji bus nuimta.. bet ne is karto, kai ja gauni.. tada nebuni apmastes to, koki blogi padarei ieskoko forume
) zdz..
nu kiek Diana sake kad prisikeike jis ten iki ausu
tai tokias niekas neatleis kaip gerai
Nijolė, 20 wrote:Tomas, 24 wrote:Egle, 17 wrote:Man tai nueme... Bet panesiojau gal daugiau nei puse metu ja...:>p
sakai nueme
Tomuk, jei geras esi, manau nuima.. labai graziai paprasai.. geliu, aukso prinesi ir nuimsbet labai jau reikia buti dorovingu ir nuosirdziu ir tikrai visaip kaip graziai atgailauti
) tada ji bus nuimta.. bet ne is karto, kai ja gauni.. tada nebuni apmastes to, koki blogi padarei ieskoko forume
) zdz..
nu kiek Diana sake kad prisikeike jis ten iki ausu
![]()
tai tokias niekas neatleiskaip gerai
tu tikras lietuvis
taip ir pagalvojau labai ji myliu:D
kodel taip ziauriai?
kodel taip ziauriai?
TAIP jam ir reik taip tau ir reik Alesia
turi korteliu kieki kaip ir mano puzbrolis
;D
Su tokiais pageltonavimais galesit tapti MODERATORIAIS
TIKIOSI niekas nenusaus uz sios zodzius
aciu bet as nesikeikiau ir gavau na bet as tikrai galuosi ir nenoriu as ju tureti... na bet tu ir ziaurius tikrai nenoreciau kad tu butum tas moderatorius
uz tenka vieno tokio mmmmmm antro tokio nereikia:((
ar galiu maderatoriaus paklausti bet tik lai prisieke kad ne des 3 geltonos korteles uz tai kad klausima? nes ka ten gali zinoti del ko supykes gali padeti
ar galiu maderatoriaus paklausti bet tik lai prisieke kad ne des 3 geltonos korteles uz tai kad klausima? nes ka ten gali zinoti del ko supykes gali padeti
is oro niekas kortu neprikabina...
Alesia, 21 wrote:ar galiu maderatoriaus paklausti bet tik lai prisieke kad ne des 3 geltonos korteles uz tai kad klausima? nes ka ten gali zinoti del ko supykes gali padeti
is oro niekas kortu neprikabina...
Cia tai tiesa kartais net atleidzia
manes Dianuks pasigailejo kai netycia uzdejau tik ikona ir leido pasitaisyti
Na ta ir pati zinau kad prisidirbau as net neprasysiu to kad nuimtu nors prisipazinsiu norejau... bet persigalvojau kol namo griziau tik va vienas klausimas neduoda man ramybes... as tas taisykles skaiciau tik mmmmmmm nesuprantu vieno dalyko tai galiu paklausti ar ne? nes nenoriu kad butu neva neitema kazka ten pasakiau ir trecia atsirado
galima galima tik ribose kad klausimas nebutu su keiksmazodziais;D
Na ta ir pati zinau kad prisidirbau as net neprasysiu to kad nuimtu nors prisipazinsiu norejau... bet persigalvojau kol namo griziau
tik va vienas klausimas neduoda man ramybes... as tas taisykles skaiciau tik mmmmmmm nesuprantu vieno dalyko tai galiu paklausti ar ne? nes nenoriu kad butu neva neitema kazka ten pasakiau ir trecia atsirado
mokek savo nuomone reiksti kulturingai ir klausk.. kokios problemos man nesuvokiama.. :?
Ka reiska fludinti atrodo gerai parasiau o jei ne tai sorry... nesuprantu as to todel negalesiu pasikeisti....? stai vat sito as suprasti negalu...
Ka reiska fludinti atrodo gerai parasiau o jei ne tai sorry... nesuprantu as to todel negalesiu pasikeisti....? stai vat sito as suprasti negalu...
na, ir vel as tau pabusiu zodynu sedinciu )
floodinti - rasyti beleka, ne i tema, zdz.. rasineti nesamones :? kazkas tokio ... floodas totalus forumo siukslinimas, kurio neturetu buti cia :? >>> na, bent jau rimtose temose
na aciu nors to klausiau ne taves bet koks skirtumas ar tu ar kas nors kitas ta parase... aisku supratau dabar...:D
flood yra potvynis.. beje mergele tu gi airijoje :? o ten angliskai kalba tai kaip tu gali nezinoti ;D ?
na seip is moderatoriu tai cia dar matau tik linas kaip buna dar aktyvesnis visi kiti kaskur prapuole reiktu daugiau truputy valdzios
>>> Nijole tiktu siom pareigom
labai prašom man atleisti, nes ruošiuos egzams
kai reikejo as nesimokinau anglu kalbos o dabar ne moku na jau man paaiskino ka tai reiskai gali nevargti... ir as nematau nieko juokingo vat tame kad nezinau :?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kaip tapti moderatorium???