Re: Oralinis merginai: vaikinui nusižeminimas ar iššūkis?
)) hm... man atrodo kaj pamacius zmogu nori jo tajp kad visas kunas siurpsta ir dreba tada neslykstu niekas.... atwirksciai taj tox varikliukas kuris lb geraj uzveda neuzmirstamaj nakciai
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis merginai: vaikinui nusižeminimas ar iššūkis?
)) hm... man atrodo kaj pamacius zmogu nori jo tajp kad visas kunas siurpsta ir dreba tada neslykstu niekas.... atwirksciai taj tox varikliukas kuris lb geraj uzveda neuzmirstamaj nakciai
kaip ten bebutu velyku proga linkiu visiem vyram lupdazeis ismargintu kiausiniu, dziaukites marguceis visi tiek vyrai tiek moterys
grazus sveikinimas prisidedu ir nuo saves - kad tai nera nusizeminimas - TAI JAU 100%. taip niekada negalvokit- NESAMONE
neivienai savo merginai dar nedariau ir neketinu,nors neviena prase... padarysiu gal tik zmonai,gal...
tai kietas tu na bent jau gerai kad zmonai GAL padarysi jei tokia bus
ne,as nekietas,tiesiog nevisiem viskas priimtina...
na nieko cia nei smerktino nei ka bet ilguose santykiuose bus sunku...
2metai ilgi ar trumpi santykiai?
laaaabai trumpi palygink pvz su 25m santuokoj
na td niekur ir neskubu ir neskubesiu
o cia kas baisaus yra juk tai normalu....tik vat visi apie tai kalba keistai...rodos kad tai slykstu....
na matai - nuo nusistatymo priklauso...
kitiem pedofilais,zofilais ar gejais but normalu..tiesiog nevisiems viskas priimtina..
nu baik - pedofilus, zoofilus - su gejais kartu sukisai... cia jau tikrai ribota pasaulevoka - reikia skirti kur iskrypimas o kur tiesiog... nesugalvoju kaip pavadint na bet is esmes priimtinas ar bent toleruotinas dalykas, tuo tarpu kai pedofilus net kalejime skriaudzia
nu baik - pedofilus, zoofilus - su gejais kartu sukisai... cia jau tikrai ribota pasaulevoka - reikia skirti kur iskrypimas o kur tiesiog... nesugalvoju kaip pavadint na bet is esmes priimtinas ar bent toleruotinas dalykas, tuo tarpu kai pedofilus net kalejime skriaudzia
buti geju,tau iskrypimas,ar ne?
as cia tik kaip palyginimus paminejau,nieko konkretaus...
ne... va prisiminiau - pakraipa cia tiesiog kita pakraipa, iskrypimas pedofilija, zoofilija ir visos kitos filijos... Dar pasakyk - kad viskas blemba ir prasideda nuo oralinio sekso....
ne,nejokauk... bet man ir gejai yra iskrypimas... vyras su vyru,ar moteris su moterim...nenormalu,netaip gamtos sukurta...
is kur jau zinot mum kas gamtos sukurta? istorija kazkiek domejais? kada pastebetos uzfiksuotos tokios apraiskos? m?
tu gal prie geju kad taip kalbi? apie gejus niekad nesidomejau,nes jie man iskrypeliai ir tike...o kas gamtos sukurta tai turetum zinot manau,abejoju ar pratestum savo gimine su vyru,net ir siais laikais,kai medicina visagale...
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis merginai: vaikinui nusižeminimas ar iššūkis?