281

Re: Oralinis merginai: vaikinui nusižeminimas ar iššūkis?

Aukse, 28 parašė:

Lietuves bega is lietuvos i uzsieni, kad  joms padarytu oralini?Nusisneki merguzele ir tiek.

Nereikia visko suprasti pazodziui. Kita karta matyt reikes uzlipdyti "!!JOKE!!" zinutes pradzioj ir pabaigoj.

282

Su laiku suprasit,kad tai yra visai geras dalykas,ir teike tek pat malonumu.

283

tikras bahuras niekada net nepagalvotu apie tokias nesamones kaip cia jus rasot , kas gyvena su paniatkem tai niekada nesigaidys

284

oralinis yra JEGA...kaip vyrams taip ir mot...o tie kurie raso kad NE tai galiu 100% teigt kad jie net nebande to dalyko o cia raso tik kad pritapt prie kitu:)))))

285

Nastia, 24 parašė:

oralinis yra JEGA...kaip vyrams taip ir mot...o tie kurie raso kad NE tai galiu 100% teigt kad jie net nebande to dalyko o cia raso tik kad pritapt prie kitu:)))))

O gal bande, tik nenori issireiksti...??? Kaip manai???

286

cem bolshe liubov tiem nize paciluje devuski:)

287

O gal bande, tik nenori issireiksti...??? Kaip manai???[/quote]
GALI BUT BET MANAU SITOJ TEMOJ TURETU RASYT KAIP YRA,JUK NEMAZI VAIKAI ESAM..O SEX TURI BUT BE RIBU...SU MYLIMU GALIMA BET KA ISBANDYT{NA AISKU SU PROTU}:)

288

Viskas paprasta smile tau malonu kai daro pana smile padaryk ir tu smile o cia viskas yra vapoliones, zapaldo ir t.t. :

289

viskas ten normalu juokinga is tu kurie kukulinasi ir ant kitu stumia

290

Paaugliu bachuru pasigyrimas yra kad " - As pasidulkinau su ta, bei ana..." Apie tokius dalykus normalus bachurai nesneka (cia mano nuomone, jei ka...)... Gali netycia girtas pasakyt, kaip visalaik daug nusisnekama isgerus, bet ne kitaip... Jei padarei panai oralini, tai turbut labai labai ja myli ir joks cia nenusizeminimas... Tik paprasciausia, nereikia sneket tokiu dalyku net savo geriausiam draugui, net jei ji ir kaip uz broli laikai... Nes oralinis seksas ne visiem priimtinas, kitaip sakant, jo gali buti visai kitas poziuris i ta oralini... O jei tarp burio draugu taip sneket, tai tada sakau... Man truksta zodziu... Turbut visi turi but gerai "pritempe"... :-) Cia mano nuomone... :-)

291

kaip neatvirai visi snekates, pirma oralinis yra gerai ,kas bande jam neatsisakys niekada,nebent panele visiskaij butu nepatyrusi ir oralini darytu prastai,bet galima pataisyti ir patarti kaip reiktu daryti, antra pirma merginai reikia suteikti malonuma o po to ji tau,bet jai tik zmogumi pasitiki ir zinai jok sulauksi atsakymu ,bet kuriaij ir nereikia daryti,nes kai kiurioms oralinis vis dar atgrasu arba issigalvoja man galima o as ne,atsipeikikite ,tad reikia santikiavimo metu pabanditi pakeisti aiga ir jok penis atsidurtu jos burnoje, uzsivesi dar labiau ir mergina liks su oralinio ne ant ledo, trecia daugeja merginu kurioms oralinis patinka ir daznaij pacios imasi ineciativos jok susilauktu to paties,  jai kas visiskaij lovoje neatsipalaidoja ir neuzmirsta koks oras uz lango ar savo kaskokiu nusistatimiu, hm supagarba atsipalaiduokite:}

292

o j?us merginos ar suprantat ar priimtina jums tas oralinis

293

man asmenishkai patinka daryti oraliny :::818 ir su vienu draugu apie viska pashnekam smile pasidalinam patirtim     sakan big_smile)

294

nei ishsukis nei pazeminimas, o visishkai normalus standartinis dalykas poroje...
kas do klausimas ishvis shiais laikais? smile

295

nu po velniu... kas per klausimas, tai visiskai suprantamas dalykas.

296

nesu pries oralini poroje,kuri ilga laika kartu ir pasitiki vienas kitu (del higienos,pletku,ligu ir pan), bet kai jis/ji daznai keicia partnerius ir kiekviena taip malonina-jau slykstu... tada buna tik ciulpike/lapnotojas...

297

teisingai sakai Laura smile Nematau as nieko bloga, jei savo mylimam zmogui darai oralini o jis tau, cia tik reiskia dar artimesnius santykius visapusi bendravima, pasitikejima, atsidavima.... Aisku ne su bet kuo... nes niekada nezinai is kur istraukes, kur nori merkt big_smile

298

Labai idomus dalykas,tiek vaikinasms,tiek merginoms iki tam tikro subrendimo,oralinis seksas buna didelis tabu,tipo tai slykstu ir t.t.Pasiekus ta stadija kai vaikinas ir mergina tampa pora,gal but kartu apsigyvena,prasideda naujoviu pajieskos sekse,kai jie supranta kad jei gero sekso nera,tai nera ir gero bendravimo tada isbando ne tik oralini ir tai tampa normaliu dalyku...........

299

Laura, 22 parašė:

nesu pries oralini poroje,kuri ilga laika kartu ir pasitiki vienas kitu (del higienos,pletku,ligu ir pan), bet kai jis/ji daznai keicia partnerius ir kiekviena taip malonina-jau slykstu... tada buna tik ciulpike/lapnotojas...

Lapnotojas ;D tai davai daugiau, buroku nardytojas, barsciu srebejas, kas dar zino ? big_smile

300

O kas tai yra oralinis sexas?  debar galvoju: Oralinis - turetu buti kazkas per burna na kaip gyditojas israso vaistu per os (reiskia i burna tabletes) Sex - tai turetu buti sesi 6 ?  Reiskia pasibuciuati burna su burna ir dar sesis 6 kartus? :Oo

Oi joi joi jo joi! man net skruastai paraudo is gedos... na ir karstos temos semia forume o kiti dar prisipazysta kad tai dare! hi hi hi smile

Bet tiek to tada ir as prisipazinsiu esu nekaltas avinelis, berniukas varpeliukas nei karto ne dzin... dzin... smile  Vienintele moteris kuria buciavau tai buvo mano mama.

Bet kadangi mano abu tevai numire ir jie to niekada nasuzinos, beto as jau esu suauges 37 metuku  Gal atsirastu kokia mergaite kuri pamokytu oralinio? ne butinai sesis pradzei gal kokius du kart uztektu?

P.S.

pradzioi galima pameginti per "nosinaite" arba virtuvine plastfolie kad herpes virusu nepasidalinti smile

Herpes virusas gludi latent formoi visam gyvenimui kas jy turi su silpnejus imuninei sistemai: pasalus arba pevargus arba daug stresso,  virusas iskyla y pavirsiu nieztinciu perstinciu pusleliu pavidalu (gerai matomos ant lupu tiek apatiniu tiek virsutiniu) uzsikreciama buciuajantis 6 kartus smile arba 69

Herpes daznai uzsikreciama dar vaikystei giminaiciu svaikinimosi buciavimai ir t.t. (palieku vietos fantazijoms)

jei tu nors karta gyvenime turejei pusleles ant lupu ar "apacioi" tai ta tu turi tol iki kol numirsi ir tai pasireiskia vel kai tavo immunine sistema nusilpsta.

Vaikinams: Jei paneles dantys nesveiki tai gali pasigauti uzdegima
"galo sloga" arba "xyйoвы насморк" - pazodine reiksme smile

Oralinis? Nesakau kad tai blogai, bet tikrai kad nevisada ir ne su kiekviena. Arba buk isrankus su kua geri ir balevoji.

Ruskes pavojingos ypatingai (!) pasiulys isgerti: atsibusi bekelniu jos lovoi.