O kas tai yra oralinis sexas? debar galvoju: Oralinis - turetu buti kazkas per burna na kaip gyditojas israso vaistu per os (reiskia i burna tabletes) Sex - tai turetu buti sesi 6 ? Reiskia pasibuciuati burna su burna ir dar sesis 6 kartus? :Oo
Oi joi joi jo joi! man net skruastai paraudo is gedos... na ir karstos temos semia forume o kiti dar prisipazysta kad tai dare! hi hi hi
Bet tiek to tada ir as prisipazinsiu esu nekaltas avinelis, berniukas varpeliukas nei karto ne dzin... dzin... Vienintele moteris kuria buciavau tai buvo mano mama.
Bet kadangi mano abu tevai numire ir jie to niekada nasuzinos, beto as jau esu suauges 37 metuku Gal atsirastu kokia mergaite kuri pamokytu oralinio? ne butinai sesis pradzei gal kokius du kart uztektu?
P.S.
pradzioi galima pameginti per "nosinaite" arba virtuvine plastfolie kad herpes virusu nepasidalinti
Herpes virusas gludi latent formoi visam gyvenimui kas jy turi su silpnejus imuninei sistemai: pasalus arba pevargus arba daug stresso, virusas iskyla y pavirsiu nieztinciu perstinciu pusleliu pavidalu (gerai matomos ant lupu tiek apatiniu tiek virsutiniu) uzsikreciama buciuajantis 6 kartus arba 69
Herpes daznai uzsikreciama dar vaikystei giminaiciu svaikinimosi buciavimai ir t.t. (palieku vietos fantazijoms)
jei tu nors karta gyvenime turejei pusleles ant lupu ar "apacioi" tai ta tu turi tol iki kol numirsi ir tai pasireiskia vel kai tavo immunine sistema nusilpsta.
Vaikinams: Jei paneles dantys nesveiki tai gali pasigauti uzdegima
"galo sloga" arba "xyйoвы насморк" - pazodine reiksme
Oralinis? Nesakau kad tai blogai, bet tikrai kad nevisada ir ne su kiekviena. Arba buk isrankus su kua geri ir balevoji.
Ruskes pavojingos ypatingai (!) pasiulys isgerti: atsibusi bekelniu jos lovoi.