301

Re: Oralinis merginai: vaikinui nusižeminimas ar iššūkis?

nezinau, normalu tai ar ne, bet man kaip ir nera nk ko negaleciau padaryti mylimai merginai, kad ji pasitenkintu smile
o oralinis man tiesa sakant netgi patinka daryti smile

302

as wisada pradedu nuo oralinio,tai ieina pas mane i mylejimosi normas...kas gedijasi,laikau nepilnawerciais sexse...

303

o as manau,kad tik nepilnaverciai tai dar.. matyt savo spygliuku nepatenkina,tai bando liezuviu.. kokia geda.. ir brendimas cia ne prie ko.. cia auklejimo klausimas,ir zmogaus.. jei ciucikai esat,tai laizykit tas skyles ..:)

304

Gintaras, 24 parašė:

o as manau,kad tik nepilnaverciai tai dar.. matyt savo spygliuku nepatenkina,tai bando liezuviu.. kokia geda.. ir brendimas cia ne prie ko.. cia auklejimo klausimas,ir zmogaus.. jei ciucikai esat,tai laizykit tas skyles ..:)

o man atrodo kad tu turi problemu su moterimis ... nepritark tam ir tiek, o kam cia kitus niekint? klausimas: o tau paciam patinka oralinis?

305

padaryciau mielai .. bet siaip tai intymu ir del to tik reikia tik tinkamo asmens.. tokiu nera big_smile

306

As irgi darau tik tinkamiems asmenims. Man tinkamas asmuo yra mergina ...

307

jei atvirai, tai man ne visu merginu putkos patinka, yra tokiu, kur gyvenime oralinio nedaryciau smile

308

oralinis yra malonus,kai yra atliekama su aistringu partneriu ir yra abipusis....super....kad tokiu,kaip tu butu daugiau....:::024

309

Inga, 31 parašė:

oralinis yra malonus,kai yra atliekama su aistringu partneriu ir yra abipusis....super....kad tokiu,kaip tu butu daugiau....:::024

pritariu, as neiysivaizduoju mylejimosi be oralinio, aisku partneris reikalingas tinkamas, bet jei yra aistra ir abipusis pasitikejimas, tai man asmeniskai oralino darymas merginai, patciam suteikia malonuma

310

Niekad nedariau ir to nedarysiu merginai.. zema yra

311

Kristupas, 21 parašė:

tai tikiuos, kad niekad pats ir nesulauksi, kad tau padarytu. arba jei kas ir padarys tau, tikiuosi suprasi, jog tai nera zema ir tu gali padaryti ta pati merginai. aisku, galbut tu bijai, kad nesugebesi padaryt, niekad nedarei ir nebandei, todle is karto smerki.

as manau, kad lygus esam visi ir jei issirenki zmogu, kuri myli, tai mylesi ir jo kuna, darysi viska, buciuosi visur. pagauti tik aisktros irgi daug gali padaryt..

312

ja ja .. it is good big_smile

313

nei issukis, nei nusizeminimas..
malonumas ir tiek smile

314

Martynas, 27 parašė:

nei issukis, nei nusizeminimas..
malonumas ir tiek smile

zinoma,tik jei abu partneriai skanus vienas kitam wink tada yra super!

315

Jeigu merginai suteiki malonuma,tai ir ji tuo paciu atsiligins-zinoma jai ji yra supratinga big_smile

316

Aisku reikia laikytis higienos, pasaliniai nemalonus kvapai tikrai nesuteiks zavesio, bet skaitau kad tai normalus ir netgi malonus dalykas, daug maloniau suteikti malunuma, nei gauti (mano mintis)

317

Kristupas, 21 parašė:

ydomu ar neprisisnekejai???? Niekad jis sako... big_smile

318

manau puiku .moteris tai veza.na ir jos nelieka skolingos. ir nereikia nieko siulyti .tiesiog darykit kas malonu

319

Sigitas, 26 parašė:
Kristupas, 21 parašė:

ydomu ar neprisisnekejai???? Niekad jis sako... big_smile

jauciu,kad prisisnekejo:D

320

o man oralinis patinka. patarciau visiems isbandyti tiek vaikinams tiek merginoms.cia nera jokio zapadlo ar panasiai tai yra tik malonumas kuri suteiki ir gauni. o man labiausiai patinka ji suteikti.aciu uz demesi smile