41

Re: Oralinis merginai: vaikinui nusižeminimas ar iššūkis?

davesti savo partneri iki extazes oraliniu yra super... o posakiai kad oralini daryti yra zapadlo tai cia manau zonavskos paniatkes... budulizmas smile

42

P.S visiskai sutinku su Loreta, tai ne vaiku reikalas, tam reikia subresti smile

43

kiekvieno asmeninis reikalas...jei porai patinka-puiku,jei ne kam daryti tai ko nenori...juk yra tiek daug visokiu budu patenkinti vienas kita...
neveltui isleista kamasutra...:)

44

big_smile

45

na jai kam tai ir zapadlo tai tegul ir to nedaro yra daug kitu zmoniu kuriems tai patinka aisq kai jis buna abipusis o kai kazkas cia snekejo apie protini subrendima tj dar kokiu maziausiai pora meteliu neskuba apie tai sneketi nes kaip ir si karta jo nuomone bus priimta  kitais nei subrendusio vika apie zinancio zmogaus o apie bucinius tai jai tu myli savo antra puse tau bus nesvarbu niekas tu darysi viska ko paciai noresis ir is visu jegu noresi suteikti visapusiska malonuma savo antrai pusei o seip burna yra pati nesvariausia zmogaus kuno dalis jai ka:)

46

kaip tu cia protingai smile ai ai ai :pp

47

nepavydek

48

jau ,kad nepavydziu tai tikrai smile nes nera del ko :pp

49

manau tai dvieju zmoniu reikalas juk ne pradesim bet kam, bet begant laikui jei tai rimti satykiai gal ir galima, bet tik gal.

50

Pija, 24 parašė:

manau tai dvieju zmoniu reikalas juk ne pradesim bet kam, bet begant laikui jei tai rimti satykiai gal ir galima, bet tik gal.

atrodo mergaite nemaza, bet jai oralinis "jeigu jau pasitiki zmogumi". Taip sakant myletis tai ir nepasitikint galima, o vat oralinis..

51

Paprasciause geda pripazinti kitiem,tai. JOg jie tai dare ir jiem tai patiko.

52

o zinot mano draugas vienas sugalvojo ish kur labiausiai kilo ta mada, jog oralinis merginai- baisi geda ir negarbe.. ogi ish serialo Sopranai.. per ten daznai vartojamos frazes.. juk tom paciom luupom ji tavo vaikus buciuoja, arba dar vienas epizodas buvo.. nu vnz detaliu nepasakosiu..
bet uztai pasakysiu jog vienas vaikinas ish to miestelio, kuriam gyvenau po oraliniu su per daug laisvo elgesio merginom, turejusiom daug partneriu neteko labai daug draugu ir buvo nuolat zeminamas..
mano pacio nuomone? na tam mieste ish kurio ash kilau tikrai garsiai nesigirciau apie atlikta oralini merginai.. o visa kita parasysiu po poros metu wink

53

matyt tame miestelyje tik kelios merginos ir tebuvo smile)) neizivaizduoju tokio dalyko kaip galima bijoti kad kazkas kazka kalbes jei miestas TOKS didelis, o abu nera snekus.. be to dazniausiai abieju draugai/pazystami nesusije. Bet galbut verdat savo sultyse..

54

nu nedurnai Laurai tu cia kalbi .. smile

55

as esu vaikinas ir labai megstu laizyti merginai tarp kojkiciu ir neikiek to nesigedinu, ir jei mergina megsta ciulpti , nereikia jos skaityti kokia kekse nes tai sudedamoji sexo dalis

56

Evaldas, 20 parašė:

nu nedurnai Laurai tu cia kalbi .. smile

sorri as eilini karta ishgeres, bet manau, jog ir blaivas nesuprasciau, bet ar cia buvo ironija, ar rimtas pasakymas? big_smile

57

cia gal biski to,biski ano.. na zodziu pats aukso viduriukas smile

58

As savo merginai neduociau atlikineti oralinio, bet pats sutikciau jai tai padaryti. Man yra svarbiausia suteikti merginai malonuma.

59

Martynas, 15 parašė:

As savo merginai neduociau atlikineti oralinio, bet pats sutikciau jai tai padaryti. Man yra svarbiausia suteikti merginai malonuma.

neduotum? o jei ji pati noretu tau malonuma suteikti?

60

Martynas, 15 parašė:

Paaugsiu mastymas kardinaliai pasikeis!

O apie pacia tema.. Oralinis tiek vaikino, tiek merginos atzvilgiu yra ne tik kad normalu, bet ir butina. Jei zmogus savo partneri sugebes mylet tik misionieriaus poza, be jokiu kitu variaciju - tikrai mirs vienisas arba visa gyvenima tures toleruot partnerio vaiksciojimus i kaire... (Cia mano asmenine nuomone)