Re: Plaukeliai ant kūno :)
AS JUMS PETKIALNIU NESIULAU:-]
o ka siulai kojas skustis?:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Plaukeliai ant kūno :)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
AS JUMS PETKIALNIU NESIULAU:-]
o ka siulai kojas skustis?:D
o man tai plaukai pilvo apacioja patinka
Juo juo gerai cia jus apie tuos plaukus as negaliu ziureti kai pas kaikuruos vaikinus, vyrus plaukais, tiesiogine ta zodzio prasme, apzelusi yra nugara. klaiku atrodo kaip is akmens amziaus .
o del krutines tai parodo vyruku vyriskuma:=)
jo apzelus krutine tai tikras vyras,o jei ne tai dar pacukas.:)
man labiau patinka neapzele=) taciau, jei vajkinuj ant koju ar krutines zelia plaukaj, taj jam tu vietu skustis tikraj nerejktu. na nebent jei jau kasytes pint imanoma, taj rejktu susimastyti ir susitvarkyti wat vienas dalykas, kas man slykstu, taj, kaj wajkinaj pazastyse miskus augina;p kiek teko susidurti, dauguma wajkinu mano, kad pazastis skustis nevyriska, bet mielieji, tuomet bukit geri, bent jau apsikarpykit. bus ir graziau ir estetiskiau;)
dar + prie ziviles ---> esme ne tik vaizde, bet ir kvape
tai gal netikrinsim
nera reikalo man meluoti
o tai ten jau nereikalaujama nudepiliuti?
man atrodo labai vyriska ir seksualu kai vyro krutine apzelusi.
Aha, pilvo apacioje plaukai-grazu:) Bet yra sakoma, kad jei ten pas vyra plaukai zelia, vadinas jis lb magsta pas bobas lakstyt:D)
Evelina, 17 parašė:o man tai plaukai pilvo apacioja patinka
![]()
Oj, tai tu, Evelina, apie klyna kalbejai? As tai visai ne apie mikuti... As turejau omeny ta juostele, kuri nuo bambos truputi i apacia eina:D)
slygstu
Egidijus, 24 parašė:Evelina, 17 parašė:o man tai plaukai pilvo apacioja patinka
![]()
Oj, tai tu, Evelina, apie klyna kalbejai? As tai visai ne apie mikuti... As turejau omeny ta juostele, kuri nuo bambos truputi i apacia eina:D)
nepasisekė tiems, kurių pravardės ar vardų sutrumpinimas - "mikutis" :D:D
man tai patys graziausi kuneliai-kaip kudykiu-jokiu plaukeliu ant pilvo, nugaros, krutines:D galetu is vis niekur nebuti
Julija, 19 parašė:Egidijus, 24 parašė:Evelina, 17 parašė:o man tai plaukai pilvo apacioja patinka
![]()
nepasisekė tiems, kurių pravardės ar vardų sutrumpinimas - "mikutis"
:D:D
Na, as tiesiog bandziau "tai" pavadinti kuo graziau ir svelniau: Visgi "mikutis" daug graziau skamba, nei pimpalas ar by...:D
mhm.. man grazu kai vaikinu krutine raumeninga.. presiukas .. NE plaukuota.. mhmm jammmyy:p;p
Monika eik pamoku ruosti, ziuri ji kur raumeninga kur ne kol subresi dar 100X tavo skonis keisis
nu bet jusu temos.......
o djewe...dar geriau
Edvardas, 24 parašė:Julija, 19 parašė:Egidijus, 24 parašė:Evelina, 17 parašė:o man tai plaukai pilvo apacioja patinka
![]()
Na, as tiesiog bandziau "tai" pavadinti kuo graziau ir svelniau: Visgi "mikutis" daug graziau skamba, nei pimpalas ar by...:D
![]()
julija tai as apie tai ir sakiau pilvo apacioja
o ne apie mikuti
Julija, 19 parašė:Edvardas, 24 parašė:Julija, 19 parašė:Egidijus, 24 parašė:Evelina, 17 parašė:o man tai plaukai pilvo apacioja patinka
![]()
![]()
julija tai as apie tai ir sakiau pilvo apacioja
o ne apie mikuti
Aaa...Tai, vadinas, siuo klausimu musu skoniai sutampa:D)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Plaukeliai ant kūno :)