Re: Plaukeliai ant kūno :)
slykstu tie plaukeliai pas vyrus;D...AS TAJ SAVO VAIKINUI LIEPIU DEPILUOTIS:DD
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Plaukeliai ant kūno :)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
slykstu tie plaukeliai pas vyrus;D...AS TAJ SAVO VAIKINUI LIEPIU DEPILUOTIS:DD
Krutine kaip kada, priklausomai nuo apzelimo laipsnio ir zmogaus, niu bet jau peciai, nugara.. o baisiausia - gauruotas uzpakalis!.. fe! teko toki vaizdeli pamatyt.. kaip koks neandartalietis.. ;D
nu tai duok patarima kaip ta uzpakali nusiskust wargseliui o ne derkis
na chia nepakeisi kas ankschiau is medzio islipes maziau plauku turi kas veliua tai krutine apzelus ar nugara net
negrazu
feeeeeeee
niu.. man fainiau kai krutine neapzelusi..
Kažkada ta tema atlikau nedidelį tyrimą vienoje apklausų svetainėje. Rezultatai gavosi panašūs kaip ir čia - jaunesnėms patinka vyrai be plaukų, vyresnėms - atvirkščiai.
Man taip smalsu pasidarė, kaip vertinate, liaudiškai tariant "apaugusius" vyrukus. O jei tiksliau gauruotą krutinę?
a) uuuuuu sexy, patinka kai liežuvis pasiklysta plaukuose
b) pas mane pačią krutinė apželus, ir kas čia tokio?
c) net neprasidėčiau
d) liepčiau šalint, o nesutikus - pati paslapčiom nupeščiau
.......
ir taip toliau. zodziu pasipasakokit
šiaip nei vienas atsakymas mano nuomonės neatitinka, bet arčiau jos būtų A
man atrodo, kad zmogus svarbiau, o ar apzeles ar ne - neteikiu tam dideles reiksmes. gal kai plaukeliu nera graziau
man labai negrazu...
plaukai gerai ziema silciau o ant koju plaukai da nemaiso gal da kojas pradeti skustis reiks
Sauliau.... nesnekek taip.. nes kai vyrai kojas prades skustis, as ta pacia diena risiuos plyta po kaklu ir nersiu kuo giliau
Saulius, 24 parašė:plaukai gerai ziema silciau o ant koju plaukai da nemaiso gal da kojas pradeti skustis reiks
Sauliau.... nesnekek taip.. nes kai vyrai kojas prades skustis, as ta pacia diena risiuos plyta po kaklu ir nersiu kuo giliau
O dviratininkai, teko girdėt, skutasi...
aciu.... Andriau,31 2007-02-20 paskelbta Nijoles mirties diena ,,,,,,
Nijole 20, o gal nemirk dar, ką?
tai ka man daryti? jei jau sitaip :?
Koju, krutines skutimas.. ka dar isgalvos? Nesamone tikra, pradejus skust, reiktu kas dvi dienos skustis, nes naujai augantys plaukai visad ziauriai duria, o tokius plotus apsenaut tai darbu darbas.
Manvydai, speju ne apie skutima kalba, o apie depiliavima
svarbiausia,kad nea miskas ir zoliapjoves neprireiktu...
Neskanus tie plaukai:D
kodel plauku salinimas yra skirtomas pagal lytis?
jei moterys nesalintu plauku, kaip tai vyrams patiktu?
moterys, merginos labiau tolerantiskos,- nesiskundzia del vyru plaukuotumo, taip pat, kaip nesikabineja prie "plikes" ) visame kame izvegdamos grozi )
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Plaukeliai ant kūno :)