Re: siu metu derlius grybaujant
grybai grybai niam niam niam grybai grybai kiekvienam.;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → siu metu derlius grybaujant
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
grybai grybai niam niam niam grybai grybai kiekvienam.;D
yr toks Grybenu kaimas, ga ten megink:DDD :DDD ;D
Blem, ziauriai girdetas.speju (ir atspeju), kad ignalkes rajone kur tai...
Deimantė, 14 parašė:siemet buvau grybauti visa viena karta. grybu beveik ner. nu ten radau baravykus kelis ir voveraiciu nedaug. pf... del tiek grybu neapsimoka grybaut. nors siaip po miska pasivaiksciot gerai.;)
na dar matai mergyt ne ruduo tai gal dar tu grybuku atsirs bet kaipp nekeista augt pirmi pradejo tie tokie tikrieji grybai baravykai,raudonikiai,o umedziu,zydeliu ner.;D
Nu o mane jau veza, kai mane mergyte vadina.:D)
tarp kitko, tai umedziu as maciau. nu nedaug ( kaip ir kitu grybu), bet vistiek nemegstu ju, todel nerenku.Bet ir nenuspyriau koja.:D)
wa o pas mane kajme mishke rado baravyka 1kg 300g :pp
as jau isivaizuoju toki.:-] Man regis tokius jau galima vadinti lepsiais.;)
buvau miske per 2h prisipjoviau raudonvirsiu 2 kibirus kupinus
virsiu grybiene
niam niam
na grybauti tai man patinka tik kad grybu nelb megstu:)
hmz sveiki grybukai )
hmz sveiki grybukai
)
Zinai neisizeisk bet pati tikrai panasesne i tokia.;D
Sveikinu dabar jus busit grybu karaliai.;D
velnias jau net neatsimenu kada grybavau.. turbut pries kokius 3 metus:V vat sumastem su mama, kad butu lb smagu kur pagrybaut (net jei ir grybu nerastumem;D ), tik beda - nezinom kur?..:D
Labiausiai megstu valgyt nei grybaut,siemet metai geri vien baravykai ir raudonikiai
kad mano tevas labai geras grybautojas,tai kiek viena diena i namus tempia pilna pintine grybu..db pas mus labai daug raudonvirsiu bent jau tokius paskutiniu laiku daugiuasiai parnesa...ko noret kiekviena diena lyja o grybai auga:)
radau musmiriu pagaliau, tai dabar dziovinu.. jei kam idomu- labai ju daug moletu plentu vaziuojant
radau musmiriu pagaliau, tai dabar dziovinu.. jei kam idomu- labai ju daug moletu plentu vaziuojant
Aik tu sau, rimtai? tu klausyk visų nesurink, aš šiandien prilėksiu ;D ;D ;D
Denis, 22 parašė:radau musmiriu pagaliau, tai dabar dziovinu.. jei kam idomu- labai ju daug moletu plentu vaziuojant
Aik tu sau, rimtai? tu klausyk visų nesurink, aš šiandien prilėksiu ;D ;D ;D
lek, rink, dziovink, bendrauk su kosmosu
pas mus tai daug grybu tetis visa savaite kiekviena diena po 3 kibirus ivairiausiu parnesdavo... dabar nelabai gali grybaut na nebent mane su mama pagrybaut nuvest:D
siemet neteko bet seip kiekviena vasara einu bet kiek zinau grybu uztektinai tik mokek juos pamatyti.o grybaut idomu kai eini su gerais draugais galima ir pailseti ir pasilinksmint=)
velnias jau net neatsimenu kada grybavau.. turbut pries kokius 3 metus:V vat sumastem su mama, kad butu lb smagu kur pagrybaut (net jei ir grybu nerastumem;D ), tik beda - nezinom kur?..:D
Ar bent zinok mergyt su mama kad grybu nereik ieskot ant esfalto|?:D
Labiausiai megstu valgyt nei grybaut,siemet metai geri vien baravykai ir raudonikiai
O lepsioku buva?:D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → siu metu derlius grybaujant