Re: Lietuviai gyvenantys Norvegijoj
suklydau t.y rugsejo men
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Lietuviai gyvenantys Norvegijoj
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
suklydau t.y rugsejo men
labutis visiem, uziejau cia visai neticia bet kaip matau jusu daug toj norvegijoj malonu:::833
labutis visiem, uziejau cia visai neticia bet kaip matau jusu daug toj norvegijoj malonu :*
Sveikuciai o jusu cia daug as dabar esu Arendale
sveiki , noriu paklaust ar buna lietuviu susiejimas ?
Na as is Lietuvos nesenai pradejau dirbti norgei
Tai sveikinimai :> pradėjus dirbti norgėje , Kas iš Sandefjordo? Greitai prasidės krepšinio turnyras reikia vienitis kur nors
Sveiki,tai ar bus kas einanciu i dj tiesto koncerta?
Jeg har aldri sett så mange dumme mennesker på ett sted....
Er de noen virkelige norske Litauere?
Jeg gir blaffen i den stadig stygge vikarer. Jeg er interessert i å møte noen som var adoptert godt i nordiske samfunn. Men den slags skriver kanskje ikke være her.
Lietuviai "gyvenantys" (?) Norvegijoj
Gal greiciau lietuvei laikomi kaip pigi darbo jega ir naminei pisami gyvunelei ?
Ieina "kietas" lietuvaitis norvegijoi y bara, ant jo peties tupi grazi margaspalve didziule papuga.
Barmenas ir klausia oho ish kur tu gavai ?
Papuga ir sako parsiveziau ish lietuvos, dirba kaip vergai uz skatikus o panos ciulpia kaip paskutiny shansa savo gyvenime.....
ha ha ha
tai kas yra bergene ar ne?
sveiki gal cia kas is sendefjordo ar netoli jo?
160km kazkur iki sandefjordo man
160km kazkur iki sandefjordo man
nu tai laukiu pas save u svecius tada:)
sveiki gyvenu alesunde gal kas neluoliese gyvena ? butu labai malonu pabendrauti
Norvedija nuostabi salis as ten gyvenu jau sesi metai jauciousi nuostabiai tik su bendravimu sudetinga nes esntys lietuviai aplinkui nelabai bendrauja nezinau kodel visi apsimeta kad daug dirba ir neturi laiko ,bet as galvoju kas nori tas ir turi
O kas cia nores bendraut,jei sutikes koki maroza iskart sulauki prasymo surast darba
nu ne toks jau as marozas o darbo jau turiu kitaip nebuceu cia nu as seip gal kokiu merginu yra is lietuvos ,nes kiek jau teko matyti tai neispudingos norvegijoi
as norvegijoj jau sesi metai gyvenu ir dirbu sneku norvegiskai,bengrauju tik su norvegais puikus zmones,tai jie man padejo rasti savo vieta po sale
Sveiki visi kas dirba,mokosi ir siaip bimbineja Norvegijoj
kas esate norvegijoj,kodel nekuriate savo svetaines ir nebendraujate,jeigu tokia yra daukit informacija,o tai kaip naslaiciai
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Lietuviai gyvenantys Norvegijoj