Re: ilgi naguciai .....
vaikinai aplamai tokiu pavadinimu ne zinot neturetu;DD
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ilgi naguciai .....
vaikinai aplamai tokiu pavadinimu ne zinot neturetu;DD
Monikut>vat todel,kad neturetu tai ir domisi,sprendziu pagal savo klasiokus:)
Man rodos,kad vaikinai yra daug smalsesni uz merginas,pvz.as nieko nenusimanau nei apie automobilius,nei isvis apie jokia technika,bet ir nesidomiu,o vat jie,kai vartom koki Cosmopolitan,tik ir klausineja,ziuredami i visokius kremus: o kam sitas reikalingas,kaip sita naudoti ir pan:)
Sorry,cia buvo mazas nukrypimas nuo temos:D
del mazu tikiuos moderatoriai nepyksta:DD
gavau dovanu fotika ir padariau savo nagu fotosesija...va jum naturalus mano naguciai:D
![]()
![]()
![]()
na ir...gal geltonos negausiu;DDD
tureciau as tokius nagus (t.y. ir tvirtus, ir grazios formos) tai gal ir pas mane jie dazniau ilgi butu:D bet dabar tai kazkaip.. tai lauza kurt trukdo, tai koki mazga atrist, tai sienele laipiot negali..;D zodziu neretai paaukoju juos, kad patogiai ir smagiai gyvent galeciau:D
o dirbtiniai tai baisokoka man..
nu man tai turi buti sutvarkyti nagai. nesvarbu ar jie ilgi ar trumpi (svarbu nenugriauzti ir ne su nutrupejusiu laku
). O siaip tai pries nagu priauginima as pries
nu man tai turi buti sutvarkyti nagai. nesvarbu ar jie ilgi ar trumpi (svarbu nenugriauzti
ir ne su nutrupejusiu laku
). O siaip tai pries nagu priauginima as pries
Jau norėjau tą patį rašyt Gražiausia, kai jie sutvarkyti, o ilgis tai nėra labai svarbu
man grazus stvarkyti. o tei priklijuoti mane gasdina
nu va...as nagucius atsiauginau;D
o as durna man nei nagai zmogaus rupi nei i batus vyrams ziurau.
nes kazkaip man svarbiau jo budas humoro jausmas nei isvaizda...
negrazu kai visiskai net milimetro nera nagai turi but bent 3 milimetru nu bent jau taip man patinka 3mm+.
grazu ilgi ir su prancuzisku manikiuru ,tik nefaina kai tie naguciai i nugara sminga
man patinka ilgi nagai, dažniausiai tokius ir turiu o padraskyt draugui nugarą kartais norisi
suprantama kad noris
suprantama kad noris
Koks supratingas Kartais padūkti ir mažumėlę pakankinti norisi
Tadas, 17 пишет:suprantama kad noris
Koks supratingasKartais padūkti ir mažumėlę pakankinti norisi
aciu .na taip,ydomu kaip sureaguotum i vaikino atsaka jai jis pajutes nagucius nugaroje krimsteltu tau kur nors?m?
Agnė, 18 пишет:Tadas, 17 пишет:suprantama kad noris
Koks supratingasKartais padūkti ir mažumėlę pakankinti norisi
aciu
.na taip,ydomu kaip sureaguotum i vaikino atsaka jai jis pajutes nagucius nugaroje krimsteltu tau kur nors?m?
visai normaliai taip jau buvo
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ilgi naguciai .....