Re: ilgi naguciai .....
nagaj turi buti 10cm ilgio ant koju ir 15cm ant ranku:D o tada as ja nudazau juodai ishmurzinu duodu shluota ir ihsleidziu pasiganyt po miestus:D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ilgi naguciai .....
nagaj turi buti 10cm ilgio ant koju ir 15cm ant ranku:D o tada as ja nudazau juodai ishmurzinu duodu shluota ir ihsleidziu pasiganyt po miestus:D
jai pana moka juos priziureti tuomet grazu=)
o priziureti newisos moka... o tai ir yra problema o ne tai kad ilgi nagai tai fee
man tai patinka:)vat,avatare mano naguciai:)tik negaliu ilgai jais dziaugtis,nes tevai pradeda saukt kokia cia vaikstai,kirpk zemen,kaip atrodo:Dbet nemanau,kad jeigu reikia dirbtinius nagus klijuotis tai yra grazu,nes iskart matosi kad nenaturalus:)o tai sudaro toki kaip barbes ivaizdi:D
ilgi nagai lb lb grazu.mano naturalus lb ilgi uzauga ir stiprus,taip,kad as nei klijuoju,nei priauginu.siaip daugeliui tai patinka.visalaik juos ryskiai lakuoju ir man grazu.zinoma,cia kiekvieno skonio reikalas,kiti sako,kad jeigu jau turi ilgus nagus,tai namie nieko ir neveiki.is dalies tiesa,na betgi negalima ir grazius nagus tureti ir darbus dirbti visus.
mano nagai irgi ilgi ir stiprus uzauga,panos kitos dar sako kartais ka as prisiklijuoju:Do ryskiai lakuoti nemegstu:)kazkaiplabai atkreipia demesi,o ir svelnias spalvas prie rubu ir taip toliau lengva priderinti:)kazkur esu skaicius kad panos su ilgais nagais atstumianciai atrodo tipo kad tokia agresyvi i t.t.ir kad mazai kas nor su tokiom bendraut:DD
o mano nagai neuzauga ilgi, nes as juos nusikerpu
o jei rimtai tai man asmeniskai negrazu priklijuoti nagai, o naturalus, graziai sutvarkyti nagai, tikrai grazu.... bet paskui is ryto nugara skauda.....
poza keisk:D:D:D:D:D:D
mano nagai irgi ilgi ir stiprus uzauga,panos kitos dar sako kartais ka as prisiklijuoju:Do ryskiai lakuoti nemegstu:)kazkaiplabai atkreipia demesi,o ir svelnias spalvas prie rubu ir taip toliau lengva priderinti:)kazkur esu skaicius kad panos su ilgais nagais atstumianciai atrodo tipo kad tokia agresyvi i t.t.ir kad mazai kas nor su tokiom bendraut:DD
va,va,mano kartais ir papraso patampyt uz nagu,atseit ar neatsiklijuos:)na nezinau,gal gasdinanciai atrodo nebent del to,kad ne tik save kartais apsidraskau,bet ir kitus:D
as tai save retai,bet kitus(ypac klasiokus ir kiemo bx) daznai:Dnereik lyst prie manes,nagus atstatau i nieks neblend:D
Grožis reikalauja aukų Palaukit,ilgi nagai-tai grožis?Jie turi būt ne minimalūs,bet ir ne per ilgi.Vagano ar raganos ypatumų nieks nenori turėti.
njum taip;)o man kartais taip gaila buna kirpti:Dbet jej viena nusilauziu visiem bun šabašai:DD
turi but ne ilgesni nei 1mm nes jiei ilgesni atrodo kaip koki ... kaip cia isireiskus kad niekas neduotu man geltonos:?:D
as jau senai ilgu nagu neturiu,bet del sito vaikinu demesio tikrai nesumazejo.
as jau senai ilgu nagu neturiu,bet del sito vaikinu demesio tikrai nesumazejo.
gerai darai benages man grezesnes
Uzsiauginu kartais bet tai tebuna per atostogas kai nereikia rasyti jokiu darbu univerui. Ilgi nagai labai suletina spausdinimo greiti. Ir siaip nera labai patogu. Taciau ir trumpus galima priziureti taip, kad butu grazus ir tvarkingi.
na noriu uzsiauginu ilgus nagus ir nera man jokios problemos nudirbti visus darbus namuose jie man ne kiek netrukdo na aisku suplovus kalna indu tenka apie 20 min nieko nedaryti kad netycia nenuluztu...:)
nesuprantu ir kam gi reikalingi tie ilgi nagai..sakote tipo grazu puosia mergina jie... hmm idomu ar jau labai puosia tie nagai kai pas mergina galvoje tik raudonas horizontalus siulas ;D
as siuo klausimu nei pries nei uz..
ilgi su saiku grazus ir labai , bet ne poros centimetru , tada nagai kaip raganos atrodo , o beto pasiziuri koks nepatogumas kreivom rankom viska daro , tai naciort tiek kankintis
na man irgi priklijuoti ten du 2cm ar net daugiau negrazu:)
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ilgi naguciai .....