21

Re: Fobijos

moteru uz vairo smile)) no offense

22

bijojau voru, o db nieko nebijau smile

23

as tai siaip nieko nebijau... bijau tik senuciu su lazdom ir sunkiais rankinukais pz jau kai tvos tai tvos...:D

24

nerealia turiu aukscio ir tiltu baime..nu negaliu as niekaip ramiai per tilta pereit,reik kad butinai salia kas nors butu..bet su parasiutu vis tiek kada nors pasirysiu issokt!:p

25

Bijau aukscio ir kartais tamsos, kai buvau maza tamsos ziauriai bijojau:)

26

A as tai wandens bijau smile. Nu ne tiek zinoma kad neiciau praustis big_smile big_smile

27

va as tai bijau biciu, sirsiu ir panasiu gyviu kurie gali man igelti...vat esu as alergiska tiems ikandimams ir galiu po tokiu ikandimu ir numirti...tad aciu....noriu dar pagyventi....

28

Milda, 20 parašė:

dazniausiai visos baimes islenda kai bunu viena.. tamsoj gulint lovoj atrodo kad kas tuoj pagriebs uz kojos.. arba kad esi kambary ne viena..:)

Man lygiai tas pats:| be to...dar bijau TaRAkonU :::215

29

aukscio ir mazu uzdariu erdviu..nors visada turiu uzlipt kur aukstaj arba ylist kur nelabai erdvu..:D

30

as bijau tamsos.brrrrrrr

31

reikia bijot paciu saves

32

bijau gyvaciu. Jau geriau su tigru viename narve, nei pas ta "bjaurybe"

33

Algimantas, 21 parašė:

reikia bijot paciu saves

Argi tu toks baisus? smile))

34

Algimantas, 21 parašė:

reikia bijot paciu saves

pritariu tau nes as kartais bijau savo elgiasio...

35

ziauriai bijau voru:)jie tokie slykstus

36

as warliu ir kutulio smile)

37

pas mane tai,tikriausiai, keisciausia fobija- PIENAS!!!  Taip taip,- beprotiska baime pienui! Negaliu sedet ir valgyt prie stalo jei bent vienas is ten esanciu ji geria... Pas mus jo saldytuve nerasi smile draugui buvo "uzdrausta" ji pirkt, o ir jei pamatyciau brangiausiaji ji geriant-bijau, kad... aistra imtu blest sad Net pats tas zodis PIENAS man bjauriau uz keiksmazodi !

38

as bijau visu ropojanciu, sliauzianciu ir dar kaip nors judanciu vabzdziu

39

kaip galima bijoti PIENO ???
kuo jis tau toks baisus?

40

ot baisus!!! Man igimta, tikriausiai, - mano tetukas pvz pieno negalejo gert... na man baisiau reiskiasi tai sad  BIJAU, paranojiskai smile smile smile  O dar prisimenu vasaros atostogoms kazkada sugalvojau padirbet parduotuvej. Spekit kur papuoliau? - I PIENO skyriu- kosmaras!!! Po pusiaudienio pareiskiau nora i kita skyriu dirbt arba...isejima is darbo ...
Kartojuos dar-vien tas zodis  Pienas man bjauriau uz keiksmazodzius: q..., 3,14... ir t.t.