41

Re: Fobijos

Nu cia idomu.. wink
idomiausia fobija kokia esu girdejas.. big_smile
Pienas niekada nemegino taves uzpulti?

42

Kraujo, tekancio is gyvu organizmu. Kraujas, kaip skystis, manes nebaido. Bet vargiai man pavyktu pagelbeti avarijon pakliuvusiems suzeistiesiems. Su savim kaip nors susitvarkyciau, bet kitiems nezinau ar sugebeciau padeti. Nemanau, kad pavyks man sia baime iveikti. Tikriausiai paveldeti genai is tevu. smile Jie taip pat turi tokia baime.

43

Rokai negąsdink žmonių big_smile

44

bijau mamos kai gryztu welai..tada ji nebe zmogus GYVULYS:)

45

Gintarė, 15 parašė:

bijau mamos kai gryztu welai..tada ji nebe zmogus GYVULYS:)

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ash ir

46

as tai kartais zmoniu bijau:D) jie labai keisti.....(; reiktu sita fobija kaip nors pavadint bet niekaip gero pavadinimo su drauge nesurandam...:?

47

isaukit is to amziaus viena karta...:D

48

ha ha as tai bijau  kai perku gert gad gali neuztekt big_smile:D:D:D

49

seip jei rimtai tai fobija  kazin ar gali but igimta greiciau viskas igijama vaikysteje gal net neatsimenat kaip kazkas  ivyko ir del ko viskas atsirado   o tai  kad ir tevai bijojo manyciau  tik tiek  kad vaikas augdamas  mato tevus kazko bijancius automatiksai ir jam tas persiduoda  kaip auklejimas  kazkas tokio   

50

Man tai klaustrofobija..Ziauriai bijau uzdaru erdviu... Visada pradedu galvoti, kad negalesiu iseiti is uzdaros patalpos ir ima trukti oro.. feee, labai ziauru.Todel ir soliariume bijau lankytis big_smile Taip pat bijau voru ir aukscio. Pritariu kad fobijos yra ne igimtos, ROBERTAI! Nes pacios baimes atsirado vaikysteje. Puikiai atsimenu visu baimiu pradzios taska.

51

Turiu dar viena baime - bijau kraujo. Isvydus krauja alpstu. ir tai manau taip pat vaikystes patirtis... sad Ar dar yra bijanciu kraujo?

52

As labaiusiai bijau drugeliu..:::448

53

o as preaita vasara supratau,jog bijau mazu patalpu...ir dar siaubngai bijau voru...

54

nebijau as aukscio, bet bijau nukristi, taip pat turiu klaustrofobija, na negaliu pakes labai labai mazu erdviu, kur praktiskai labai ribota judejimo laisve

55

as tai bijau  atsidurti talpikloje pilana vandens be isejimo (karta vos nepriejau pie neuzsalusios ekes , nes srove ten didele buvo ... truko kokiu poros metru gerai kad paklausiau draugo kas ten yra DABAR KAIPKAGALVOJU STAI IS KUR FOBIJA ATEJO

56

as i kompanija :::001 irgi bijau drugeliu :::448 dar labai bijau aukscio :::003

57

O aš labai bijau balandžių ir gyvų, sugautų žuvų :::042

58

Velniskai bijau aukscio big_smile nu ir aisku visokiu zeme sliauzianciu sliuzu smile

59

Bijau mazu patalpu, dideles zmoniu spusties, vabalu slyksciu :::a25:::a25

60

visos fobijos yra nugalimos,terapijos budu arba padeda medikamentai,o pats padeti sau irgi gali,nugaleti savo baime arba medituoti:::402