Re: Fobijos
Nu cia idomu..
idomiausia fobija kokia esu girdejas..
Pienas niekada nemegino taves uzpulti?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Fobijos
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Nu cia idomu..
idomiausia fobija kokia esu girdejas..
Pienas niekada nemegino taves uzpulti?
Kraujo, tekancio is gyvu organizmu. Kraujas, kaip skystis, manes nebaido. Bet vargiai man pavyktu pagelbeti avarijon pakliuvusiems suzeistiesiems. Su savim kaip nors susitvarkyciau, bet kitiems nezinau ar sugebeciau padeti. Nemanau, kad pavyks man sia baime iveikti. Tikriausiai paveldeti genai is tevu. Jie taip pat turi tokia baime.
Rokai negąsdink žmonių
bijau mamos kai gryztu welai..tada ji nebe zmogus GYVULYS:)
bijau mamos kai gryztu welai..tada ji nebe zmogus GYVULYS:)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ash ir
as tai kartais zmoniu bijau:D) jie labai keisti.....(; reiktu sita fobija kaip nors pavadint bet niekaip gero pavadinimo su drauge nesurandam...:?
isaukit is to amziaus viena karta...:D
ha ha as tai bijau kai perku gert gad gali neuztekt :D:D:D
seip jei rimtai tai fobija kazin ar gali but igimta greiciau viskas igijama vaikysteje gal net neatsimenat kaip kazkas ivyko ir del ko viskas atsirado o tai kad ir tevai bijojo manyciau tik tiek kad vaikas augdamas mato tevus kazko bijancius automatiksai ir jam tas persiduoda kaip auklejimas kazkas tokio
Man tai klaustrofobija..Ziauriai bijau uzdaru erdviu... Visada pradedu galvoti, kad negalesiu iseiti is uzdaros patalpos ir ima trukti oro.. feee, labai ziauru.Todel ir soliariume bijau lankytis Taip pat bijau voru ir aukscio. Pritariu kad fobijos yra ne igimtos, ROBERTAI! Nes pacios baimes atsirado vaikysteje. Puikiai atsimenu visu baimiu pradzios taska.
Turiu dar viena baime - bijau kraujo. Isvydus krauja alpstu. ir tai manau taip pat vaikystes patirtis... Ar dar yra bijanciu kraujo?
As labaiusiai bijau drugeliu..
o as preaita vasara supratau,jog bijau mazu patalpu...ir dar siaubngai bijau voru...
nebijau as aukscio, bet bijau nukristi, taip pat turiu klaustrofobija, na negaliu pakes labai labai mazu erdviu, kur praktiskai labai ribota judejimo laisve
as tai bijau atsidurti talpikloje pilana vandens be isejimo (karta vos nepriejau pie neuzsalusios ekes , nes srove ten didele buvo ... truko kokiu poros metru gerai kad paklausiau draugo kas ten yra DABAR KAIPKAGALVOJU STAI IS KUR FOBIJA ATEJO
as i kompanija irgi bijau drugeliu
dar labai bijau aukscio
O aš labai bijau balandžių ir gyvų, sugautų žuvų
Velniskai bijau aukscio nu ir aisku visokiu zeme sliauzianciu sliuzu
Bijau mazu patalpu, dideles zmoniu spusties, vabalu slyksciu
visos fobijos yra nugalimos,terapijos budu arba padeda medikamentai,o pats padeti sau irgi gali,nugaleti savo baime arba medituoti
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Fobijos