Re: Fobijos
baime eiti vienai nakty, tiesiog fobija
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Fobijos
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
baime eiti vienai nakty, tiesiog fobija
eiti vienai nakty,tai ne baime,tai saugumas,mano nuomone
Psichologė?
Bijau stampu, bijau issvaistyti laika veltui, ir prarasti saiko jausma
Kartais bijau aukšcio kartais ta baime dingsta.. O siaip tai negaliu pakest adatu pvz kai skiepija ziauriai nemalonu.. O jei reiktu kraujo duot jauciu vietoj nukrisciau;/:D
kokių mes tik baimių neturim.. įdomu.. keista kad bijot drugelių, aš tiesiog negaliu jais atsigrožėti.. ..
paminėta, kad baimė eiti akti vienai o man kartais patinka pasivaikštinėti naktį... ir manau daugeliui yra ši baimė įskiepyta kad tamsa yra blogis, nes tamsoje visada yra daromi visi blogumai...Šypsena kyla kai augaloti vyrukai, iš stomens ir iš liemens ogo go bijo adatų, kai jas išvysta pradeda balti ir tada jau yra didelių problemų kaip tokį kremtantį dramblį ...
Šypsena kyla kai augaloti vyrukai, iš stomens ir iš liemens ogo go bijo adatų, kai jas išvysta pradeda balti ir tada jau yra didelių problemų
kaip tokį kremtantį dramblį ...
aciu uz pasišaipyma bet visai neižeidei.. Manai turetu man patikt kai bado? AŠ NE NARKOMANAS zinok!
Vaiva, 22 parašė:Šypsena kyla kai augaloti vyrukai, iš stomens ir iš liemens ogo go bijo adatų, kai jas išvysta pradeda balti ir tada jau yra didelių problemų
kaip tokį kremtantį dramblį ...
aciu uz pasišaipyma bet visai neižeidei.. Manai turetu man patikt kai bado? AŠ NE NARKOMANAS zinok!
Juk niekas nebado šiaip sa dažniausiai gydymo sumetimais badoma, ir niekas nekalba apie narkomanija. Bet kaip aš dažnai sakau kiek žmonių tiek ir įvairių baimių bei nuomonių.
traumų baimė...
Bijau šunų didelių. Ir negaliu šios baimės atsikratyti. Aš negaliu savęs kontroliuoti, tarsi protą atima. Man gėda dėl šitos baimės - juk ne maža esu...
siaip as net nzn,maniau aukscio bijau,bet istiesu tai lektuvu skrist man lb patiko ir visai nebijovau,as labiau nepasitikiu zmogum kuris buna sale jej as aukstai buna na kad nenustumpu manes o jei viena bunu tai visai nebijau aukscio,tamsos ir nea,siaip net nzn ko cia bijau,kad butu koks panikos priepuolis tai nera,na as siaip voru nemegstu,bet sutraiskyt laisvai galiu kad ir su ranka,tai jauciu cia nesiskaito kaip fobija??
voru
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Fobijos