Re: ar yra merginu kurios sutiktu draugauti su jaunesniu vaikinu?
seip skirui... bet ar tau patiktu jei tau krautu makaronus o po to paliktu ant ledo tai na***** tai daryti kitiems??????
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar yra merginu kurios sutiktu draugauti su jaunesniu vaikinu?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
seip skirui... bet ar tau patiktu jei tau krautu makaronus o po to paliktu ant ledo tai na***** tai daryti kitiems??????
toks gyvenimas
Eh.. Sutikau draugauti su jaunesniu ir nieko gero ... Todel, kad jautiesi atrama jam... O pati neturi kur atsiremt .
Eh.. Sutikau draugauti su jaunesniu ir nieko gero ... Todel, kad jautiesi atrama jam... O pati neturi kur atsiremt .
pasitaiko visokiu....
giedre kokia tu savanaude
giedre :)siaip netokiame amziuje su jaunesniais draugauti as kalbu galima kai jau bent virs 21 esate pati daer labai jauna nors man tiktum
giedre :)siaip netokiame amziuje su jaunesniais draugauti as kalbu galima kai jau bent virs 21 esate pati daer labai jauna nors man tiktum
zinai ce tema ne kad vaikinas jaunesne imtu o kad mergina jaunesni o tau 23 o jai 18 ce tipo neitema (no hard feelings)
o be to, manau visos panos galetu uzsikabint ant viresnio (siek tiek viresnio) amziaus vaikino... bet ar ant jaunesnio... taip nroeciau turet kokio pvz 17-18m mergina
mantas turesi :0 as turejau 2 metai vyresne kai man buvo 15 bet nzn nu viskas ciki buvo bet ji stume nedave :0 as ir parisau ot kvailas buvau parisant sake duosiu duosiu ir pan o as ytioi kietas ne viskas nebereikia ar kazka panasaus :0 dabar pagalvoju blyn taip celkos ir nesu dares :0 taip niekam nekakltybs ir neatemiau i r blyn kiek sansu kad tai buvo pirmas ir paskutinis toks sansas :0 ot kvailyyyys as buvau ......
Nesutikciau su jaunesniu draugauti!
o man patinka jaunesni,as matau tame privaluma...
o as manau kad jaunesni vaikinaj kaip tik geriau,yra gan daug privalumu....visomis prasmemis....
abejoju nebent vaikinas butu subrendes nepagal savo amziu
o ka tipo tokiu manaj nera? pvz as... blemba mane net knisa klasiokai vien tode lkad jie kiaurus metus vien tik durniuoja mokyklos suole... nu ir t.t. didele ce pasaka
Che, kazkada turejau beveik pora metu jaunesni uz save,, bet visgi jautesi metu skirtumas,, Asmeniskai man amzius ne kriterijus,, aisku proto ribose buna panu, kuriom patinka jaunesni .... anksciau pati tokia buvau,, o va dabar pasikeiciau, ir jau tejp nebera ........ pradejo patikt labiau vyriskesni :D
ir as niekad netikejau, kad suaugusi panele galetu draugauti su jaunesniu.. bet viena mano grupiokiu, kuriai 22m, pries keleta menesiu pradejo rimtai draugauti su 18meciu. Is pradziu ji pati jaudinosi, guodesi, nezinojo kaip cia bus..bet dabar yra labai laiminga ir sako, kad nei vienas vyresnis vaikinas negaletu jo pakeisti zodziu, visko gyvenime buna
ir as niekad netikejau, kad suaugusi panele galetu draugauti su jaunesniu.. bet viena mano grupiokiu, kuriai 22m, pries keleta menesiu pradejo rimtai draugauti su 18meciu. Is pradziu ji pati jaudinosi, guodesi, nezinojo kaip cia bus..bet dabar yra labai laiminga ir sako, kad nei vienas vyresnis vaikinas negaletu jo pakeisti zodziu, visko gyvenime buna
bent jau db jiems gerai... jej atvirai tai pavydziu tokioms poroms
su žymiai jaunesniu - nedraugaučiau. bet vieneri metai - nieko baisaus... ;> nors vyresni - protingesni
Na,cia priklauso nuo zmogaus.Tarkim man jei atvirai jaunesni nelabai patinka-kaip vaikinai.Kaip draugai aisku jie saunus.Taciau man asmeniskai daug idomiau bendrauti su vyresniais vaikinais.
ir visalaik tas pats... bet zinot buna ir visai idomiu ir protingu ir t.t. vaikinu jaunesniu
nuotykiams taip... bet rimtai draugystei turbut ne... bet kaip sakoma "niekada nesakyk niekda"...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar yra merginu kurios sutiktu draugauti su jaunesniu vaikinu?