Re: Antras meetas Vilniuje
mhm sekmes organizuojant sunkiai man atrodo cia jums gausis kazkas... ;]]]]
o tu jau praziopsojai viena meeta kuris pavyko:)) jei nauju veidu nesusirinks tai tie patys visviena ateis:) taigi meetas ivyks..
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Antras meetas Vilniuje
mhm sekmes organizuojant sunkiai man atrodo cia jums gausis kazkas... ;]]]]
o tu jau praziopsojai viena meeta kuris pavyko:)) jei nauju veidu nesusirinks tai tie patys visviena ateis:) taigi meetas ivyks..
Tajp, ir nevaryk cia ant musu jej nezinaj.! Pienius!
sveiki gyvi,sauni mintis cia del teminio vakarelio,as tai uz.
as manau kad teminis vakaras bus super kai halovynas bus ar pries kaledas...
butent.... mintis tiesiog geniali.. bet siulyciau rengti ji kiek veliau...:)
osvaldas respect
manau si karta uzteks ir maudymosi kostiumeliu
o kita karta galesim kazkur surengti idomu temini wakara
niu geraij sutinku su jumis temini vakarely paliekam tada next time, nuspresta
Nu jus pavarot.. Kiek minciu..
tei aisku juk niekas nestowi wietoj, wisi pradeda mastyti ir sumasto sauniu dalyku
blyn kaip laukiu meeto
noriu wisus pamatyti ir smarkiai apkabinti
hejhejhej!
bewiltishkai atrodot ;]
bewiltishkai atrodot ;]
pagrisk savo nuomone!
Daliau, zinaj mus, pazysti kad vadini mus beviltiskajs? Pienius kazkox esi...
hey nesiparinam... lai varo ka nori... paskui rasys "oj o ko manes nepriemet buvo taip linksma.. kaip gaila kad nedalyvavau... " kiekvienas turi teise isreiksti savo nuomone..
whats up ?
niu va isibegejo mano studijos.. sutikau daug fantastisku paneliu kurios kaip bebute nekeista dar ir protingos truputuka
nu ka jau padarysi... siaip linksminuos... ir vegetuoju tolew... Joa meeto laukiu kaip ten su tautviu gina ?
dirba vaikis... nusikales nerealiai.... siandiena rasiausi tai sake pranesh artimiausiu metu ...
oj oj o man tai i univera tik 23 rugsejo.. tai jokiu nauju vaikinu kolkas nesutikau ech gerai tau kai dieniniam studini...
as tai dieniniam studinu bet ekonomikos fakultete tai ten bernu maza, o tuo labiau paskutinis kursas tai negi i fuksus dairysies
niu greiciau laukiu ziniu apie wiska is tautwio
o tai fuksai jau kazkokie antrarusiai skaitosi?:)
ne tik pas mus wien bobinykas beweik fake
ir kodel jus taip kimbat prie zodziu, wis prisikabinti, wis uzgauti, wis izeisti, wis ka nors blogo pasakyti, wis ikasti, wis papriestarauti, zmones ziurekit truputeli geriau i gywenima ir daugiau sypsokites
As tj dirbu Va sian mane elektra biski nukrete Juk elektrikas db esu, bent jau kol kas .. o siajp yra kur akis paganyti
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Antras meetas Vilniuje