Re: Antras meetas Vilniuje
niu ką... turbūt ir man teks ateiti, bent akies krašteliu pažiūrėti, kas ten bus... :V
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Antras meetas Vilniuje
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
niu ką... turbūt ir man teks ateiti, bent akies krašteliu pažiūrėti, kas ten bus... :V
Jau man ir nebeleido Saulius kazka ir pasakyti.. Viskas ok, jei ko reikes, tik paprasykit
nepergywenkit jei kas turim telefonus skambinsim ir prasysim, bet manau susitwarkysim pacios kaip nors kelis tik waikinukus ir paneles paimsim i pagalba su maistu.
tai ok ok.. cia net prasyti nereikia, destyk ka reiks padaryti ir padaryta bus.
Sauliau as jau tavo bloliui viska pasakiau..m lauksime vietoje
oi kaip meetas arteja wajetaus ir zmoniu wisai normaliai susirinks ujjj kokios geros mes organizatores ane Gina ;D niu tikekimes nieks nepamirs gerai nusiteikti
viskas ko reikia tai gerai nusiteikti ) na siaip turetu buti linksma:) teliko 2 darbo dienos..
As jei ka... galiu ir anksciau eiti pagalbon:)
na idomumo delei, noreciau paklausti merginu kurios nesiryzta vykti i si puiku rengini, kokios priezastis ?
dzirba, vestuves, mergvakaris, isvaziuoja...bla bla bla
O gaila.... daug praranda 8)
desim skelbima prie vip pirties reikia to ir ano ..
gal tada ateikite i pirti atsineskite drauga ) kaip calsbergo reklamoje:))
sveiki,na,as 100% busiu,bet tikrai busiu be bikinio ir plafkiu,sirguliuoju,nors ir vartoju vaistus,tai nenoriu po pirties ir baseino,dar labiau atkristi,tai busiu nor su gera nuotaika,manau svarbiausia,kad pats buciau.
ramiaks ,ramunai.. merginos prasokdins, viskas praeis beto dar laiko yra, pasisaugok..
Parasyciau, del merginu atmazu.. Bet nenoriu geltonos kortos gauti.. ;D
Sauliau,negaliu atkristi,nes darbe manes lauks,o taip pat ir taip reikalu yra,beje,o as sokti ir taip nebijoje,jau mane kas is cia zino,tai mane.va,su Gina,Juste,jau prisisokau ir prisilinksminau.
net nedristu abejoti.....
hey zmogiukai laukiam meeto?:D matyt ats pakankamai aiskus....ech, liko tik 2 dienikes, tuo paciu pirtele pagelbesi ir sloga issigydyti
niu as irgi taip manau
zinokit chebros sarasas wis dar pildosi po truputi tai nezinau kada bus galutinis niu kad bus musu daug tai cia faktas yega bus
ramunai ar tu manai kad sumanim tau liudna bus??? as tawe pagydysiu
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Antras meetas Vilniuje