Re: Kaip savo isvaizda ivertintum balais?
kodel duotat sau 5?
as tai net nezinau... apskritai manau zmogaus i skaicius neitalpinsi ir balais vertinti nedristu...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip savo isvaizda ivertintum balais?
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kodel duotat sau 5?
as tai net nezinau... apskritai manau zmogaus i skaicius neitalpinsi ir balais vertinti nedristu...
sau nzn kiek duociau apie save nenoriu per daug gerai galvot kiti duoda 10
o tu klausi "kiek siandien duosi man balu"?...
10 balu
o kaip tau gerai. as tai sau negaliu tiek skirti
as tai savo isvaizda ivertyinciau 9 balais. nes dar nesu tobulos fizines formos.
o kaip tau gerai. as tai sau negaliu tiek skirti
tai dabar visi turi pradet tave girti ar gailetis, kad tu negali... jei jautiesi negrazi ar kas kitas tai sako, tai va ir neduodi, o tai kad kiti sau sugeba tiek skirti tai labai saunu...
na as irgi nepasikuklinsiu ir sau skirsiu 10
as tai sawe wertinciau tarp 1 ir 10 :DDD
na cia labai sudetingas klausimas, vertas giliu apmastymu )
siokiadieniais na, kokius 8, savaitgaliais be svarstymu ir gincu - 10 ;D
>> nors as visada gerai atrodau, kai issiplaunu galva ;D tiesiog savimi neatsidziaugiu )
o cia isvaizda man vertint ar savo vidu? abu dalykai labai skirtingai vertinasi. va pvz jei vidu taj galiu ivertinti savo blogasias savybes ir gerasias ir duot kokius 8 balus sau. bet kiti gal man duotu kitaip. juk cia kiekvienas zmogus masto ir mato kitaip. ir dar - manau visada zmogu reik vertint daugiau su juo pabendravus...ex kaip nemegstu kai zmogus susidaro nuomone is pirmo zvilgsnio
na seip nesam kiekvienas tobulas, tad 10 neskirciau sau, noretusi kazka pakeist... o taip tai turi kiti spresti tai...
Skirciau viena 1
na cia vel tokia tema "pasiziurekit i mane as graziausias pasaulyje" ;D
> nzn kaip kazkas jau sake kad buna dienu akd sau patinki ir atrodai lb grazus ir mielas o buna ir atvirksciai
>> saves nevertinu niekaip tokia teise duodu kitiems
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip savo isvaizda ivertintum balais?