21

Re: Atleistum neistikimybe?

4..

22

4!!!

23

Dabar sakau, kad tikrai neatleisciau, taciau lengva kalbeti, kai nesi pakliuves i ta situacija..kartais atleisti lengviau nei issiskirti.

24

man tai ne vienas is tu keturiu...man tai ziurint jeigu jo busena buvo ne tokia kaip reikia tai atleisciau o jeigu visai normalus butu tada jau butu sunkiau

25

SEXI

26

visko buna gyvenime ... visko ir bus... Bet jaunam prasizengti... tai nerimta.....
Noredame lakstyti bukime laisvi....  wink na bent as jau taip manau.... smile
O jeigu myli zmogu visa sirdimi... apie kokia prazanga galima galvoti.. tai neimanoma... wink

27

Pritariu Vidmantui :::833

28

2

29

vienareiksmiskai - NE << gal nagus nusigrauzciau paskui, taciau as tikiu zmogumi iki to momento, kol jis manes neiskaudina ar siaip nenuvilia kaip nors beprotiskai labai big_smile) (pykstu labai ilgai ir nuoskaudas irgi laikau ilgai). nekarta esu minejus, kad man mama sakius: grizti atgal niekada negalima << tuo tikiu.
turiu viena pazistama, kuri atleido neistikimybe, nors irgi dievagojosi, kad neatleis, bet ji sake, kad labai myli ta berniuka, sia vasara jie ziedus mainys (na, jie gal kokius 7 metus kartu, net nzn) na, gal tiek laiko prabuvus tiek kartu ir kitaip zmones ziuri. bet as manau, kad kaip tik tiek laiko prabuvus, turi zinoti, KOKS brangus tau zmogus, esantis salia, ir KAIP jam skaudes, kai sitaip pasielgsi,,,

30

Vidmantas, 27 parašė:

visko buna gyvenime ... visko ir bus... Bet jaunam prasizengti... tai nerimta.....
Noredame lakstyti bukime laisvi....  wink na bent as jau taip manau.... smile
O jeigu myli zmogu visa sirdimi... apie kokia prazanga galima galvoti.. tai neimanoma... wink

nejau dar yra taip mastanciu, gal klydau manydama, kad visi vyrai kiaules... pasirodo yra isimciu.. sveikinu, pradedi keisti mano poziuri big_smile

31

na jau ne neistykimybe neatleistina nes jei zmogus myli tej pas kitas nevaiksto....... :::727

32

be jokiu minciu 4 prisiatleidinejau 1 karta per 1metus6men lb lb daug tai dabar padariai ir guliai vasia nu cia bent jau mano nuomone o jai perdaug geras tai vadinas galima S..... ir televot smile
ir nauduotis asiliuko(es) gerumu smile

33

nedrysciau vienasaliskai pasirinkti vieno is duotu atsakymu...

34

1. zinoma, kad atleisciau, bet su tuo zmogum jau nebebuciau, nes tokiais atvejais dingsta santykiu pagrindas- pasitikejimas vienas kitu.

35

kaip matau, temos tos pačios...tema vis dėlto laaaaabai aktuali:)

36

Tai aisku kad 4..kaip galima pasitiketi tuo kas tave isduoda?

37

Kokia nauda is atleidimo, visvien santykiai lieka pasikeite i blogaja puse ir nemanau, kad bendravimas liks toks pat, beto nepasitikejimas prie gero neprives betkokiu atveju... o galvojant, kad zmogus tai padares karta, padarys ir dar, tokios mintys net ir neleidzia atleisti... :V

38

tai,pritariu Sigito 25 nuomonej nors kartais zinoma reikia pagalvoti ir apie tai,kad ar nera ne kiek tavo kaltes,kad antra puse nuejo i sona?:::734

39

Gabija, 21 parašė:

tai,pritariu Sigito 25 nuomonej nors kartais zinoma reikia pagalvoti ir apie tai,kad ar nera ne kiek tavo kaltes,kad antra puse nuejo i sona?:::734

Jei jau nuejo i sona, nebelieka prasmes aiskintis ar buvo kalte ar ne... Tokius dalykus geriau issiaiskinti kiek kitokias budais, nei suzinant jog mergina ar vaikinas pasuko i sona... big_smile

40

Sigitas, 25 parašė:
Gabija, 21 parašė:

Jei jau nuejo i sona, nebelieka prasmes aiskintis ar buvo kalte ar ne... Tokius dalykus geriau issiaiskinti kiek kitokias budais, nei suzinant jog mergina ar vaikinas pasuko i sona... big_smile

atleisk,nelabai supratau kokiais tais kitokiais budais?:::818 ,o mano nuomone reikia anksciau galvoti apie santykius ir ju neisirima...kaip liaudies ismintis sako, pakurenti lauza,kad jis neuzgestu..(nu kazkaip panasiai ten sako :::041 )