81

Re: Atleistum neistikimybe?

ta prasme an kiek stiprus santykiai iki isdavystes...na ir dar nuo isdavystes tada jau priklauso,pvz..cia buvo ir tokiu kurios klause ar atleisti vyruj,kai tas davesi su visom jos draugem...tai cia ,tai cirkas kazkox,o jei ten flirtas ar kokia zinute"slapta",nu cia dar aplinkybes...

82

Gabija, 21 parašė:

ta prasme an kiek stiprus santykiai iki isdavystes...na ir dar nuo isdavystes tada jau priklauso,pvz..cia buvo ir tokiu kurios klause ar atleisti vyruj,kai tas davesi su visom jos draugem...tai cia ,tai cirkas kazkox,o jei ten flirtas ar kokia zinute"slapta",nu cia dar aplinkybes...

i flirtu ar zinute, reikia atsakyt tuo paciu. Patinai paprasti zmogai, jeigu mato, kad leidzia ir nereagoja, tai nesustoja. Jeigu pamato, kad antroji puse ta pati pradeda daryt, tai pats parbega atgal ant keliu... ;]~

O kai vyras ir isduoda, tai atleidimas labai priklauso nuo situacijos - kiek vaiku ir pan... Seimos gi neardysi ir vaiku netraumosi, del to, kad vyras nenulaike penio big_smile~

83

Auris, 20 parašė:
Gabija, 21 parašė:

i flirtu ar zinute, reikia atsakyt tuo paciu. Patinai paprasti zmogai, jeigu mato, kad leidzia ir nereagoja, tai nesustoja. Jeigu pamato, kad antroji puse ta pati pradeda daryt, tai pats parbega atgal ant keliu... ;]~

O kai vyras ir isduoda, tai atleidimas labai priklauso nuo situacijos - kiek vaiku ir pan... Seimos gi neardysi ir vaiku netraumosi, del to, kad vyras nenulaike penio big_smile~

nu bet tai kas do santykiai tada,jei abu prades savotiskai kersyti vienas kitam...ir abu tyles ir lauks kol kurisnors atsiciuchins viena diena...?

84

Moterys skupesnes

85

Tomas, 31 parašė:

Moterys skupesnes

cia kuriuo atveju taip?

86

na, nereikia amziu laukt... elgiesi taip kaip partneris elgiasi ir pasirupini, kad pastebetu. Jeigu neatsitokeja ir toliau savo varo, tai santykiams amen. wink Betkuriuo atveju tada butu buve amen, bet siuo atveju bent greitai ir neskausmingai ;D

87

na,bet negalima pamirsti ir to,kad yra daugybe ,kurios zino kad vyras eina "na lieva",bet tyli ir viska laiko savyje del tu paciu vaiku ir t.t....gaila man tokiu..

88

Gabija, 21 parašė:

na,bet negalima pamirsti ir to,kad yra daugybe ,kurios zino kad vyras eina "na lieva",bet tyli ir viska laiko savyje del tu paciu vaiku ir t.t....gaila man tokiu..

man irgi gaila! Bet mes netokie, ar ne? big_smile)

89

pabandytum tu man nueit i sali...:::914 suzinotum savo anatomija detaliai big_smile

90

Gabija, 21 parašė:

pabandytum tu man nueit i sali...:::914 suzinotum savo anatomija detaliai big_smile

Taip, brangiausioji :H as visada prie tavo sono ir jei eisiu tai tik tiesiai ;D

91

Auris, 20 parašė:
Gabija, 21 parašė:

Taip, brangiausioji :H as visada prie tavo sono ir jei eisiu tai tik tiesiai ;D

tik i duobe neigriuk :::012

92

tai tam Tu ir esi big_smile kad jeigu ka, paduotum rankyte ir islipciau nu... visai jau... :? :?

93

4

94

Saulius, 17 parašė:

4

argumentai,,,kas?kur?kodel?uz kiek ? ;D
>>>vyreli,pagalbos ranka tikrai istiesiu,bet uz ausu tikrai netrauksiu ;D

95

...tai mano ausys ir taip gleznos bei silpnos. As pasitenkinsiu tavo graksciaja rankyte, o visa kita pasidarysiu pats ;D (nieko nesvankaus prasyciau nepagalvot ;DDDD)

96

Auris, 20 parašė:

...tai mano ausys ir taip gleznos bei silpnos. As pasitenkinsiu tavo graksciaja rankyte, o visa kita pasidarysiu pats ;D (nieko nesvankaus prasyciau nepagalvot ;DDDD)

na,jei ne tie skliausiteliai,tai tikrai nieko nebuciu pagalvojus..o vadinasi,jau turi kazkokiu slaptu keslu:::209

97

Gabija, 21 parašė:
Auris, 20 parašė:

na,jei ne tie skliausiteliai,tai tikrai nieko nebuciu pagalvojus..o vadinasi,jau turi kazkokiu slaptu keslu:::209

nea... :[ parasiau labai nuosirdziai, bet perskaites ka parasiau, kazkaip susiposlinau ir pridejau skliaustalus... ;D

98

Auris, 20 parašė:
Gabija, 21 parašė:
Auris, 20 parašė:

nea... :[ parasiau labai nuosirdziai, bet perskaites ka parasiau, kazkaip susiposlinau ir pridejau skliaustalus... ;D

na,gerai,sykart issisukai wink

99

manau 3 tongue

100

turbūt 4. nevalgau suvirškinto maisto