Re: Atleistum neistikimybe?
... 3.... bet linkusi apsitoti ties 4... tai jau ne gyvenimas,po pasilakstymu......
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Atleistum neistikimybe?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
... 3.... bet linkusi apsitoti ties 4... tai jau ne gyvenimas,po pasilakstymu......
2
shiap 4., bet kai pagalwoji kad merginu daugiau, nei waikinu, tj tiek ir te pergyweni:)))))
Kaip dabar pagalvoju, tai jau ir nebezinau... Ar atleisciau ar ne...
Aš manau, kad ivienas yra esame gimęs laisvas ir jei mes vienas kito ribojame norus, troškimus ar aistra tai mes tampame vienas kito našta bukime laisvi ir mylėkimės kas su kuom nori... Tik nepamirškim apsisugojimo nuo ligų (čia aš rimtai be ironijos)
Aš manau, kad ivienas yra esame gimęs laisvas ir jei mes vienas kito ribojame norus, troškimus ar aistra tai mes tampame vienas kito našta bukime laisvi ir mylėkimės kas su kuom nori... Tik nepamirškim apsisugojimo nuo ligų (čia aš rimtai be ironijos)
Kastyti, tai Tu taip ir gyvenk... sekmes.... ;D
2,TOKS TAS GYVENIMAS VISI SUKLUMPAM
2,TOKS TAS GYVENIMAS VISI SUKLUMPAM
cia namiokas ar kaip ?
1 AŠ RENKUOSI
Anaztazija, 39 parašė:2,TOKS TAS GYVENIMAS VISI SUKLUMPAM
cia namiokas ar kaip
?
Tikrai ne ,tik aš taip manau ,juk kartais aistra stipresnė už prota
jau atleidau ir tai buvo tik blogiau taigi daugiau 4
Giedrius, 27 parašė:Anaztazija, 39 parašė:2,TOKS TAS GYVENIMAS VISI SUKLUMPAM
cia namiokas ar kaip
?
Tikrai ne ,tik aš taip manau ,juk kartais aistra stipresnė už prota
Anastazija, Jus cia rimtai???? :V :V
Po tokiu atleidimu, kazkam aistra uz prota stipresne bus daug dazniau.... Ir su tuo reiktu taikytis???? :V
niekada neatleisciau, jei nori eiti i kaire visu pirma tegu issiskiria poto vaiksto kur nori....
niekada neatleisciau, jei nori eiti i kaire visu pirma tegu issiskiria poto vaiksto kur nori....
teisingai !!!
as pagalvociau .....kiekvienam amziaus tarpsnyje vis pamastau kitaip ir, zinoma, daugt klas priklauso nuo situacijos
nebutina zenytis tam kad krustis, esu daugelio vedusiu moteru nuademiu ludininkas. Mano poziuris tai zinoma kad atleisciau juk del to neprivalau kartu su ja gyventi, bet manau tegul asilas ja veda.
jei jau panele arba moteris neistikima tai manau reikia saves paklausti ar nori tureti neistikima partnery nes tai nera kartas ar du tai tokia zmoniu rusis.
vien sveikatos sumetimais as renkuasi istikimybe
nebutina zenytis tam kad krustis, esu daugelio vedusiu moteru nuademiu ludininkas. Mano poziuris tai zinoma kad atleisciau juk del to neprivalau kartu su ja gyventi, bet manau tegul asilas ja veda.
jei jau panele arba moteris neistikima tai manau reikia saves paklausti ar nori tureti neistikima partnery nes tai nera kartas ar du tai tokia zmoniu rusis.
vien sveikatos sumetimais as renkuasi istikimybe
hmmmm. o ar apskritai istikimybe imanoma??? savim gali pasitiketi, bet kaip kitu pasitiketi ?? santykiai ir remiasi pasitikejimu ...be to, galima ir niekada nesuzinoti kas, kaip ir is tikruju yra .....tikrai nenoreciau to patirti, bet nepasakoje gyvename ....
manu reikia duoti viena sansa pasitaisyti bet as pati tai net nezinau ga atleisciau
3... Visi mes esame arba patys buve neistikimi, arba mums partneris neistikimas.
Loreta, uz visus kalbet nederetu, tu nesi visi..
mano pozicija tokia, kad ir kiek mylet ta zmogu galetum, taciau jei taip nutinka, kad tave isduoda..as neatleisciau..bent jau man tai kur kas daugiau nei ikisau istraukiau, tai ir dvasine, moraline isdavyste...tikrai ne, 4.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Atleistum neistikimybe?