121

Re: Atleistum neistikimybe?

Linas, 23 parašė:

Loreta, uz visus kalbet nederetu, tu nesi visi..
mano pozicija tokia, kad ir kiek mylet ta zmogu galetum, taciau jei taip nutinka, kad tave isduoda..as neatleisciau..bent jau man tai kur kas daugiau nei ikisau istraukiau, tai ir dvasine, moraline isdavyste...tikrai ne, 4.

Gerbiamas Linai, kai Jus sulauksite atitinkamo amziaus ir turesite nemenka bagaza patirties ,tada Jusu nuomone labai pasikeis. smile jaunysteje buvau didele idealiste ir daug kas atrode neimanoma, neatleistina, nedovanotins. tacaiu begant laikui, pastebejau ,kad galimi kompromisai...:)

122

Gerbiama Loreta, gerbdamas Jusu amziu bei patirti, vistik drisiu teigti, kad nepaisant patirties ir Jusu sukaupto ziniu bagazo apie gyvenima, zmogus negali atsakyti uz VISUS. (ar tai teigti kazko visu vardu)..Kiekvienas turi sneket savo vardu, o ne kitu..
Ir dar norejau pasakyt, kad neistikimybe ir kompromisas, bent jau man neturi nieko bendro ir as labai noreciau, kad pasiekes Jusu amziaus, nepakeisciau savo sios nuostatos.

Norejau Jusu paklaust kokius Jus matot kompromisus neistikimybes atleidimo klausime?

123

Linas, 23 parašė:

Gerbiama Loreta, gerbdamas Jusu amziu bei patirti, vistik drisiu teigti, kad nepaisant patirties ir Jusu sukaupto ziniu bagazo apie gyvenima, zmogus negali atsakyti uz VISUS. (ar tai teigti kazko visu vardu)..Kiekvienas turi sneket savo vardu, o ne kitu..
Ir dar norejau pasakyt, kad neistikimybe ir kompromisas, bent jau man neturi nieko bendro ir as labai noreciau, kad pasiekes Jusu amziaus, nepakeisciau savo sios nuostatos.

Norejau Jusu paklaust kokius Jus matot kompromisus neistikimybes atleidimo klausime?

Gerbiamas Linai, nenoredama suzlugdyti Jusu roziniu iliuziju apie istikimybe ir visa kita, atsargiai leisiu sau nesutikti su Jusu nuomone, kad atleidziant neistikimybe nera galimas kompromisas. Leisiu Jums priminti,kad pasirinkau 3 varianta is keturiu duotuju - atleisti,jei labai gailesis.
Labai atsiprasau ,jeigu Jus papiktino mano neapibreztas  atsakymas uz visus...:):):)
Linai. linkiu,kad niekada nepakeistum savo nuomones. Nuosirdziai.

124

idomi diskusija smile siaip Linai, labai nustebinai, nemaniau, kad vyru istikimu buna big_smile ir cia rimtai, beje smile

125

Ingrida, 22 parašė:

idomi diskusija smile siaip Linai, labai nustebinai, nemaniau, kad vyru istikimu buna big_smile ir cia rimtai, beje smile

Vyrai istikimi iki tam tikros moters.. Cia labai tiktu zodis visi, bet bijau ,kad tai vel papiktins Lina...

126

Loreta, 41 parašė:
Ingrida, 22 parašė:

Vyrai istikimi iki tam tikros moters.. Cia labai tiktu zodis visi, bet bijau ,kad tai vel papiktins Lina...

na va, sakai reik atvest ta mergaite i realybe smile na, as vis dar pagyvensiu uzsidejus rozinius akinius ir tuo tikesiu smile

127

Gerbiama p.Loreta, nuo gyvenimo budo daug kas priklauso, jei Jusu gyvenimo budas privercia mano gyvenimo prioritetus vadinti rozinemis iliuzijomis, tai nereiskia mano neismanymo. Jusu gyvenimas yra Jusu.
Dekui uz palinkejima, ypac jei ji nuosirdus, vertinu tai. Tikiuos, kad taip ir bus.
Jei nesunku prapleskit ta minti: "Visi vyrai istikimi iki tam tikros moters"...
P.S. taip Lina papiktins kalbejimas uz visus, nes tai nemandagu ir neimanoma uz visus kalbet...
Ingrida is kur tokia bloga nuomone apie vyrus?

128

na, Linai, juk matau, girdziu..pasikalbu su zmonemis :)bet sakau, kad kazkokia dalele vis vien vilias, kad yra keletas ir kitokiu...

129

Linas, 23 parašė:

Gerbiama p.Loreta, nuo gyvenimo budo daug kas priklauso, jei Jusu gyvenimo budas privercia mano gyvenimo prioritetus vadinti rozinemis iliuzijomis, tai nereiskia mano neismanymo. Jusu gyvenimas yra Jusu.
Dekui uz palinkejima, ypac jei ji nuosirdus, vertinu tai. Tikiuos, kad taip ir bus.

Ingrida is kur tokia bloga nuomone apie vyrus?

Negaliu leisti,kad griautu mano gera varda.:):):) Mano gyvenimo budas tikrai netrikdo ne vieno zmogaus. As juk kalbejau ne apie savo neistikimybe. Kaip niekas kitas, esu istikima savo zmogui. Taciau manes neisgelbejo nuo partnerio neistikimybes. Todel ir sakiau,kad visi esame arba isduoti ,arba isduodame patys.Turiu galvoje kita asmeni,o ne save.
Nenorejau izeisti Tavo Linai prioritetu, nes manieji panasus i Tavo. Tik gyvenimas juos pakoreguoja savaip. Tai,kad esi pats istikimas, neapsaugo Taves nuo neistikimos partneres.

130

Taip, Loreta, sutinku, kad neapsaugo..Bet vieno karto uztektu man, kad tas zmogus nebebutu mano partneris. As gal toks nupezes zmogus, bet jei as bunu su kazkuo as tam zmogui atiduodu visa save ir visa savo sirdi, jis neturi teises taip su manim pasielgt uz tai ka gauna, o jei taip nutiktu na...tai daugiau nei pazeminimas, kurio as nesu vertas...
As kaip suprantu neistikimybe kyla is nemeiles, kazkokio nesuderinamumo ir pan., gal as klystu...jei viskas tarp Jusu Loreta su draugu/vyru buvo puiku ir jis taip pasielge, tai atleisk, bet jam truksta keliu varzteliu...man labai gaila Loreta, kad tau taip nutiko...

131

Matai, Linai, taip nutinka daugumai. Juk paskaitai  forume zmoniu pasisakymus. Aistra, alkoholis, visa kita...
Buna gyvenime tokia situacija,kad privalai atleisti, nes yra vaikai, yra tevai , yra vieno kambario butas ir masina.:) (na, neiseina man rimtai rasyti,nors tu ka...)Neseniai cia perskaiciau viena posta apie turto dalybas ,kad geriau nesiskirti,nes liksi be nieko.:)

132

Loreta, tau materialumas svarbiau uz savigarba, kuria suminde? Man labai gaila, kad tokie paslemekai gauna tokios zmonas, kurios atlaidzios ir pan. Kaip pvz Jus suartejat?Mylites, buciuojates? juk to nepamirsi...deguto saukstas visa medaus backa uztersia, o cia kur kas daugiau...
as del dalybu manau reikia kreiptis i teisininkus pasikonsultuoti, o ne postais pasitiketi...

133

Linas, 23 parašė:

Loreta, tau materialumas svarbiau uz savigarba, kuria suminde? Man labai gaila, kad tokie paslemekai gauna tokios zmonas, kurios atlaidzios ir pan. Kaip pvz Jus suartejat?Mylites, buciuojates? juk to nepamirsi...deguto saukstas visa medaus backa uztersia, o cia kur kas daugiau...
as del dalybu manau reikia kreiptis i teisininkus pasikonsultuoti, o ne postais pasitiketi...

Ne, materialumas man niekada nebuvo pats svarbiausias dalykas,ir manau kad nebus. Taciau buvo mazas sunus, kuriam tevo reikejo labiau ,negu manes. O ta problema apie buciavimasis issiprende savaime,nes jo jau nebera ir man nebereikia su juo niekingai buciuotis.:)

134

Gerai viskas kas gerai baigiasi smile

135

2

136

neatleisciau ..nes jei buvo pirmas kartas bus ir antras ir trecias..

137

1step further 2steps back! zengiant i kita takeli, i ta pati nesugrisi.. jei tai butu tik pradzia - parisciau.. jei ilgiau-pagalvociau gerai.. jei zmona-nusauciau ka nors!

138

Tarp antro ir trečio... smile

139

tarp 3 ir 4 bet jei pasikartotu dar karta tai tikrai 4 renkuosi

140

4