41

Re: Nudistai

man tai čia **** žmonės. pati labai mielai prisidėčiau ... big_smile

42

o man tai tiesa pasakius dzin kaime ir prie mergu su vietiniais maudomes upeje ir normaliai linksma!!!:D

43

Yra visokiu zmoniu ir vieniems patinka nudistu gyvenimas, as asmeniskai to nemegstu...

44

as neiskenteciau

45

zmones kaip zmones, tie nudistai.. as pats, kai aplink niekas proto neknisa megstu visas sauluteje pasikepint.. smile

46

nudistai nieko pries tik taip galima normaliai nudegti vasara:)

47

Niekad a nesilankiau nudistu pleze....kaskaip ir nesinori plikai ten tarp visu suvytusiu kriausiu lakstyti kai puse psihopatu su ziuronais ir fotikais is krumu stebi po to po koki interneta platina foto...jau geriau kokiam baseina duotis plikiem...bet ne prie juros

48

Inesa, 19 parašė:

vat idomu kajp reguojat i tokius zmones? ar lankotes nudistu plezuose? o gal dreestate issirenkti tik paslapcia toliau nuo zmoniu?;)

Aik tu galima natūraliai gamtoje įdegti plius visi mato mano kiaušus :::036

49

Tomas kaip tik priminė vieną vaikinuką, kuris Karklėje turi sodyba ir mielai visada žaidžia nuogas, ar kai buriuoja... Tai jo draugei sakau jetau aš negalėčiau, iš gėdos mirčiau jei taip elgtųsi mano draugas....o ji man sako aš jau pripratusi  ;D

50

Vaiva, 22 parašė:

Tomas kaip tik priminė vieną vaikinuką, kuris Karklėje turi sodyba ir mielai visada žaidžia nuogas, ar kai buriuoja... Tai jo draugei sakau jetau aš negalėčiau, iš gėdos mirčiau jei taip elgtųsi mano draugas....o ji man sako aš jau pripratusi  ;D

Aš tik bandžiau pagalvoti kaip tai būtų . Kaip galima pajusti ką jie galvoja , jei nepabūti jų kailyje? Nu pabandžiau ir viskas kas atėjo į galva kaip dvi blondinės spokso kaip įdega.Mažai naudos manau:::041iš nudizmo. Sieju tai su iškrypimu nes tai ne kokia pirmykšte žmonių bendrija ,o šiuolaikiniai žmonės kurie rado   dar vieną būda išsidirbinėti .
Manau nekrėsčiau tokio kvailo pokšto savo draugei ir nenorėčiau to sulaukti , nu miegamajame visai kitas dalykas .

51

Tomai>Tai šaunu, kad taip nedarytum..ir aš čia neišvelgiu jokio pokšto... tiesiog klaiku pagalvojus...

52

tam skirtuose pliazuose  saunumelis :::449

53

Tam tikrose vietose, ar nuošalyje kur nieko tokio. Man asmeniškai patinka būti nuogam smile Tik aišku reikia tam tikrose vietose smile

54

poilsis svarbus dalykas,o pailseti be jokiu rubu ir jaustis laisvai nuostabus dalykasir gerai atsikratyti kompleksu:::402

55

as nieko neturiu visiskai pries tuos nudistus, jei tik jie buna skirtoje vietoje jiems vaikscioti, nes visdel to nebe ievos ir adomo laikai dabar big_smile Taciau kai pagalvoji, gyvenimo budas yra labai suspraustas i remus, adrodo,  negali nesioti to, nes palaikys "kekse", negali nesioti to, nes visi senute isvadins, negali nuogas, nes dar i nuovada isves, ka jau kalbeti kaip kiti ziuri i gejus, ir lezbietes..tikrai gaila kad pasaulis nesupranta kad kiekvienas esame su savo poreikiais ir kiekvienas i gyvenima ziurime skirtingai smile

56

kiekvienam savo,be jokiu isimciu!  Pasekmes taipogiai;)