1

Topic: Ar vaikinui butinas grozis? (to girls)

Ar vaikinui butinas grozis?..sakoma kad grazesnis uz bezdzione turi buti big_smile..bet..?
1. Nebutina,.svarbiau "vidus"
2. Labai svarbus..su kitokiu ir nebendrauciau
3. Svarbu tik tiek kad nebutu man geda su juo viesai pasirodyti
4. grazesnis uz bezdzione big_smile big_smile
5. nesvarbu..svarbiau ka lovoje sugeba
6. svarbiau bendravimas
7. tik tiek kad nebutu grazesnis uz mane big_smile big_smile
8. kiek stengiasi buti grazus..tiek uztenka
9. svarbiau pinigai
10.........

2

Re: Ar vaikinui butinas grozis? (to girls)

wisi sako kad vidus swarbiauwsia bet nebe i widu ziuri o i lytus:D:D:Djkl;jk;l

3

Kestai... kodel tu tas apklausas darai???

4

3 ir 5, kartu sudejus, manau man tinka:)

5

svarbus vidus,bet pirma turi kristi i aky kad galetum pazinti ta vidu...:D

6

Viktorija, 16 wrote:

svarbus vidus,bet pirma turi kristi i aky kad galetum pazinti ta vidu...:D

O jei nekrenta i aki, tai ir vidaus nesuzinai....
Taip daznai daugkas prarandama, taciau yra kaip yra...

7

niu ziauru,bet taip yra...

8

10.........

9

smile neturiu as nuomones,..

10

turbut reiktu 4, 6 ir 8 sulipdyt i viena, dar ka nors pridet ar atimt ir gautusi beveik mano nuomone:D

11

manyciau isvaizda nesvarbi,nes pati pamilau vaikina kurio dar macius nebuvau,o mes jau pradraugavom beveik metus.

12

hmm.... kiekvienas grozi supranta vis kitaip...:) vieni zuri tik i kuna... kiti zvilgcioja i akis.... i sypsena... kas svarbiausia? og zmogu supantis sarmas smile praeini pro ji.... ir kazkuo uzkabina! norisi atsisukti ir uzkalbinti:) vaikinukas nera simpatiskas, tiesiog turi kazka, kas traukia smile svarbiausia manyciau tureti vidinio zavesio, kuri imanoma pastebeti ir uz mylios smile

13

zinoma pirmaiusia visu demesi krypsta i isvaizda, o paskui tik i vidu, bet manau, svarbu, tiek isvaizda tiek vidus. Juk kiekvienas nori atrodyti patraukliai ir graziai, bet visiem niekada neitiksi. Bet betkokiu atveju svarbiausia vidus, kas is to, kad bus grazus zmogus, bet durnas,...

14

10.....na svarbu kaip moka vaikinas save pateikt na gali is veiduko nebut toks garzus bet jei tavrkingai pasirenges stiliuka koky turi na tai tas ir patrauke demesy:)

15

Nebutina,.svarbiau "vidus

16

daukas sako ne nesvarbi man tavo isvaizda bet kai pabendrauji tai suzinai tiesa...(deje ji mane nuvilia dazniausiai nes bendraujama kaip tu atrodai,o ne koks esi ne isoreje)

17

atsibodo man tavo site variantai kiekviename klausyme netgi ju neskaitau o pasakysiu tai ka galvoja
kiekvienas zmogus yra grazus cia tik skonio reikalas wink jeigu as pvz patinku kokiam nors vaikinui o kitam ne tai as zinau kad nedelto kad as baisi o del to kad vaikinas turi kita skoni ir todel taip ir isiseina kad galvooji kad tas zmogus baisus bet cia tik nuo skonio priklauso
uhh kaip man palengvejo big_smile

18

3 ir 5 kartu smile o be to, jei myli, kuo daugiau laiko praleidi kartu ir kai sklaidziasi grazus vidus, tuo grazesnis ir mielsnis sirdziai vaikinas atrodo... smile

19

man tai 3 atitiktu...nes jei su baxuru butu net geda wiesumoj pasirodyt tai apie kokia cia dar draugyste galim kalbet...? juk kiti zmones nemato iskart pamate zmogu jo charakterio..:)P

20

Grozis nebutinas. Svarbiausia-zavesys:)