21

Re: Ar vaikinui butinas grozis? (to girls)

Kęstutis, 18 parašė:

Ar vaikinui butinas grozis?..sakoma kad grazesnis uz bezdzione turi buti big_smile..bet..?
1. Nebutina,.svarbiau "vidus"
2. Labai svarbus..su kitokiu ir nebendrauciau
3. Svarbu tik tiek kad nebutu man geda su juo viesai pasirodyti
4. grazesnis uz bezdzione big_smile big_smile
5. nesvarbu..svarbiau ka lovoje sugeba
6. svarbiau bendravimas
7. tik tiek kad nebutu grazesnis uz mane big_smile big_smile
8. kiek stengiasi buti grazus..tiek uztenka
9. svarbiau pinigai
10.........

tyngiu rasyti tai parasysiu skaiciais, 5, 6, 8

22

tai kaip pamilai nemacius smile jaunu merginu noras kad jas irgi myletu

23

Marina, 17 parašė:

manyciau isvaizda nesvarbi,nes pati pamilau vaikina kurio dar macius nebuvau,o mes jau pradraugavom beveik metus.

o tai kaip jus draugaujate?

24

tvirtai 2..... o veliau persipina su 1...
gal paaugsiu siek tiek ir kitaip galvosiu... bet jei man zmogus nepatrauklus ir visaip kitaip MAN negrazus, tai as prie jo prisiliesti nenoresiu... metykit akmenimis, karkit << tipo vidus svarbiausia.. tayp, sutinku ir su tuo.. bet vidu pazinsi veliau... isvaizda - knygos virselis ir pavadinimas wink o vidus - turinys...  zn zn,.. virselis ir pavadinimas nieko nesako.. bet uztat sudomina ir pritraukia ..
>> ir dar .. vienam beprotiskai grazus.. o kitas ne ziuret negali... tai va..

25

grozis ne piniguose o ju kiekije

26

kas per klausimas ?? jeigu mergos grazios turi buti,prisiuziuret taj tas pats ir bernams ??

27

Man taj svarbus vidinis zavesys tongue cia svarbiausia o aisku negrazus tiesiog netrauktu... o kas yra negrazus? kiekvienos gi skonis skirtingas... vienai grazus kitai nea... vadinas kiekvienam zmogui skirtas vis kitokio grazumo zmogus wink

28

mano nuomone: 2,3,5

29

Evelina, 18 parašė:

mano nuomone: 2,3,5

Isvis durna gal ??? 2 3 ir 5 vienas kitam priestaraujantys. Tipo svarbu grazus o su kitokiu net nebendrautum, po to kitam kad nesvarbu o svarbu ka lovoj sugeba o kitas tik tiek kad i miesta nebutu geda isivest. Dar vieans kiauras kibiras...................

O jei rimtai tai as manau kad turi reiksme isvaizda. Nes panos/moterys viska renkasi pagal grozi. Juk kai jos perka masina, gi nesako o koks cia variklis irkek degalu eda. Sako fui negrazi arba grazi. Kaip perka drabuzi neziuri i kaina ir ar jis patogus, bet visu pirma paziuri ar grazus ar nelabai. (Delto Lietuvoj mergaites ir yra tokios grazios)

Dar vienas pastebejimas. Shu*** ipakuotas igrazu saldainio popereli irgi grazus big_smile

30

Manau kiekvienai svarbu tiek isvaizda tiek charakteris. Jei vaikinas nera patrauklus, bet siaip idomus zmogus su kuriuo gera bendrauti, tuomiet su juo galima bendrauti kaip su draugu. Jei yra tik isvaizda, bet galvoj tuscia tai net nezinau kam tokio reikia.

31

Eimantas, 16 parašė:

wisi sako kad vidus swarbiauwsia bet nebe i widu ziuri o i lytus:D:D:Djkl;jk;l

manau, kad reikalingi visi bruozai kuriuos tu isvardinai, tik klausimas ar tai telpa viename zmoguje, telpa...na pagal kisene dar nedraugavau su vaikinu, nes manau, kad butent materealus dalykai ateina su laiku, jei turi galva ant peciu, tik pas vienus anksciau, pas kitus veliau... respect, jei yra ne mamyciukas ir visko siekia pats be tevu pagalbos...

32

zinute buvo skirta temos autoriui

33

na ar bezdzionei vidus svarbus? juk mielosios jusu akis tik ir kripsta i grazu vyra ar vaikyna... tik laikui begant pamatote jo vydu..

34

10

35

Birutele, 22 parašė:

10

kodel 10 galejei pasirinkti 1 arba jei daug tai daug 110000000000000

36

mano nuomone visu pirma dazniausiai pastebi zmogaus isore ir tai buna pats pirmas kriterijus o tik paskui eina vidinis grozis ir tt:::858

37

na as jau seniai esu sakius, kad apie ta vidu man nesamones visokios, kai kalbama.. << svarbiausia vidus :::832 taip ir vemt norisi nuo saldumo :V kokiu rentgenu tu  zmogu nuskanuosi, kai pirma, 2, ... 5 karta ji matai ? bendraudamas su juo susipazisti, o ne OP ir tu apie ji viska zn... skiedalai.. :V

38

10-  mane asmeniskai "pakabina" pirmiausia isvaizda, o poto jau pazindinames, ziurim ar deram ar ne smile

39

Manau ...neturi buti grazus.....turi buti simpatiskas.......Isvis apie vaikinu grozi kalbeti yra .......moteriska.....Tai merginos del grozio gyvybe atiduotu....O vaikinaims netai svarbiausia....na nebent subobejusiems smile

40

grozis islenda tuomet kada esi patenkintas" ta ka darai,kaip gyveni, kam padedi....
Koks skirtumas kaip tu atrodai... jeigu zmogus pats sau patinka.. jis daugumai patinka wink
Nera pasauly negraziu zmoniu... Kekvienam grozys vis kitaip atrodo...labiausiai nugali vidinis grozys - tu laimetojas wink