41

Re: Ar vaikinui butinas grozis? (to girls)

mano mama sako kad vyras turi buti grazesnis uz velnia ir uztenka ;D

42

ar vaikinui butinas grozis? - tik tiek, kiek jam paciam to grozio reikia... kiekvienas zmogus grozi suvokia labai individualiai. labai svarbu paciam gerai jaustis savo kune, jaustis patraukliam, tuomet ir kitiems buni patrauklus...

43

Daiva wink jei vyras yra idomus,fainas,mielas,romantishkas ir jo protas yra grazhus... tai jam kaip ir nereikia to super grozhio,svarbiausei kad uzh bezhione grazhesnis butu ir viskas ore... big_smile

44

O labiausei kas man jokinga kad mergichkom patinka ten visoke toke kulturistai su dideliom bickom ir vsio takoje,**** kas yra jokinga kad te kulturistai per savo tos dideles bickos negali pasisukt nusislostis sau uzhpakali,nes bickos maishasi big_smile

45

Doroteja, 21 parašė:

mano mama sako kad vyras turi buti grazesnis uz velnia ir uztenka ;D

Mano mama irgi taip sako tik, kad butu grazesnis uz bezdzione=DDD as manau, kad toks poziuris yra atgyvena. siais laikais ne tik moterys turi investuoti i savo isore, bet ir vyrai.

46

Živilė, 21 kam daugiau o kam mazhiau to reikia, o kam ish vis to nereikia. smile pritariu tau.. smile 

47

tip,vaikinas turi buti toks,kad nebutu paciai butu i ji ziureti,kad turetu bent krupleyte grozio,juk visi buti grazus isore negali,bet vis tiek,turi kazka grazaus,akis,israiskinga zvilgsni ar pan.tiesa?:),
grozis yra svarbu kazkiek,bet tikrai ne nr1,nors.......zinoma pirmas ispudis visada yra isvaizda,:),vis tiek kazkuo turi patraukti,na,o po to jau vidinis zavesys:)

48

nemanau

49

man tai........ 1, 3-4, 5,  kas be ko 6, ir 10  :::856