21

Re: plona ar stora?

Jei zmogaus nepriima tokio koks yra..su visais trukumais..ir pliusais..tai kokio velnio toks vaikinas reikalingas...? Mest lauk..i konteineri!!! Nevertas demesio... Todel **** kas ka sako ar mano... Stora, normali, ar kaip is konslagerio pabegus...Koks skirtumas? Jo ma jo... Zmoniu daug...skoniai viso skirtingi... nemanau, kad verta saves keisti del to kuris to praso ar kazkokia nesamone uzvemia... Ar tie keli tupi zmones yra verti skausmo, asaru ir galbut isties klaidingu permainu? Nemanau...

Ir siaip...Vaikinai...Manau isnaglejot!!! Pilna vaiksto..stori..isvirte riebalai...gauruoti...prasigere...ir visokie kokie...O merginu jau nori idealiu... Gal visgi pamastykit, ka? Jusu jau formos gali but bet kokios??...Apgailetina...

22

hmm.... jei jau pasitaiake proga pasikartosiu smile grozis nyksta, o stai protas, individualybe, charakteris islieka ar nezymiai kinta:) dievuleliau kas gi nores bendrauti ar testi pazinti su IQ 60 lelyte? ogi niekas(esama isimciu)! sugebekime patraukti zmones vidumi smile galu gale isties nuostabaus vidinio pasaulelio savininkas zavi, turi tam tikra charizma.... tu tiesiog negali neatsisukti! galbut asmuo nera isvaizdus ar simpatiskas..taciau tave traukia jo zvilgsnis, gera nuotaika, pulkas zmoniu, susispietusiu apie ji!

siaip ar taip pamenu, kuomet vaikinai buvo "ivare" man storos kompelksa.... as su tuo gyvenau, galu gale tai tapo mano liga, jauciau begalini diskomforta... o db... neesu grazuole, taciau tvirtai isitikinusi, jog isore nera pagrindinis aspektas vertinant zmones! jei kas mano kitaip... pamastykime ar jie nera primityvus... galbut as ir klystu, bet...

23

Denis, 22 parašė:

nemegstu stambiu zhmoniu apskritai

rrr... isiterpsiu...  nesuprantu,. kaip galima taip ignoruoti stambius zmones, ir sakyti kategoriskai " nemegstu "  .... Ghr, ziauriai nepatinka, kai vaikinai jei jau pamato isvaizda ( siuo atveju stora ) tai jau nenori zmogu pazinti giliau, is charakterio puses... bet kitas atvejis, lb retas.. ;/

24

"nespjauk i sulini, gali tekti is jo atsigert"
gera sena patarle, kuri iliustruoja siuolaikine situacija wink
nemazai berniuku isimyli savo super idealo priesingybe wink
juk ir manekeliu proporcijos keiciasi... dizaineriai nenori rengti pakabu big_smile jiems reik moterisku islinkimu wink

25

goddamnit, zhmones.. nejau jus nesuprantat, kad nekritikuodami suponuojat megstantiems gerai pavalgyt ir tuo paciu nemegstantiems sportuot minti, jog viskas ok, jei jie tes toki gyvenima? o 30 ar 40 jie aptures infarkta ar insulta del savo cholesterino- gal td supras, kad buvo verta atsisakyt riebalu ir saldumynu ir palakstyt stadione vakarais

26

vat ir vakarais begioti nesveika,ir labai nesveika,reikia rytais

27

Jurate, 37 parašė:

Nesvarbu, ryte ar vakare lakstai. Kada tau geriau, energingiau jautiesi begiodamas tada ir lakstai.

28

Denis, 22 parašė:
Danguole, 20 parašė:
Denis, 22 parašė:

O jei kada del ligos ar siaip sustambetum tai pradetum saves nekesti?;D;D

nesakiau, kad ju nekenciu- man nemalonu, kai jauni zhmones pradeda i kiaules panashet. buvau sustambejes, bet laiku susigriebiau ir numeciau 20 kilu

Saunuolis big_smile~ ar sunku buvo?

29

Julija, 19 parašė:
Jurate, 37 parašė:

Nesvarbu, ryte ar vakare lakstai. Kada tau geriau, energingiau jautiesi begiodamas tada ir lakstai.

tiesiai i deshimtuka

30

Danguole, 20 parašė:
Denis, 22 parašė:
Danguole, 20 parašė:
Denis, 22 parašė:

nesakiau, kad ju nekenciu- man nemalonu, kai jauni zhmones pradeda i kiaules panashet. buvau sustambejes, bet laiku susigriebiau ir numeciau 20 kilu

aha

31

Denis, 22 parašė:
Danguole, 20 parašė:
Denis, 22 parašė:
Danguole, 20 parašė:
Denis, 22 parašė:

aha

O ka darei,kad tiek numetei?

32

Ramunė, 15 parašė:

hmm.... jei jau pasitaiake proga pasikartosiu smile grozis nyksta, o stai protas, individualybe, charakteris islieka ar nezymiai kinta:) dievuleliau kas gi nores bendrauti ar testi pazinti su IQ 60 lelyte? ogi niekas(esama isimciu)! sugebekime patraukti zmones vidumi smile galu gale isties nuostabaus vidinio pasaulelio savininkas zavi, turi tam tikra charizma.... tu tiesiog negali neatsisukti! galbut asmuo nera isvaizdus ar simpatiskas..taciau tave traukia jo zvilgsnis, gera nuotaika, pulkas zmoniu, susispietusiu apie ji!

siaip ar taip pamenu, kuomet vaikinai buvo "ivare" man storos kompelksa.... as su tuo gyvenau, galu gale tai tapo mano liga, jauciau begalini diskomforta... o db... neesu grazuole, taciau tvirtai isitikinusi, jog isore nera pagrindinis aspektas vertinant zmones! jei kas mano kitaip... pamastykime ar jie nera primityvus... galbut as ir klystu, bet...

cia teisinagi pasakyta...

33

Dalia, 20 parašė:

"nespjauk i sulini, gali tekti is jo atsigert"
gera sena patarle, kuri iliustruoja siuolaikine situacija wink
nemazai berniuku isimyli savo super idealo priesingybe wink
juk ir manekeliu proporcijos keiciasi... dizaineriai nenori rengti pakabu big_smile jiems reik moterisku islinkimu wink

oo cia tai pritariu..wa kaip tik nesenai zurnale perskaiciau straipsni jog wiename italijos mieste net uzdraude madu sou wien del to jog manekenes buwo per kudos..ir dbr stengiamsi atsizwelgi i tai jog manekens kurtu ne pakabu o sweikos moters iwaizdi:D

34

buk kokia esi ir tiek:))

35

Emilija, 15 parašė:

na wat cia galbut klausimas lb waikinams skirtas,bet bala nemate zd:D norejau cia jusu paklausti kaip cia taip yra..jei panele stora tai waikinai traukia per danti ja kad mestu swori..bet jei jau buna kuda kaip wisos manekenes tai wel negerai...tai tada pasakykit kaip ishtiesu ta panele turetu atrodyti kad jums tiktu?a?

prisilazdavot galima ir is  visiskai normalaus zmogaus, be jokiu ypatingu rukumu, jei tik tam yra nuotaika.;)

36

Heh...
Mano kunas - mano tvirtove... Vieni tai vartoja tik kaip zodziu zaisma, kiti tai igyvendina... wink
Tik va man baugu buna, kai XX...L merginos pradeda nesioti miniakus, ar afro (tank) marskinelius.. Na tada sneka ne vien vaikinai, o gal net labiau merginos sneka.. Kunu savo dziaugtis - pagirtina, bet vien del to as nelakstau po centra su klevo lapu... wink

37

turejau stora mergina nu zinokit kad lewai big_smile

38

manau santykiuose esme vidinis patrauklumas......:::740

39

O cia kuria prasme vidinis??.... big_smile big_smile big_smile

40

Antanas, 16 parašė: