121

Re: Istikimybe

Zilvinas, 38 parašė:

Ausra, 25


Ausryte deshryte grazi tu mergyte! Kam mum tos zenatves? Juk zinai kad visko buna pasitaiko, tai geriau pasinaudokime tua kas ish visos zenatves yra geriausia…
Pirma vestuviu naktis ir jei abiems patiks, medaus menesiukas.  Medu nukabinkim, gyvenimu pasidziaukim. Kol abiem gerai tai ir be pazadu kartu busime, kai igrys, tai koks tikslas buti kartu nlaimingiems?
As esu Zilvinas Zalciu Karalius, gyvenu, kaip man ir pridera, vidury baltijos juros. Nuvaziuak prie juros pakrantes audruata diena, atsuk veida i siaures vakarus, ten as gyvenu.
Ir sushuk: - Zilvine Zilvineli ! Jei tu myli atplauk ”baltijos tamsaus” alaus putelia, jei ne myli pamojuak man apgrauzta silkes uadega…
Nakty vos tau uzmigus as yshliaushiu pastave po kaldra vyniodamasis apie tavo kojas, kakla, liemeny ir krutis. Geidulys degins tavo oda, aistra kaitins krauja. Tau gims mergaite pavadink ja Egle uzaugus ji bus Zalciu Karaliene.
Tavo tevai suzinoje baisei supyks, motina reks : -gyvate! Tevas uzkapos mane y gabalus.
Tu vaiksciosi nuliudus juros pakrante ir rinksi mano gintaro asharas. As glostysiu bangomis tavo pedas ir vasara siubuasiu musu mergaite.  Saule leisis y jura nushviesdama takely link mano karalystes, zuvedros klykdamos tau perduas linkejimus.

nu jo ..........:D net asara nuo juoko istrysko, blemba smagi tema ta neistikimybes big_smile bet tavo, Zilvinai, ir laki fantazija:D:D:D

122

Re: Istikimybe

Gal jau gakima statyti?...Zilvinas pries Ausra...ar Ausra pries Zilvina..kas ka nugales=))

juokauju, aisku=)

Kazko tai nepastebejau lankstumo jusu diskusijose=) Gali tureti savo nuomone, bet tai nedraudzia tau pripazinti ir kito zmogaus nuomones..ar ne?

Toks mazas pastebejimas...nors tai ne mano reikalas=)

123

Re: Istikimybe

Religija sako nepaleistuvauk .Įstatymas pripažįstą tik dviejų žmonių sąjunga .Medicina sako neturėti daug partnerių,nes pasigausi venerinių lygų .
Tuo tarpu net jei esi arabas turi keturias žmonas, tu vistiek žiūrėsi į mėlynake ,šviesiaplauke iš pieno plaukusia       .Ir norėsi ja visaip ir visur su visokiomis pozomis :::036.Moterys irgi pasielgs taip pat antraip vyrai negalėtų  išduoti vieni ,be kitų moterų pagalbos .Tikriausiai tai ir buvo tas vaisius kuri Adomas ir Ieva nuskynė nuo to medžio :::036   Tik va tos istorijos niekas kita kaip iš kitų žmonių lūpų ir tos knygos niekas kita kaip dar vienas pasakojimas kažkieno .

124

Re: Istikimybe

geriau neiti ten, kur gali buti neistikimas, ir tokiu budu busi visada istikimas wink

125

Re: Istikimybe

Nebuvau ir manau, kad tai labai nesąžiningą to, prieš kurį esi neištikimas atžvilgiu...

126

Re: Istikimybe

Manau daugelis buvo neištikimi tai nebūtinai turi būti veiksmai, nes visi mes turime silpnybių smile O jeigu jau tikrai nuėjai į kaire tai matyt santykiai netenkino ir reikia kažką keisti nėra čia nieko baisaus smile