21

Re: Nepasotinamos merginos

Nenoriu tikrai rasyti daug beprasmiu postu..Bet primygtinai kartoju pasikonsultuok su gydytoju..:D
Nes dabar jau net ir nejuokinga, skaityti tai ka rasai...

Bent susiprotejai tame kad reikia paredaguoti savo paskutini posta, istrynti visus valkatiskus slykscius keiksmazodzius ir kaikurias apsurdiskas mintis, bet esme liko tapati..:D

22

23

nepasotinamu nebuna.Na nebent cia skaito ,kad is karto nori du roz:)

24

Na pasotinti galima ir su mazom pertraukelem, tarkim n kartų jam ir atitinkamai m kartu merginai, tai gali testis nors ir visa para. Matai, Sauliau, kitiems iseina kontroliuoti ta greiti, bet kad 4 valandas tu pabaigti negali, tai jau cia kazkokios tavo psichologines ar dar kitokios problemos...

25

Ghm.... Esu girdejus tokius zodelius...... smile

26

Aha nepasotinamos kai nori.:) tik beda kad labai jau retai nori:)

27

tai susirask tokia, kuri daznai nores smile paneles, jum irgi tas pats tinka.  neieskokit problemu, kur ju nera

28

Erika, 26 wrote:

Nu blin kodel jus neatskleidziat sitiem vyrukams, kad nepasotinamu nera???Zinau, kad aiktelejote perskaite, bet gal geriau pasakykit kodel taip save vadinate??? Ak, pasimetet? Taigi niekas nesugeba patenkinti, todel ir jauciates nepasotonamos.Man drisit priestarauti? Galit, jei tik argu mentais isdestysite:P Juk ir jauciates nepasotonamos, kai esat vis dar sujaudintos, bet nepatyrusios.Vyrai masto, kad ooooo....padejavo ir abu laimingi:D Deja...Galite vel i savo glebi primti ir kita...ir taip kol pasiusite na....arba suvaidinsit eilini karta.Vyrai jus nesugebat patenkinti moteru!

cia tai didelis akmuo i vyru darza :DDD:D.. jei taves tavo vaikinas nepatenkina tai ne mes kalti :DD  nusipirk vibratoriu jei tavo vaikinas greiciau susijaudina o tu nespeji smile)) .. p.s pasidomek ar tavo vaikinas pasitenkina su tavim.. :DDD

29

Kestutis 18, Jei pareiskiau savo nuomone tai dar nereiskia, kad as nepatenkinama! Ir jei manai esi istyres moteris, tai geriau nors patylek.Iskelkim kita klausima.Kodel tada ,jei jau sakai moterys patenkintos, skiriasi???Ka, manai tai tradicija but issiskyrusiai???Ar kaip cia tave suprast???Tai paneik man, kodel tokios patenkintos moterys, o vis tiek skiriasi???Kas tai???Is malonumo???

30

tema tik netokia. todel tokiu klausimu cia kelt nereikia. ha ha.. eeevil! plius ne wien del patenkinimo ir nepatenkinimo skiriamasi.. jei ka..
ir nereikia wasziuot ant waikinuko wien del to kad jam 18. frigidiskos bobos buna maszew patyrusios net kai i pensija iseina, taip kad argumentas BE RYSHIO

31

Na galeciau priestarauti panelia Gina, nereikia apie visus vyrus kalbeti ju yra daug, kaip ir nevisoso moteris yra nepasotinamos. Kas malonu ir gera visada jo permazai.

32

Nu as vis tiek nesutinku cia su jusu daugelio nuomone:) Nu blin, jei pana nepatenkita, tai logiska, ji ir nori vis dar, ir dar. Zinoma, ji nepasotinama tada big_smile Tai apie koki jus cia nepasotinima vis kalbate? Tai ka manot nera tokiu, kurios tik ir aimanuoja...o efektas nulis..Ir nereikia cia man kalbet, tipo gal tu cia tokia, gal is savo patirties.Nesamone.As su jumis nesutinku ir tai yra cia mano vienos nuomone.O jus galvokit ka tik norit.

33

tai kam aimanuot tada? man ce krc komedija. ir isvis, negauni to ko nori - susirandi kita, kuris sutejkia viska. ir tipo tada tampi pasotinama? nesirisha, mergyt, man cia niekas

34

Man juo labiau ne i tema cia viskas, nes kliedesiai realus:D

35

zmones issako savo nuomone, ir visaj nesvarbu, reali ta nuomone ar ne:)

36

Ta is E raides 26 metu akivaizdziai beveik visose temose grybauja..Keistai ir itartinai..:D

37

taip ir labai daznai :::220

38

:::220http://forumas.ieskok.lt/imgload/1418

39

:::215

40

Erika, 26 wrote: