Re: Top 5 automobiliu markes
ten konstantinas paie mersus protingai susnekejo, spaudziu desine:)
mano penketukas:
MB
BMW
AUDI
VOLVO
SAAB
dar lexai:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Top 5 automobiliu markes
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ten konstantinas paie mersus protingai susnekejo, spaudziu desine:)
mano penketukas:
MB
BMW
AUDI
VOLVO
SAAB
dar lexai:)
1) mitsubishi
2) Mitsubishi
3) MItsubihsi
4) Rover
5) Rover
1. Audi
2. Seat
3. Alfa romeo
4. Mazda
5. MB
1) mitsubishi
2) Mitsubishi
3) MItsubihsi
4) Rover
5) Rover
senesni roveriai = nieko gero... viskas barska, po lietaus neusivedineja... pakeitem laidus ant zvakiu, tai jau lengviau buvo... 1994 metu roveriu parengti TA islejdom apie 300 svaru... ir poto dar prikolai prasidejo... keist stabdziu cilindra reikejo, radiatorius atrode kaip naujas, po menesio neimanoma jau buvo vaziuot, vanduo kaip is kibiro tekejo poto dar vandens pompa parejo... ir glusakas ant galo...
dabar kieme stovi Rover 25. jau geriau trys savaites prastovejes neliestas, po lietaus sezonu, uzsivede be jokiu problemu. nieko neidejom i sita auto.. tik kilimelius nusipirkom
rover urim 96-97 puiu:D ziema uzsivede kaip bite beveik:D ko neasakysi apie kitus auto benzus;) nu senas yra senas;) naujas yra naujas;)
1. Lamborghini Diablo SV
2. Citroen Xsara
3. Mitsubishi Lancer 8 :-)
4. TIkrai ne opelis.
5. ZHiagas
1Nissan
2toyota
3mazda
4Honda
5mitsubishi
1. quattro
2. AWD
3. RWD
4. FWD
ir nesvarbu kokia tai marke
o seip idomu patys kiek is ju esat isbande ir is kur tos nuomones kat sios markes geriausios
o seip idomu patys kiek is ju esat isbande ir is kur tos nuomones kat sios markes geriausios
jo cia tai teisybe ba ziuriu prirase ten citroen xsara visokiu esu vaziaves 2002 metu xsaroj tai xxxxxxx atrodo kad lauke sedetum viskas girdisi kiet air taip toliau
1.Lexus
2.Mercedes-Benz
3.Audi
4.BMW
5.mazda
Secaliai Sauliui
[quote)]
Nissan
Honda
Toyota
mazda
Pezhas...(peugeot)
Nissan - tevas turi, vazineja jau trys metus.. jokiu nusiskundimu.
honda - keleta draugu turejo, teko paciam krapstytis juose... geras auto.
toyota - grazus auto teisiog
mazda - teta turi, teko nemazai pavazinet, jo net nepriziuront, vaziuoja gerai.
pezhas - draugas turejo, o gal dar ir turi, seniai jo nemaciau. nors ir senas, ir nerestauruotas varyklis,, bet vis dar traukia. ir salonas neblogass, gerai laikos ant zemes.
1 audi 2 vw 3 bmw 4 mb 5 mazda
Secaliai Sauliui
Nissan
Honda
Toyota
mazda
Pezhas...(peugeot)
Nissan - tevas turi, vazineja jau trys metus.. jokiu nusiskundimu.
honda - keleta draugu turejo, teko paciam krapstytis juose... geras auto.
toyota - grazus auto teisiog
mazda - teta turi, teko nemazai pavazinet, jo net nepriziuront, vaziuoja gerai.
pezhas - draugas turejo, o gal dar ir turi, seniai jo nemaciau. nors ir senas, ir nerestauruotas varyklis,, bet vis dar traukia. ir salonas neblogass, gerai laikos ant zemes.
va va relus yvertinimas asmeniskai isbandyta sita vertinu zmogus is patirties raso o ne seip prisiskaites
sei as asmeniskai mazdikem prijauciu
isbandes 626 niu gan konfortiska ir ir neblogai trauke esu bandes turbo dizeli 2l niu gan smagi masinike MX-3 su kieta vaziuokle didelis privalumas stabili an posuliu tikrai gana dideliu greiciu gali ilekti sausam keli seip pats turiu MX-3
hondos teko isbandyti civika antra , trcia niu trecias del savo lengvu metalu remo gan neblogai isibegeja ir su ne labai galingu varikliuku honda preliuda naujesne teko isbandyti ilgoi kelionei niu seip prieki sedint gan konfortabilu bet gale skundesi kat vietos mazoka o seip vazevimo minkstumas priklauso nuo amortiku bet nesiskundziu as kaskaip labiau linkes prie kietesniu ir stabilesniu masiniuku
tojota celika naujesne daba kolkas mano svajoniu auto neteko bandyti bet isvaizda man nereli bet ir kainike 50 stuku su virsum
opelei opelem prijauciu todel kat jeis pradejau vazineti mano pirmas masiniukas buvo kadetas lasas ir da dyzelis ziema be virves neapsieisi uztraukti visada reikdavo kai salcio virs deimt bet uztai koks patvarus kat ir surudijes kiek avariju atlaike
niu golfai neblogos masinikes ypac ziurint detaliu pigumu tai didelis ju privalumas niu ir gan patvarios masinikes
1.Audi
2.BMW
3.VW
4.Mercedes-Benz
5.Mitsubishi
Isbandes Toyata Avensis 2006 Universalas(Tecio) Masina, vaziuoja puikiausiai, konfortiska, patraukli, pagal navarotus nebrangi, Dyzelio sanaudos apie 5l, Teko Bandyt MB s klase, vilniuje per paroda, nusivyliau, seip aisku, viska grazu veikia puikiai navarotu kruvos, bet palyginus kaina ir navarotus su Avensiu, tai MB niekad gyvenime nepirkciau. Toliau Honda Crv 2002 metu, pamotes, buves tevo, neveltui buvo isrinktas geriausiu plento dzipu, kaip dzipui kaina vidutiniska, benzino sanaudos apie 12l. Toliau Honda civic 1992(Mano asmenine) na ka as apie ja galiu pasakyt, traukia gerai, su gedimais susidurt dar neteko, bet tik metus ja dar teturiu. Rija apie 9l benzo. Honda Civic 2001(Buvus pamotes) Seip tai grazi masinyte, turi galingesni varikli ir grazesne isvaizda nei 1992 modelis buvo pora smulkiu gedimu, bet dar per garantini. Rija apie 6-7l benzo. Mitsubishi Carisma 2000m (Mamos) Na pavadinimas man jos lb egzotiskai nuskambejo,Pasirodo ji lb panasi i Mitsubishi Lancer Evolution bet masina pagal savo kaina lb konfortiska, vazinetis teko nedaug tai lb daug nepripasakosiu. Rija apie 5-6l benzo. Na gal pakolkas uzteks?:)
1.Audi
2.BMW
3.VW
4.Mercedes-Benz
5.Mitsubishi
teisingai
1. Toyota
2. Renault
3. Mazda
4. Nissan
5. Honda
1. Lamborghini Diablo SV
2. Citroen Xsara
3. Mitsubishi Lancer 8 :-)
4. TIkrai ne opelis.
5. ZHiagas
nu cia vat geriausias apibudinimas mashinu;)
o siaip mazdo gan patvarios pac daug vairavau mazda(mamos) reno clio idomi francu ishgama:D (vairavau mamos) rover minkshta patogi gan didele pigi ekonomishka mashina(vairavau. tevo) tik vat galas sedano tai negerai:) sunku atbulam vaziot:(
rasikyt kaip sudeliotumet sitas markes nuo pimo geriausio iki bloiausio pagal sauma grazuma patvaruma kaina
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Top 5 automobiliu markes