61

Re: Top 5 automobiliu markes

Gintaras, 24 parašė:

Nikita, 16 parašė:

Evaldai, ir kuo tau tas clio idomus? smile mama dabar turi 1997 metu clio, tai... pedalai mane  knisa daugiausia... i desine nerealiai eina ir sankaba kaskokia lieva. pedalai mazi kaip kazin kas smile su mano kojom.. 43 dydis batu ten vietos nichrena nera...vzn man nepatinka smile vat roveriu sankaba mane veza. minksta ir lengvai eina. ir pedalai vietoj

tsakant blogam sokejui ir ******  trukdo smile

nice pic smile
seip kai basikom tai viskas ok, o kai batus uzsidedu tai sakes smile
o tevas pasake kad nuo jo 1985 metu reno 9 sitas clio nieko nesiskiria iskirus dizaina...

62

chrysleris pigi masina?:-] Vytautai, 13 labiau nusisneket jau nebegali cia tai nustebinai nuo kada chrysler masinos yra pigios?nebent tai butu supuvus surudijus ir nieko verta masina

63

NE SIAP CRYSLER YRA GANA PIGIMASINA SIAP PAIGYNUS SU AUDI BMW IR MB

64

chrysler yra pigi bet jau rudis mazai ko atsilieka nuo opel:)

65

1. BMW
2. MB
3. Bentley
4. Toyota
5. Audi

66

Mantukas, 18 parašė:

1. BMW
2. MB
3. Bentley
4. Toyota
5. Audi

toyotA GERiau uz audi nu vienu zodziu

67

o man honda geriausia siuo metu smile na neskaitant kosmines masinas, kuriu kol kas neimanoma ipirkt smile

68

Algiz, 17 parašė:
Mantukas, 18 parašė:

1. BMW
2. MB
3. Bentley
4. Toyota
5. Audi

toyotA GERiau uz audi nu vienu zodziu

Su kokiom Toyotom ir Audi esi važinėjęs?

69

jau tik nepradekit razborkiu kas geriau tojota ar audi smile)

70

algi , tu kysi visiems savo nuomone, tu visada manai kad tu teisus o visi kiti aplink tave **** ir nieko neismano, tu vienas protinguolis, nenusiramini kol visi nesutinka su tavo nuomone, tu teisiog uzknisi. mano kaimynai buvo kaip tu. tevai mano su jais susipyko nerealiai del to kad kiso savo nuomone visiems ir visada, as net nzn kam as tai rasau, nes tu vel pradesi varyt, ir kist savo "teisybe"

71

Nikita, 16 parašė:

algi , tu kysi visiems savo nuomone, tu visada manai kad tu teisus o visi kiti aplink tave **** ir nieko neismano, tu vienas protinguolis, nenusiramini kol visi nesutinka su tavo nuomone, tu teisiog uzknisi. mano kaimynai buvo kaip tu. tevai mano su jais susipyko nerealiai del to kad kiso savo nuomone visiems ir visada, as net nzn kam as tai rasau, nes tu vel pradesi varyt, ir kist savo "teisybe"

o tu tai ne tik neakyk kad ne pats ta airija ar GBR kisi visiem s saaki kad ten zaibis

72

man isvis juokas ima is jusu...**** tipo apie masinas nusimanot... o realiai taj bbd...geriausias pavizdys kuri galit pridurt taj buna "o mano tewas taj vazineja" taj jau reiskias bolidas ten ir pyze visi aplinkuj su lupeseis ir tipo vsio takoj, **** neacibodo jums suda malt apie taj ko visai neraukiat?.

73

1. VOLVO
2. VOLVO
3. VOLVO
4. VOLVO
5. VOLVO
smile

74

Emilis, 21 parašė:

man isvis juokas ima is jusu...**** tipo apie masinas nusimanot... o realiai taj bbd...geriausias pavizdys kuri galit pridurt taj buna "o mano tewas taj vazineja" taj jau reiskias bolidas ten ir pyze visi aplinkuj su lupeseis ir tipo vsio takoj, **** neacibodo jums suda malt apie taj ko visai neraukiat?.

Na ir ka, as garantuotas kad mano tevas geras masinas perka, nes jis ziuri kiek jos nuverteja per metus, kiek gedimu iskyla vienai ar kitai markei, automobilio modeli renkasi mazdaug puse metu, niekada nepirko ir nepirks vokisku automobiliu del ju dideles kainos ir zemos kokybes, as taip pat masinas riktis ismokau:)

75

Linas, 18 parašė:
Emilis, 21 parašė:

Na ir ka, as garantuotas kad mano tevas geras masinas perka, nes jis ziuri kiek jos nuverteja per metus, kiek gedimu iskyla vienai ar kitai markei, automobilio modeli renkasi mazdaug puse metu, niekada nepirko ir nepirks vokisku automobiliu del ju dideles kainos ir zemos kokybes, as taip pat masinas riktis ismokau:)

zemos kokybes nu vienu zosziu kalbi vejus

76

o cia taj daba sujuokinai linaj:D ir ziuriu kad veinam poste algiz parase teisybe:D
vokishki automobiliai zemos kokybes ;D ;D ;D ;D shitam zodziu junginiui reikia duoti BUKIAUSIO ZODZIU JUNGINIO PASAULYJE APDOVANOJIMA,,,,,,,,,,,, zinai kad detales brangios jei kokybe gera???? o jei ne taj tavo bedos neberashyk apie auto nieko........
mes mashinas renkames 1metus nes nerandam tinkamo varianto... t.y ji parudyjus ar su varikliu blogaj o ne del nuvertejimo, mes renkames nes ji mus domina ji maloni grazi smagi ir komfortishka big_smile  o taj linaj pasakyk kokios mashinos yra uakshtos kokybes????????
aisku nesakyk tu rgandu ferrari ir t.t tu sakyk apie tas mashinas kur perka visas pasaulis visi zmones ford audi mazda rover honda ir t.t big_smile

Emilis tokie mes jau esam:D as girdejau manosenelis sake zaz volga tavria nauajs modelis todel ji perku ir t.t poto ishsirebekshciuoja kad atsirado naujas supercaras zaz 911 su 6turbinom ir w24motoru ir srebia tik 10litru 100km ;D nu suprataj mane ania?:D

77

Evaldas, 22 parašė:

o cia taj daba sujuokinai linaj:D ir ziuriu kad veinam poste algiz parase teisybe:D
vokishki automobiliai zemos kokybes ;D ;D ;D ;D shitam zodziu junginiui reikia duoti BUKIAUSIO ZODZIU JUNGINIO PASAULYJE APDOVANOJIMA,,,,,,,,,,,, zinai kad detales brangios jei kokybe gera???? o jei ne taj tavo bedos neberashyk apie auto nieko........
mes mashinas renkames 1metus nes nerandam tinkamo varianto... t.y ji parudyjus ar su varikliu blogaj o ne del nuvertejimo, mes renkames nes ji mus domina ji maloni grazi smagi ir komfortishka big_smile  o taj linaj pasakyk kokios mashinos yra uakshtos kokybes????????
aisku nesakyk tu rgandu ferrari ir t.t tu sakyk apie tas mashinas kur perka visas pasaulis visi zmones ford audi mazda rover honda ir t.t big_smile

Emilis tokie mes jau esam:D as girdejau manosenelis sake zaz volga tavria nauajs modelis todel ji perku ir t.t poto ishsirebekshciuoja kad atsirado naujas supercaras zaz 911 su 6turbinom ir w24motoru ir srebia tik 10litru 100km ;D nu suprataj mane ania?:D

Evaldai ar teko skaityti, apie klaidu ar gedimu skaicius automobiliuose? Kiek broko padaro Japonai ir kiek vokieciai, kodel pagal savvo kokybe visas pirmas vietas lturi japonai? Jei gerai pamenu MB pagal kokybe ten kazkur apie 10 vieta stovi, apie koki wolksvagen net sneket nereikia, o tuo tarpu Lexus, Honda, toyota visada tarp 5 kokybiskiausiu stovi. Be to, kur jusu nuomones surenkami BMW, o gi kaliningrade, kodel  kalingrade? Nes girtam ruskeliui mazai moket reikia, kai tuo tarpu japoniskos masinos surinkinejamos pacioj japoninoj ir zmogus i surinkimo procesa praktiskai is vis nesikisa. Kaip ir kaip butu gaila, bet japonai europiecius technikos srity lenkia turbut kokias 10 metu. Pirkdamas masinas neziuriu ar parudijusios ar su varikliu gerai, nes pirku tik NAUJAS, ka tik is gamyklos, tai patikek del tokiu nesamoniu kaip rudys ar pan jaudintis netenka, o jei tu perki masinas 10 ar 15 metu senumo ta ir ieskok rudziu ar defektu ant jos, tai as jauciu per pora metu neissirinkciau, o man tenka puse metu rinktis tarp visiskai sveiku ir tvarkingu modeliu.
O be to japoniskos automobiliu dalys tikrai nera pigesnes uz vokiskas, seip kainos panasios, tik japoniskas reciau keisti tenka. Visi cia vaidina gudrucios, bet speju, kad nesam buve nei vienoj automobiliu gamykloj ir neskaitot literaturos apie masinas, bent is postu taip atrodo:)

78

eik tu??? tu dar kart nusishneki..... bmw... o tik vien kaliningrade per visa pasauli renka bmw ??? dar karta nueik i kampa pastovek 10min ir gryzk.... antra mb daznai keiti detakles???????  nu bishki kazkaip mastai nelogihskai.. jai kokiam ponuj tokiam kaip tu netycia truko sankabos droselis tu sakaj nakum ta kokybe shuds ir parasai  laikrasti.. taip bucvo jau su mitsium.........

79

"Na ir ka, as garantuotas kad mano tevas geras masinas perka, nes jis ziuri kiek jos nuverteja per metus, kiek gedimu iskyla vienai ar kitai markei, automobilio modeli renkasi mazdaug puse metu, niekada nepirko ir nepirks vokisku automobiliu del ju dideles kainos ir zemos kokybes, as taip pat masinas riktis ismokau"

"Evaldai ar teko skaityti, apie klaidu ar gedimu skaicius automobiliuose? Kiek broko padaro Japonai ir kiek vokieciai, kodel pagal savvo kokybe visas pirmas vietas lturi japonai? Jei gerai pamenu MB pagal kokybe ten kazkur apie 10 vieta stovi, apie koki wolksvagen net sneket nereikia, o tuo tarpu Lexus, Honda, mazda, toyota visada tarp 5 kokybiskiausiu stovi. Be to, kur jusu nuomones surenkami BMW, o gi kaliningrade, kodel kalingrade? Nes girtam ruskeliui mazai moket reikia, kai tuo tarpu japoniskos masinos surinkinejamos pacioj japoninoj ir zmogus i surinkimo procesa praktiskai is vis nesikisa. Kaip ir kaip butu gaila, bet japonai europiecius technikos srity lenkia turbut kokias 10 metu. Pirkdamas masinas neziuriu ar parudijusios ar su varikliu gerai, nes pirku tik NAUJAS, ka tik is gamyklos, tai patikek del tokiu nesamoniu kaip rudys ar pan jaudintis netenka, o jei tu perki masinas 10 ar 15 metu senumo ta ir ieskok rudziu ar defektu ant jos, tai as jauciu per pora metu neissirinkciau, o man tenka puse metu rinktis tarp visiskai sveiku ir tvarkingu modeliu. 
O be to japoniskos automobiliu dalys tikrai nera pigesnes uz vokiskas, seip kainos panasios, tik japoniskas reciau keisti tenka. Visi cia vaidina gudrucios, bet speju, kad nesam buve nei vienoj automobiliu gamykloj ir neskaitot literaturos apie masinas, bent is postu taip atrodo "

Linas 18 siulau ramiai pasitraukti is temu apie masinas, ir nerasyti tol kol nebusi bent kazkiek suartejes su realybe..:D
Vienam poste rasai tevas renkasi, kitam jau tu renkiesi..Tai tavo tevas tegul cia ir raso o ne tu svaigdamas is nuogirdu isgirstus kazkokius saliskus pamastymus..:D
Juokingai juk atrodai su tokiais pasisakymais..Va tau TUV atliktas patikimumo apklausu rezultatas, pasivazinejus 10 metu..Visos pirmos trys vietos Vokieciai..:Dhttp://forumas.ieskok.lt/imgload/1464
Nesakau kad japaskes blogai..puikiai jos, bet taip tu galesi sakyti kai pats bent 5 metus pasivazinesi su ivairiom masinom..:D

80

Na Jei paziuretume, kas ta testa atliko?:) argi ne autobild? Nejau vokieciai peiks vokiskas masinas:D Kiek esu mates Autobild apklausu ar rinkimu, ten vien tik vokiskos masinos laimedavo:D
O jei nori rimtesniu duomenu, su tiksliais skaiciais tai geriau pasiskaityk cia: http://www.jdpower.com/corporate/news/releases/pdf/2006133.pdf
Pamatysi ir gedimu skaiciu lentele ir geriausius kiekvienos kategorijos modelius ir paskaites pamatysi, kad tarp ju vien japoniskos ir amerikietiskos:) Taigi jei apie masinas ziniu semies is autobild, tai tiek tu ir tezinai:) Autobilda ir as prenumeruojuosi, bet tiketi viskuom ka ten raso-nesamone. O db, pats mars i kampa:)